Asla aramam canım, ne hali varsa görsün, o kızla evlensin
Onun için okulumu bıraktım geldim ben ama umrunda bile değilmiş fedakarlıklarım, yazık
Eşimle biz bunu konuşmuştuk, kendisi için sıkıntı olmadığını söylemişti fakat ben kendi evimi çok özlediğim için ve de artık gereksiz bulduğum için artık kalmayacaktım o konuda kesinlikle sıkıntı yok.
Fakat eşim annesiyle telefonda görüşmeye başladıktan sonra bana tuhaf tuhaf konuşmaya başladı, annem bana x kızı uygun görüyordu kız hala bekarmış deyip deyip gülmeler. Rahatsız olduğumu söylememe rağmen içeriği bu ve bunun benzeri olan konuşmalar... Ki daha önceden üzülürüm diye gözümün içine bakan adam bu. 2 aylık kocanız durmadan bunları yapsa rahatsız olmaz mıydınız
siz bence ilk kararınızda yanlış dawranmaşsınız ..ewlenmeden halledicektiniz böle sorunlarınızı...
ne demek ailenle görüşmezsen ewlenirim .....böle bişeye nasıl inandınız ...onlar ailesi gün olur dewran döner onlar iyi siz kötü olursunuz kii şayet öle de olmuşş....bence ailesinden ayırıcanıza daha iyi bi çözüm bulsaydınız ...ailesiyle anlaşmaya çalışsaydınız .....kökten çözülmüş olurdu....
şimdi olan olmuş tabiii......bence biras ayrı kalın kafanızı toplayın ikinizinde fikirleri değişicektir umarım....
boşanmak bu kadar kolay olmamalısen evini terkettin eşin seni hiç arayıp sormadı öyle mi:26:daha yeni evlisiniz eşin nasıl bu kadar kolay senden vazgeçebiliyor ilginç yani:44:keşke evini terketmeseydin eşine ve ailesine karşı daha politik davransaydın sevmesen bile evinin huzuru için bazı şeyleri görmezden duymazdan gelseydin canım ama benim asıl şaşırdığım sen habersiz evi terkettiğin halde eşinin seni merak etmemesi hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.eşin çok olgun biri değil gibi geldi bana umarım hatasını anlar pişman olur
insanlar birbirini olduğu gibi kabullenmeli, kimse kimseyi ömrü billah alttan almaya, anasının babasının hakaretlerine katlanmaya mecbur değil, madem o dedi boşanalım diye sen aramıcaksın, o arasada sıkıntını söyliceksin, tekrar evinize dönersenizde aynı şeyler olursa fondan bi sepert havası çalar şutlarsın, bu kadar
Canım beni daha çok yenisiniz yaaa üzüldümEmin ol annesi doldurmuştur eşini.Yoksa senin gözünün içine bakan adam neden annesiyle konuşmaya başladıktan sonra başka kızlardan bahsetsin.Tabiki ailesiyle görüşücek aile neticede ama anneler neden oğullarını paylaşamaz hala anlamış değilim.Benim eşimde nişanlıyken falan annesini dinlemez annesi bana laf falan soktuğunda direk cevabını verirdi sonra nolduysa anneci oldu...Canım sen nekadar süredir ailenin yanındasın? Eşin hiç aramadı anlaşılan...Canım asla arama derim..Zaten çok seviyorsa sensiz yapamaz inan arar.
yani arama falan dedim diye bosan demek istemedim gidipte bosanma davasi acmada birak sürünsün süründür.. ben direk dönen sen olma dedim cünkü bizimde bazi meselerimiz oldu esimle ve git dedi gittim pisman oldum döndüm ve esim bi havalara girdi annesini dahada bi üstünde tuttu sonra gene bir tartisma oldu ciddi bi sekilde bosanma karari aldim ve esim pisman bir sekilde bana döndü ve o degerli ailesi oglum bizden sogudu demeye basladi. yani erkekleri biraz süründürmek lazim ancak ozaman kiymet biliyorlar.. esin elbette pisman olcaktir biraz sabir lazim hani bir söz var => sevdiğini serbest bırak, dönüyorsa senindir, dönmüyorsa zaten senin hiç olmamıştır diye.. kiz meselesini yeni gördüm hadi sakasini takilmisdir diycem ama suan kizin bekar olduguna kadar söylemesi kusura bakma ama dangalikliktir.. esin kizin bekar oldugunu nerden ögrenmis peki annesindenmi?
arkadaşım annen babanda şimdi cok üzülmüşlerdir, ortada çok büyük bi kavga yokken egerki evi terketmişsen tamda kayınvalidenin ekmegine yagı sürdün demektir.umarım eşin bahsetmezz bu konudan
Evinizden çıkarken herşeyi göze alıp çıkmalıydınız...
Sizin ki biraz blöf amaçlı olmuş.... pişman olmasını istediğinize göre...
Hem ayrıca annesiyle hergün konuşması sizi neden rahatsız etti...
Daha önce eşiniz annesiyle sorun yaşamış olabilir, ama hiç bir gerçek, onların anne-oğul olduğu gerçeğini değiştirmez...
Onlar birbirine darılır, ama yine birbirlerine sarılırlar, kan bağı var sonuçta...
Bence siz hatalısınız...
Size görüşüceksin, konuşacaksın diye baskı kurmamış etmemiş...
Arandıkça aranmışsınız...
Üstüne evi terketmek hiç hoş olmamıış..
Evliliğin sorumluluğunu zaten alamamışsınız..
Keza eşinizde aynı şekilde... tartışmalarda boşanma kelimesi ağıza alınırsa, evlilik laçkalaşır, saygı kavramı ortadan kalkar...
Değil 2 aylık, 20 senelik koca da bunu söylese insan rahatsız olur elbette.. Bu sıkıntılarınızı yazmadığınız için tahminde bulunamadım elbette..
Kaynananın eşinize bunları söylemesi çirkin de eşinizin gelip size bunları söylemesi çok daha çirkin..
Neyse belli ki eşinizin kararını vermiş.. Sizi bırakıp o uygun görülen bekar kızlardan biriyle olacak heralde.. Bırakın ne hali varsa görsün.. Bunları diyen bir adamın peşinden gitmek yersiz bence..
2 ayda boşanmak ne oluyo değil mi, anlaşamıyosan ona göre davranırsın, o kadar insanlar, işin uzmanları diyo ilk 1 yıl zor geçer diye,2 ayda noluyo.
Cumartesi akşam geldim ve hiç aramadı canım
Evet canım araması gerekirdi ama tahmin etmiştir annenlere gittiğini.Sinirler yıprandıysa belki sakinleşin diye aramıyordur.Seviyorsa arayacaktır canım.2 ayyy yaaaa kıyamam sana
Evet annesinden öğrenmiş, kızın hala gönlü bundaymış :)
Sinirim bozuldu valla, beyefendinin keyfine göre evcilik oynuyoruz resmen, eğerki dönmek istesin, süründürmeyen nolsun, ben zaten artık boşanmayı göze almış durumdayım daha kötü ne olabilir ki
Belki de şaşırdı, her dediğime tamam diyen kız şimdi niye gitti diye düşünüyo da olabilir
açıkçası bende emzikli çocuklar gibi her gün annesini aramasını istemem, hoşlanmam, böyle deli gibi özlem duyacaksa evlenmesin kardeşim, yatağını doldurmak için evleniyolar sonra heves gidince aaaa anne oluyolar bu çok aşağılayıcı bişey, benim nişanlım polis evlenir evlenmez gidicem doğuya (büyük ihtimal ığdıra yani en doğuya) ankarada yaşıyoruz şu an, kardeşimde şırnakta asker, annem ben de gidicem diye çok üzülüyo, ama hayat böyle diyip gidiyorum, bende ana kuzusuyum annemi bırakam mı diyim yani, bi kız çocuğu dirayetli duruyosa erkek kısmının vıcık vıcık olması benim sinirime gidiyo, öyle adamı koluma takıcama çanta takarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?