- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
Kizlar cok ustume gelmiyor musunuz. Ona netten konusmak istemedigimi dile getirdim zaten. O yuzden gec yazdim. Bu konuda anlasilmamisim. Yorumlariniz icin tesekkur ederim arkadaslar.
Haklisiniz en basindan kabul etmemeliydim aslinda kararsizdim biraz yanlis bir sey yapmak istemedim. Burda da hep konulari okuyoruz adama guvenemedim ne bileyim. Dogru haklisiniz guvenmedigim adam icin de konu acmam cok sacma oldu.
Tamam işte konuşmak istememişsin silmiş olması çok normal. Hatta konuşmak istemeyince senin silmen gerekirdi. Neyse.
Adam kusura bakmayın cevap vermiyorsunuz bana göre değilsiniz diyemezdi ki... Bu bir birliktelik olmadığına göre ayrılık konuşmasına da gerek görmemiştir. Tamam sen düşünceni izah etmişsin ama dışarıdan sanki biraz tavrını abartmışsin gibi duruyor. Yani ben seninle konuşmaya tenezzül ettim bak ama ben ne zaman istersem o zaman konuşuruz der gibi... Kimse sana ille de tanımadığın adamla konuş diyemez ama üslup olarak ilk kabaligi ne yazık ki sen yapmış oluyorsun. Kibarca reddetmen daha iyi olurdu.
Saygısızlık değil yaptığı ama gönül isterdi ki silmeden bi hoşçakal desin :)
Biz kızlar niçin böyleyiz, niçin hiçbir şeyimiz olmayan birinin bile bizi üzmesine engel olamıyoruz anlamıyorum.
Yakın zamanda benzer bi durum yaşadım. X şahsıyla son konuşmamızda ben mümkün mertebe kibar davranıyorum o ise odun odun cümlelerle sonlandırdı. Öyle bitirdik muhabbeti. Ben de aynı senin gibi, bitmesine değil de üslubuna takıldım. 1 haftadan çok oldu geçmedi biliyo musun "ben o üslubu hak etmedim" diyorum başka da bişey demiyorum :) oysa ki adam hiçbir şeyim. 2 haftalık bi muhabbetti hepi topu ama biz taktık mı takıyoruz.Aynen canim benim:) hoscakal deseydi iyiydi:) Ben kaba biri degilim karsimdakini de asagilamak tribimi nazimi ceksin diye dusuncem olmadi. Sadece seviyeyi ayarlayamadim sanirsam.
Bak yavrum, bak güzel kardeşim internet üzerinden tanışmanın adabı internet üzerinden konuşmak, birbirini tanımaya, uygun olup olmadığını anlamaya çalışmaktan geçer. Sen ben konuşmam, sohbet etmem ancak bulunduğum yere gelirse yüzyüze konuşurum dersen bu tabiri hiç sevmem ama kezban denilen gruba dahil olursun karşındakinin gözünde. Hem hiç tanımadığın bir adamla buluşmak daha absürd değil mi sence de? Karşına ne çıkacağını nasıl biliyorsun da cesaret ediyorsun?
Senin yaşlarındayken şu an eşim olan adamla internet üzerinden tanıştım. İkimizin de ilgi alanı olan bir hobi üzerine bilgi alışverişi yapılan bir forumdu aynı bunun gibi. Aynı şehirde hatta aynı semtte olmamıza rağmen yüzyüze görüşmedik bir yılı aşkın süre. Ne zaman ki birbirimize güvendik o zaman bir araya geldik, gerçek anlamda arkadaş olduk. Hatta yıllar süren arkadaşlığımız oldu sevgili olmadan önce. Bu işin yolu yordamı budur. Senin yaptığın ya da yapmaya çalıştığın değil.
Bundan sonra karşına bu tip şeyler çıkarsa ya bana ters de kabul etme ya da şu konuda anlattığın gibi davranma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?