bu saygısızlık değil mi

ellie06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2012
88
32
38
meraba kızlar. canımı sıkan beni düşündürten küçücük bir sorunum var sizlerden fikir almak istiyorum.
sosyal medyada bir şahıs bir bey beni eklemişti. normalde tanımadığım kişileri kabul etmiyorum ama bu şahsın işi(avukat) yaşı(mezun olmuş) gereği görünüşünden olgun ve saygılı bir bey olacağına karar verip arkadaşlık isteğini kabul ettim.

arkasından bir mesaj geldi. 'sizi ... sayfasında gördüm dikkatimi çektiniz ilk defa böyle bir şey yapıyorum sizden etkilendim sizi rahatsız etmezsem tanışabilir miyiz' dedi. ben de hemen kendimi kaptırmadım tabi ağırdan sattım. olabilir tarzı bir mesaj yazdım ayrıca sanaldan görüşmemizin benim için bir şey ifade etmediğini de söyledim yüz yüze tanışıp şans verebileceğimi söyledim.

cevapları mesajları gayet mesafeli ciddiydi benim de öyle. bulunduğum şehirde çalıştığını şimdi memlekette olduğunu aralıkta geleceğini söyledi o zamana kadar da fikren tanışabileceğimizi sordu yani yazışacaktık. ben de buna pek sıcak bakmadım sonuçta hiç tanımadığım görmediğim biri yazarak bana çok rahat yalan söyler gibi geldi. hem de sanal benim için pek bir şey ifade etmiyor. bulunduğum yere gelinceye kadar birkaç defa yazışabileceğimizi söyledim.

arkasından ertesi gün günaydın diye mesaj attı. ben de cevap vermedim hatta biraz da kızdım beni anlamadığını hergün konuşmak gibi bir beklentisi olduğunu düşündüm. haftalar sonra yazdığına cevap verdim meşgul olduğumu söyledim. yine mesafeli ciddi ve soğuktu bilmiyorum belki beni tedirgin etmek istemedi. kısa kısa benim hakkımda sorular sordu nereli olduğumu nerde yaşadığımı çalışıyor musunuz diye sordu(ben okuyorum 3. sınıfım) ben de kısa kısa cevaplarımı verdim. pek muhabbet edemeden konuşma sonlandı.

haftalar geçti bir tepki yok gelmedi ben de merak edip profilini açtım bir de ne göreyim bu şahıs beni silmiş. nadir de olsa birini ekledim adamdan sayıp onu dinledim cevap verdim ama sonucuna bakın. hiçbir şey demeden sildi beni. sizce bu saygısızlık değil mi yani en azından bir neden söyleyip istediği gibi biri olmadığımı söyleyip silebilirdi. pek anlama veremedim aptığına canımı sıktı biraz. hatta mesaj atıp bum

Amann seninkide dert mi kapilmayin boyle scma şeylere ya elin yabanci adami cokta dertti yani ne diye ekleyip ne die karşılık bekliyorsn ki ? Ciddi iliski ariosan eger zaten netten aramakla yanlış yapıyorsun güzelim.

sanal benim için pek bir şey ifade etmiyor
dıyen de sızsınız
ıkı cıft lafın belını kırdıkdan sonra sızınle konusmadı dıye adamı saygısız yapan da sızsınız
demekkı artık neymıs
ogrenmek gerekmıs
sanaldan iyi bırsey cıkmaaaazzz

bir saygısızlık bende göremedim açıkçası demekki seni rahatsız etmemek için varlığı ile silmiş

Kendini bişi sanmış, adam zaten peşimden koşar diye trip atmış ve cevap bile vermeye tenezzül etmemişsiniz
Siz kimsiniz hangi padişahın kızısınız ki peşinizden haftalarca koşsun ?
Asıl saygısız sizsiniz
Günaydın demiş kibarlık yapıp günaydın diyememişsiniz
Adam anlamış da silmiş sizi allahtan

arkadaşlara katılıyorum. ne bekliyordunuz, adam hiç tanımadığı, sadece resmini gördüğü bir bayanı aylarca tanımak için mi uğraşacaktı. ben erkek olsaydım, ben de silerdim. hatta haftalar sonra gelen cevaba bile cevap yazmazdım.

Sen bu kadar kasınca rahatsız ettiğini düşünmüş belli ki. Normal olan onun davranışı, seninki anormal.

Madem sanaldan konuşmak sizin için bir şey ifade etmiyor yapılan davranış sizi ilgilendirmesin. ''Umurumda değilsin ama beni silersin çok kızarım'' havası çok Saçma yanii. Ayrıca maadem konuşmayacaktın hiç kabul etmeseydin adamın zamanında çalmışsın.

Araliga kadar yuzyuze gorusme sansiniz olmadigina gore sizin once davranip o beyefendiyi silmeniz gerekirdi sonucta sartlariniza uymuyormus adam da sizi rahatsiz etmemis

Kizlar cok ustume gelmiyor musunuz. Ona netten konusmak istemedigimi dile getirdim zaten. O yuzden gec yazdim. Bu konuda anlasilmamisim. Yorumlariniz icin tesekkur ederim arkadaslar.

Kizlar cok ustume gelmiyor musunuz. Ona netten konusmak istemedigimi dile getirdim zaten. O yuzden gec yazdim. Bu konuda anlasilmamisim. Yorumlariniz icin tesekkur ederim arkadaslar.
e daha ne
netden konusmak ıstememıssın zaten
adamda gorusmeyı kesmıs
ondan once sen onu sılemedın dıye mı kızdın

Cok rahat bir hayatiniz olsa gerek; yoksa bunu sorun etmezdiniz

Haklisiniz en basindan kabul etmemeliydim aslinda kararsizdim biraz yanlis bir sey yapmak istemedim. Burda da hep konulari okuyoruz adama guvenemedim ne bileyim. Dogru haklisiniz guvenmedigim adam icin de konu acmam cok sacma oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…