Bunu sormadım.Cumartesi pazar da çalışacak mısınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu sormadım.Cumartesi pazar da çalışacak mısınız
“bu ücrete köle arıyoruz, köleyi kaçırmamak için de 1 sene tehditle tutuyoruz olmadı bize para veriyor ve onu azat ediyoruz” demek. Asla kabul etmezdim başkaları da kabul etmemeli böyle çalışmayı.
Bunu sormadım.
Primler iyiyse belki 10 bin gibi bir rakam bile kazanabiliuorsunuzdur. Bunu bir araştırın .Primler iyiymiş, işten ayrılırsam yüksek bir tazminat ödeyecekmişim. Sayı olarak bilgim yok.
Hafta sonu da calisiyorsa daha fazla calismis olacakSabah 9 akşam 8.30 günde 11 buçuk saat. Bir saat ara dinlenmesi olsa günde 10,5 saat, haftada 52,5 saat yapar. Asgari ücret verebilmeleri için haftada en fazla 45 saat çalıştırmaları gerek. 45 saatten fazlası için ayrıca para vermek zorundalar. İşi kabul eder misiniz etmez misiniz bilmem. Sadece haklarınızı bilin diye yazıyorum.
O an aklıma gelmedi. Geri dönüş yaparsam soracaktım.Insan haftasonu calisip calismayacagini sormaz mi? Siz is gorusmesinde cok mu sessiz kaldiniz acaba?
Haklısınız. Bu tarz bir sözleşmenin hukuki dayanağı olmaması lazım. Sonuçta ilk 2 ay deneme süresi oluyor. Karşılıklı memnuniyet sağlanmazsa işveren çalışanın işine son verebilir veya çalışan işten ayrılabilir.İşten çıkaramayacaklarına göre işinden memnun kalmadıkları birine nasıl mobing yaparlar düşünebiliyor musunuz? Hatta işinizden memnun olsalar bile canları istedi diye işten çıkıp tazminat ödetmek için yapabileceklerini düşünemiyorum. Zaten anlayışlı insan olsalar mesai saatlerinizi o şekilde ayarlamazlar.
Bakıcım sabah 8 akşam 17 arası sadece hafta içi resmî günler çoğu kez tatil sadece çocuk bakımı ev işi yok çocuk uyursa o dinleniyor ki sabah 2 saat öğleden sonra 2 saat uyur asgari ücret+ sigorta veriyorum. Ya ben çok veriyorum ya sizin patron çok uyanık çoğu arkadaşım da bu şekilde bence çocuk bakın daha iyiMerhaba arkadaşlar,
İş arama sürecindeyim. Bir telekomünikasyon bayii ile görüştüm. Şartları şu şekilde: sabah 9 akşam 8.30 Asgari ücret, sigorta, prim. Mağazanın bütün sorumluluğu ben de olacak. 12 aylık bir sözleşme yapacak bu 12 aylık süreçte onlar işten çıkartamayacak ben çıkmak istersem tazminat ödeyeceğim. Kalıcı personel aradıkları için bu sözleşmeyi yapıyorlarmış.
Ülkenin durumu malum iş beğenmemek gibi bir lüksümüz yok ancak çalışma saatleri bana fazla geldi. Özel hayatıma hiç vakit ayıramayacağım. İş çıkışı bir yerde oturmak istesem, spor yapmak istesem (yürüyüş veya spor salonu) nasıl vakit bulabilirim ki.
Sizin çalışma şartlarınız nasıl? Yoksa ben şımarıklık mı ediyorum?
Doğru söylüyorsunuz. Başlamadım, arayışım devam ediyor.Bu nedir ya. Emeklerimiz ne kadar da ucuz oldu. Siz neye karar verdiniz başlamadınız inşallah
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahnDoğru söylüyorsunuz. Başlamadım, arayışım devam ediyor.