- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama elimde değil hiç böyle yapmazdı muhakkak açardı telefonunu kavga etmiş de olsakBunun %100 ü yok ama %99 bisey olmamıştır kara haber tez ulasir derler. En iyisi acin bi film izleyin kk de takilin. Kafanizi zihninizi baska yone yoneltin ikide bir de arayip bir yerini kaldirmayin.
Kızlar ben de sizin gibi düşünerek kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ama 7-8 saat oldu haber olmayalı. Eğer cidden bilerek açmıyosa o telefonu elimden çekiceği var yemin ediyorum ki inşallah öyledir inşallah
Hiç aklıma gelmedi o telaşla keşke öyle yazsaydı hayır bunun içip içip araba kullanmak gibi pis bi huyu var zaten her dışarı çıktığında bu yüzden geriliyorum bi de haber alamayınca iyice elim ayağıma dolandı ama bi şey olsa biri açardı dimi ya hem kötü haber tez yayılır gerçekten de inşallah iyidirTabi ki öyle. Sözde senin burnunu sürtmek, vicdan yaptırmak istiyor. Mesaj atıp “acil beni ara çok çok önemli, aciiiiil” yazsaydın panikle hemen arardı. Tabi daha sinirlenir miydi bilemem. Şimdi de emin ol bilmem kaçıncı rüyasındadır:)
Hiç aklıma gelmedi o telaşla keşke öyle yazsaydı hayır bunun içip içip araba kullanmak gibi pis bi huyu var zaten her dışarı çıktığında bu yüzden geriliyorum bi de haber alamayınca iyice elim ayağıma dolandı ama bi şey olsa biri açardı dimi ya hem kötü haber tez yayılır gerçekten de inşallah iyidir
Gelmez zaten bu saatten sonra onu kabullendim de bi açıp iyiyim deseydi bari. Yani hadi açmıyo bari meşgule atsaydı da iyi olduğunu bilseydim. Meşgule bile atmadı yaKaza filan yapmis olsaydi haberi gelirdi mutlaka.
Bilerek acmiyordur belki eve gelmeyecektir.
Mesaj gelince ana ekranda görünüyor tuş kilidini açmadan da. Çok merak ettim falan diye mesaj attım ama bi de yem atayım bakayım. Gerçi kim bilir uyuyodur şimdi. İnşallah uyuyodurMsj yazınca whatsapp a girmeden üstte çıkıyor mu hani başka yerde dolaşırken orada okuyup vicdan yaptirtiyordur belki..Eğer öyleyse dışarı çıktım karakola gidiyorum merak ettim yazip bekle.
İnşallah haber alırım da yazarım. İnşallah sırf gıcıklığına böyle bi şey yapıyodur da onun kemiklerini kırarım ahhhh kimse alamaz elimden kimseAma çevrimiçi falan olma sessiz bekle o merak etsin eğer yaptığı oyunsa. ..tabi adam mışıl mışıl uyuyor biz arkasından is ceviriyorsak çok komik olurburaya yaz bari haber alınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?