bu sana olmaz

Sadece elma ve kahve tüketiyorsun ve beslenme şeklim normal mi diyorsun... Beslenme şeklini bırak, psikolojin de normal değil. Anoreksiya denen bir hastalık var ve ölümle sonuçlanıyor, bir araştır istersen. Bedenine açlıkla eziyet etmek yerine bir diyetisyene git, spor yap. 24 kilo olmak istiyorum kısmını yanlış yazdın herhalde, 24 kilo mu vermek istiyorsun? Boyun kaç? Her insana uygun bir beden kitle endeksi var malum, kaç kilo olmak istiyorum değil o işin doğrusu. Sağlıklı kilo aralığından şaşma.

Anoreksi görülmeye başlamış olabilir sizde. Sağlığınız bozulacak. Yaralarınız iyileşmeyecek. Ben de 160 ım aramızda bir cm var. Ben de diyetteyim. Birlikte diyet arkadaşı olabiliriz
olur ama ben sadece kahve ve elme yemeye devam edicem

sizce normal mi?organların toplamı 24 kilo zaten.eğer troll değilseniz bir psikiyatriye gidin acilen.

Bu aslında çok korkunç bir durum. Anoreksi kadın regl görmüyor. Derisi morarıyor,kan değerleri düşüyor. Psikolojisi çöküyor ve ölüyor. Ben onlara üzülüyorum

Biz biliyoruz, konu sahibi de biliyor bu şekilde beslenmeye devam ederse kilonun yanında çok şey kaybedeceğini ama bunları bilerek devam edeceğim diyorsa yapacak bir şey yok. Biz psikolog değiliz, anası babası uğraşsın.

24 kiloya düşmek isteyecek kadar ne yaşadın? Kahve ve elma ile kilo verebileceğini nerden çıkardın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…