zaten gidiyorumÇocuğum sen annenin mail adresini versene.
Seninle ilgilenip seni bir psikiyatriste götürmelerini söyleyeceğim.
159 a 51-52 iyi. Arkadaşımız psikolojik olarak anoreksiye giriyor.24 kilo ne ya
40 kilo insanlar bile çubuk gibi
Şöyle adam akıllı 10 kilo versen süper olur .
şaka felan degil yeter artik şaka diyip durmayın
İsabet olmuş.zaten gidiyorum
Anoreksi görülmeye başlamış olabilir sizde. Sağlığınız bozulacak. Yaralarınız iyileşmeyecek. Ben de 160 ım aramızda bir cm var. Ben de diyetteyim. Birlikte diyet arkadaşı olabilirizsadece elma ve şekersiz kahve
Bu aslında çok korkunç bir durum. Anoreksi kadın regl görmüyor. Derisi morarıyor,kan değerleri düşüyor. Psikolojisi çöküyor ve ölüyor. Ben onlara üzülüyorumBence çok seksi, ya sence?
Eki Görüntüle 2236196
olur ama ben sadece kahve ve elme yemeye devam edicemAnoreksi görülmeye başlamış olabilir sizde. Sağlığınız bozulacak. Yaralarınız iyileşmeyecek. Ben de 160 ım aramızda bir cm var. Ben de diyetteyim. Birlikte diyet arkadaşı olabiliriz
oyyy oyyy afet bu. ne giyse yakışırBence çok seksi, ya sence?
Eki Görüntüle 2236196
Regl görmeyeceksiniz,deriniz sararacak ve dökülecek yaralarınız iyileşmeyecek. Bunu göze alıyor musunuz?olur ama ben sadece kahve ve elme yemeye devam edicem
Wooaaww diycem simdi ciddiye alacak ...Bence çok seksi, ya sence?
Eki Görüntüle 2236196
Bu aslında çok korkunç bir durum. Anoreksi kadın regl görmüyor. Derisi morarıyor,kan değerleri düşüyor. Psikolojisi çöküyor ve ölüyor. Ben onlara üzülüyorum
herkez değil herkes.catlıcak değil çatlayacak.üniversite sınavında lazım olur bunlar ablacım.gitmiyorum kardeşim 24 kilo olucam herkez kıskançlıktan catlıcak
kimTartı fotoğrafı atarmısın
herkez değil herkes.catlıcak değil çatlayacak.üniversite sınavında lazım olur bunlar ablacım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?