• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu saat oldu hala haber yok

Yok görüldü olmadılar hala muhtemelen kilit ekranından okuyor mesajları bildirimler orda görünüyor çünkü :KK43: gelse artık keşke ya

Ben bile merak ettim yani.
Cok ayıp yaptıgı. Haber alırsanız yazın bizede. Sizde bundan sonra bence ne yazın ne arayınki oda seni merak etsin.
Bence biraz sizde sessizlige bürünün hiç bir şekilde iletişime geçmeyin.

Bu saatten sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz merak ettim.yani bisi olmamış gibi çıkıp gelirse erkek arkadaşınız yaptığı pek normal degilde

Kimse size arkadaşlarıyla mıçmıç olun demiyor. Ama bence bu tip acil durumlar için muhakkak bir arkadaşının numarası olmalı. Konuşmak, iletişim kurmak zorunda değilsiniz ki. Böyle acil durumlar için yanınızda bulunsun, ne var bunda?

Ben de sivri dilli bir insanım ama konu açınca insanların yorumlarını dinliyorum, onlar da bize yardımcı olmak için yorum yapıyorlar sonuçta. Siz yukarıda maşallah ne densizliği bırakmışsınız ne şizofrenliği. Erkek arkadaşınızla da böyle atarlı konuşuyorsanız bunları yaşamanız normal.

Ayrıca erkek arkadaşınız da resmen ergen. İnsan öyle tartışınca evi terk edip gitmez. Sürekli bu adamın evine bekçilik mi yapacaksınız? Belli ki olgunluktan uzak biri. İnsan en azından bi mesajla falan haber verir napıyor, nediyor.

Sizin yerinizde olsam bu ilişkiyi sorgularım. Bu kadar basit bir olayda çekip gidip bir de üstüne sizi umursamıyorsa ilişkiyi de yeterince önemsemiyor demektir.

Ben sana diyim mi deniz, muhtemelen bi tarafında sinekler uçuşuyor. Siz gayet relax bir çiftsiniz zaten, bence arkadaşına gitti kafayı dağıttılar ve orda uyudu. Sende kendini kastığınla kalıyorsun.

Ki gerçekten telaş içerisinde olduğunu da hissedemiyorum ben burdan.

Kimse size arkadaşlarıyla mıçmıç olun demiyor. Ama bence bu tip acil durumlar için muhakkak bir arkadaşının numarası olmalı. Konuşmak, iletişim kurmak zorunda değilsiniz ki. Böyle acil durumlar için yanınızda bulunsun, ne var bunda?

Ben de sivri dilli bir insanım ama konu açınca insanların yorumlarını dinliyorum, onlar da bize yardımcı olmak için yorum yapıyorlar sonuçta. Siz yukarıda maşallah ne densizliği bırakmışsınız ne şizofrenliği. Erkek arkadaşınızla da böyle atarlı konuşuyorsanız bunları yaşamanız normal.

Ayrıca erkek arkadaşınız da resmen ergen. İnsan öyle tartışınca evi terk edip gitmez. Sürekli bu adamın evine bekçilik mi yapacaksınız? Belli ki olgunluktan uzak biri. İnsan en azından bi mesajla falan haber verir napıyor, nediyor.

Sizin yerinizde olsam bu ilişkiyi sorgularım. Bu kadar basit bir olayda çekip gidip bir de üstüne sizi umursamıyorsa ilişkiyi de yeterince önemsemiyor demektir.
Hayır o insan tavsiye verme derdinde değildi bilmiyorum gördünüz mü yorumunu ama yok aynı evde yaşıyolar ağlıyolar aynı evde yaşamak mıçmıçlık değil de benimki mi mıçmıçlık diye beni eleştirip kendini yüceltmeye gelmiş resmen

Ben sana diyim mi deniz, muhtemelen bi tarafında sinekler uçuşuyor. Siz gayet relax bir çiftsiniz zaten, bence arkadaşına gitti kafayı dağıttılar ve orda uyudu. Sende kendini kastığınla kalıyorsun.

Ki gerçekten telaş içerisinde olduğunu da hissedemiyorum ben burdan.
Şu an endişeli değilim çünkü artık. Bir şey olsaydı haber gelirdi kesin sizin de dediğiniz gibi bi tarafında pireler uçuşa uçuşa uyuyo. Akşama doğru eve gelir diye umuyorum

Görüşmekten kastım hani numarası olması. Yaşadığın adamın çevresiyle o samimiyete ulaşmış olmalısın bence yani adamla birlikte yaşıyosun hiç mi arkadaşları gelip gitmiyor eve. Onlar gelince odaya mı kapanıyor?

Arkadaşlarından birinin numarası olsa onu arar haber almaya çalışırdı diye

3 yillik evliyim. Esimin arkadaslarinin hepsini taniyorum, disarda da gorusuyoruz. Evimize de gelip gidiyorlar, gayet samimiyiz odaya kapanmiyorum ama numaralari yok. :) Cogunluguda bekar zaten.
Eşime ulaşamasam milleti arayip esim yaninizda mi diye sorusturmam zaten. :KK70: Esimle aramizda olan suprizleri milletten yardim alarak yapmadim. Herkesi toplayarak supriz yapmalari sevmem. Bir siz suprizci degilsiniz ama milleti toplamayi en cok seven olabilirsiniz.

Ben sevgilimin arkadaşlarını şahsen tanımam, yani ismen bilirim ama tanışmışlığım yoktur. Fakat ne olur ne olmaz diye bir defterde en yakınlarının numarası ve adları yazar. Acil bir durumda direkt arayabileyim diye. Bunda abes bir durum olduğunu düşünmüyorum. İlla tanışmak, iletişim halinde olmak gerekmiyor. Bence bundan sonra bu gibi durumlarda numaraları bulundurman çok iyi olur, en azından seni bu kadar merak ettiremez, ağlatamaz. İnşallah en kısa vakitte gelir de için rahatlar.

Back
X