- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Geldi geldiNiye banlandı şimdi yaa. Daha geldimi gelmedimi öğrenemeden azıcık merakımız gideydide öyle banlanaydı.Bu konuyla ilgili tahmini olan var mı? Hadi bahse girelim
Valla başına bi şey geldi sandım sapasağlam geldiTartismalardan sonra evden cikip giden adamlari niye ariyorsunuz ben de bunu anlamam. Gittiyse defolsun gitsin,normal hayatima devam ederim ben. Hic isim yok gece oturup da aglayacam hayati kendime zindan edecem
Yahu ciddi ciddi sevgilime hakaret etmiyorum elbet. Kavga nedeni de alkollü araba kullanmasıydıtmm sinirlisiniz de bunlar nasıl ithamlar ya şok geçiriyorum bu kadar iğrenç bi insansa neden aynı evde yaşıyorsunuz ki? ayrıca kavga konusu neydi siz tribi uzatmışsınız da neden yani gereksiz bi kavga mı yoksa haklı msınıız ne bilelim.
Buldum buldumNolmus bulmusmu sevgılısını merak ettım
Çok uğraşmayın madem anlamak içinÇok laçka bi ilişkiniz var. Sevgilinize ettiğiniz küfürler çok itici ve basit duruyor ki o sözleri söylediğiniz biriyle neden berabersiniz anlayabilmiş değilim o da ayrı konu
Fuckbuddym olsa niye sevgilim diyeyimBu fuckbody sevgılın mı ?
E herhalde oyleValla başına bi şey geldi sandım sapasağlam geldi
Benim anlamama lüzum yok siz kavrasanız yeterli.Çok uğraşmayın madem anlamak için
2 yıl birlikte yaşadık." boz sovgolomlo oyno ovdo yoşoyoroz " culardan bir tanesinin sonuda mutlu bitsin dişimi kıracam :)
çok örneğini gördüm, istisnalar kaideyi bozmasada bir tane dahi mutlu biten olmaz mı, yok işte. birlikte yaşayıp sonra evlenenler dahi mutlaka bir yerden patlak veriyor. karı koca olamadan karı koca hayatı yaşamaktan hayır mı gelir... elbette istisna olanlar yaptıklarının hata olduğunu anlayıp ona göre davrananlardır.
çoğunun amacı sırf arkadaş çevresine hava, ay ben modernim imajı yapmak. konu sahibesininki galiba psikolojik nedenler, ki bu psikolojiyi düzeltmenin son yolu dahi olamaz.
okulunuzu okuyun önce, hayatınızı kurun, ne var yani kendinize böyle extra dertler yaratıyorsunuz...
Sevgilimle benim tarzımdan veya aramızdaki iletişimden bihabersiniz. E herhalde tutup da sevgilime ciddi ciddi burada hakaret edecek halim yok. Kavrama gücü konusuna hiç girmeyelim isterseniz.Benim anlamama lüzum yok siz kavrasanız yeterli.
Yahu ciddi ciddi sevgilime hakaret etmiyorum elbet. Kavga nedeni de alkollü araba kullanmasıydı
2 yıl birlikte yaşadık.
Mezun olur olmaz atandım.
15 yıllık öğretmenim.
11 yıldır evliyiz. 18 yıldır birlikteyiz.
2 oğlumuz var.
Arz ederim.
Önden kırmayın çirkin gözükmesin.
Eve geldi açtım kapıyı hiiç konuşmadım. Ama içimden resmen parçalayasım geliyo nasıl sessiz kaldım anlamadım. Bi de gelmiş bana ee naptın falan diye soruyo. Katiyen o gün boyunca hiçbir kelime bile etmedim ertesi gün de sabahtan kütüphaneye gittim 11’e kadar orda kaldım sadece bi kez aradığında açıp kütüphanedeyim 11de çıkıcam dedim 11e doğru mesaj attı çık hadi kütüphanenin önündeyim diye almaya gelmiş beniSuan nasil burnundan getiriyorsunuz anlatir misiniz ?:)
2 yıl birlikte yaşadık.
Mezun olur olmaz atandım.
15 yıllık öğretmenim.
11 yıldır evliyiz. 18 yıldır birlikteyiz.
2 oğlumuz var.
Arz ederim.
Önden kırmayın çirkin gözükmesin.
ucuz atlatmis o zaman :)Eve geldi açtım kapıyı hiiç konuşmadım. Ama içimden resmen parçalayasım geliyo nasıl sessiz kaldım anlamadım. Bi de gelmiş bana ee naptın falan diye soruyo. Katiyen o gün boyunca hiçbir kelime bile etmedim ertesi gün de sabahtan kütüphaneye gittim 11’e kadar orda kaldım sadece bi kez aradığında açıp kütüphanedeyim 11de çıkıcam dedim 11e doğru mesaj attı çık hadi kütüphanenin önündeyim diye almaya gelmiş beniben de daha konularım bitmedi dedim yarım saat falan daha beklettim sonra eve geldik özür diledi falan ben de bi daha olmasın dedim barıştık şu an işkence çektirmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?