bu saygısızlık değil mi

adam kendini kurtarmış, daha tanışmadan tribin dibine vurmuşsunuz. ayrıca sanaldan tanışmaya karşıyım bulunduğum yere gelsin öyle tanışalım falan iyi cesaret, tanımadığınız bi adam için. ayrıca ben olsam gelmezdim bi de para mı harcıcam günaydın mesajına cevap atmayan birine :)

Hayır değil. Sizin hayal dünyanız fazla gelişmiş sadece. Bir günaydından neler çıkarmışsınız?

Ben bi saygisizlik gormedim ama attigi msja gunler sonra cevap vermen cok tuhaf. Adam tanismak istemis sen mesafe koymussun o da silmis napacakti haftalarca msjna cevap yazmani mi beklicekti....

Silerken haber mi verecekti? Ben birini silecegim zaman seni siliyorum falan gibi bi mesaj atmiyorum sahsen. Komik cunku.

Evet saygisizlik.
Napican polisemi sikayet ediceksin?
Sanal adi ustunde, pekte uzerinde durma.

genelleme yapmak istemem fakat internet sohbetlerinin bir cogu karsı tarafın bir arayıs icinde olmasından kaynaklanıyor yani kişiye özel olmuyor malesef.. tabii bu sahsi düsüncem. hic kafaya takmayın derim sonucta tanımadıgınız etmediginiz biri düsünmeye degmezz

Adam tam tersi saygiliymis ki sizi rahatsiz etmeden gitmis hakaretle kavgayla israrlada gidebilirdi

Maşallah yani sanal benim için bişey ifade etmiyor diyordunuz
İfade etmediği haliniz buysa
Ortada saygısızlık yapan yok, triplenen sizsiniz

Kizlar cok ustume gelmiyor musunuz. Ona netten konusmak istemedigimi dile getirdim zaten. O yuzden gec yazdim. Bu konuda anlasilmamisim. Yorumlariniz icin tesekkur ederim arkadaslar.

Yani ?
İstememişsimiz o da bu kararınıza "saygı" duyarak silmiş sizi
Aksine üstünüze gelse, banane konuşacaksın derse asıl saygısızlık olmaz mıydı ?

Sanal ortamda iyi günler sizi siliyorum beklentisi mi? Anlattığınıza göre zaten mesafeli davranmışsınız, böyle ortamlarda kısa konuşmaların size getirisi ya da götürüsü olmaz. Çok önemli değil. Önemsemeyin.
Kafaya takılacak bir konu değil, gidene güle güle.
Gül geç. Nezaket,incelik beklemeye gerek yok.

Bal gibi de konuşmak tanımak istemişsin. Senin tabirinle "ağırdan satacağım" diye kaçırmışsın herifi. buda sinirini bozmuş. nezaketen günaydın denir yani. bence saygılı olan o olmuş

sanal alemde bu tip mesajlardan bütün kadınlara yüzlerce böyle mesajlar geliyordur. atan kişi tabii ki taktik kurup ilk defa atıyorum diyordur. çünkü artık kadınlardan cevap almak için ilk defa böyle bir şey yapıyormuş gibi davranmaları gerektiğini biliyorlar. böyle insanlara prim vermeyelim arkadaşlar. anlayalım bu sanal alemin yalan dolan ve sapıklarla dolu olduğunu. muhtemelen avukat bile değildir. hatta fotoğraflardaki kendi bile değildir. sizden yeterince yüz alamayınca emellerine ulaşamayıp silmiş işte sizi.

Bugün beni sanaldan bir kız ekledi. Bir iki muhabbet derken (ortak bir konu hakkında konuşuyorduk) telefon numaramı istedi, ben de verdim. Hemen aradı. Bir saatten fazla konuştuk kızla, önce bir konu hakkında konuştuk daha sonra kendisi kendi hayatıyla ilgili alakalı alakasız şeyler anlattı. Bende bişey var, yarım saatten daha uzun bir süre telefonla konuşamıyorum, başıma inceden bir ağrı giriyor ama sırf kıza saygısızlık olmasın diye onu dinledim, anlatmasına müsaade ettim. Sonra, mesajlaşır mıyız diye sordu, mesaj yazabiliriz, mesaj tarifem var dedim. Görüşürüz dedik ve kapadık. Şimdi bana mesaj atarsa veya olur da tekrar iletişime geçersek konuşmaya devam ederiz. Geçmezsek ben bir süre sonra onu hem Facebooktan hem de telefon rehberimden silerim. Sanal da olsa iletişim kurmayacağımız insanı listede tutmanın bir anlamı yok. Adamın yaptığı şeyin saygısızlıkla ne alakası var anlamış değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…