öle olmasını istiyorum zatenRegl görmeyeceksiniz,deriniz sararacak ve dökülecek yaralarınız iyileşmeyecek. Bunu göze alıyor musunuz?
Arkadaşımız sağlıklı olmayabilir. Biz yapmamız gerekeni yaptık.Biz biliyoruz, konu sahibi de biliyor bu şekilde beslenmeye devam ederse kilonun yanında çok şey kaybedeceğini ama bunları bilerek devam edeceğim diyorsa yapacak bir şey yok. Biz psikolog değiliz, anası babası uğraşsın.
niye öyle dedin ki siteye takıla takıla yarı psikolog olduk hepimizBiz biliyoruz, konu sahibi de biliyor bu şekilde beslenmeye devam ederse kilonun yanında çok şey kaybedeceğini ama bunları bilerek devam edeceğim diyorsa yapacak bir şey yok. Biz psikolog değiliz, anası babası uğraşsın.
bence aklı sıra bizimle eğlenen biri var yine.malum cuma akşamı yarın okul yok iş yok.Üniversite sınavını göremeyecek bence.
ay cok zekisinherkez değil herkes.catlıcak değil çatlayacak.üniversite sınavında lazım olur bunlar ablacım.
Sonunun ne olacağını düşünüyorsunuz. Öleceksiniz. Ve 30 kiloluk bedeninizi toprağa gömecekler. Bu mu yani hayat? Ben 3 haftada yemeklerimden zevk alarak 2 kilo verdim. Bu daha sağlıklıöle olmasını istiyorum zaten
:) konu sahibi doğal olarak, 71 kilomu gerçekten merak ettim
Bilse de devam edecek, çünkü ne kadar zayıflarsa zayıflasın tatmin olmayacak.Biz biliyoruz, konu sahibi de biliyor bu şekilde beslenmeye devam ederse kilonun yanında çok şey kaybedeceğini ama bunları bilerek devam edeceğim diyorsa yapacak bir şey yok. Biz psikolog değiliz, anası babası uğraşsın.
niye öyle dedin ki siteye takıla takıla yarı psikolog olduk hepimiz
ben de konu sahibine hediye edeceğim tartı mı acaba dedim bi an:) konu sahibi doğal olarak, 71 kilomu gerçekten merak ettim
bence aklı sıra bizimle eğlenen biri var yine.malum cuma akşamı yarın okul yok iş yok.
öle olmasını istiyorum zaten
ben de konu sahibine hediye edeceğim tartı mı acaba dedim bi an
Elmayı kurabiye icinde yiyip kahveyi de katik yapıyor bence güzelim.71 kg birinden bahsediyoruz!!Hani 41 kg im kendimi çok kilolu buluyorum dese endişe ederdim.Biz biliyoruz, konu sahibi de biliyor bu şekilde beslenmeye devam ederse kilonun yanında çok şey kaybedeceğini ama bunları bilerek devam edeceğim diyorsa yapacak bir şey yok. Biz psikolog değiliz, anası babası uğraşsın.
onlar da rejimdedir belki rahatsız etmeyelimanan baban yok mu senin evladım.
Bilse de devam edecek, çünkü ne kadar zayıflarsa zayıflasın tatmin olmayacak.
Zihni algıları ve psikolojik yapısı bozuk çünkü.
Çok ciddi ve uzun süreli psikiyatrik tedavi görmesi lazım.
Çocuğum zayıflarken,kilolarınla beraber terbiyen de mi azaldı?ay cok zekisin
Elmayı kurabiye icinde yiyip kahveyi de katik yapıyor bence güzelim.71 kg birinden bahsediyoruz!!Hani 41 kg im kendimi çok kilolu buluyorum dese endişe ederdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?