Bu Sebeple Boşanılır Mı?

anladım canım hakkınızda hayrılısı olsun dıyım ozaman cunku gercekten bu evden ayrılma noktası cok onemlı 1 kere aılene gıttın dıyelım sonra barıstın bı sekılde daha sonra aynı veya baska konudan tekrar sıkıntın oldu gıtmek ıstedın gene gıttın bu sfeer karsı taraf umursamamaya baslayabılır yanı alıskanlık halıne de getırmemek gerek ama sen her turlusunu düşünmüssün sonuna kadar gıderım dıyorsun ıns her ne olursa olsun mutlu olurusn canım

Sağ olasın canım.
Zaten son noktaydı, ses çıkarmadıkça en son boşanmayla tehdit ettiğini sandı aklınca, akıllanır umarım

Sağ olasın canım.
Zaten son noktaydı, ses çıkarmadıkça en son boşanmayla tehdit ettiğini sandı aklınca, akıllanır umarım

ins tatlim umarim akillanir .. ahh su erkekler cnm sen cook fazla poff pofflamissin esini, düzelediginizde ayni hatalari tekrarlama. sen onun annesi degil karisi ol.. anne rolüne kesinlikle girmee. onu istekleri benim isteklerim degil bizim istediklerimiz düsündüklerimiz deyin inan cok faydasi oluyor.. iki tarfta birbirlerinin degerini anliyor bu sayede.. esinle bi baris inan burdaki arkadaslarin tavsiyeleri cok iyi oluyor barisdigin zaman taktik veerirler..

başta hiçbir sebep yokken hemde uzakken ailesi sizden nasıl böle bir şart koydun anlamadım büyük ihtimalle ailesiyle barışana kadar seni aramaz barışmazsanda boşanır erkekler evlenince nedense bir anda ailesine tapan birileri konumuna geliolar kadının kaprisnden sıkıldığı an ailesindeler ailesiyle görüşmezlerse bütün ipleri kadına verdiğini düşünüp kendilerini çaresiz hissediolar aileriyle görüşmeleri bir nevi göstermelik

Konunun tamamını okursanız, ailesiyle barışmış olduğumu söylemiştim
Başta hiçbir sebep yokken değil, biçok şey yaşandı, hiçbir sebep yokken ben neden ailesiyle görüşmek istemiyeyim, ben de isterdim eşimin annesi benim de annem olsun, ama kadın bana etmedik laf bırakmadı

Son düzenleme:
sebebi ne olursa olsun kötü bir durum.benim nacizane fikrim objektif bakarak kendini onun yerine koy ailenle görüşmeni istemese sen gitsen ailenn bu duruma üzüldüğünü görsen v.s,eğer hala içinden gelerek istemiyorum dersen toparlanmak en iyi karar olmuş derim

Canım görüşsün benim sıkıntım o değil, görüşmeye başladıktan sonra bana karşı olan tavırlarının çok değişmesi, annesinin bulduğu kızlardan bahsetmesi vs.

aileni ne yaparsan yap atamıyosnki sana hakaret etse bile atamıyorken hayatını birleştirdiğin insana edince napabilirsinki,yarın öbür gün o insanlardan birine bişey olsa çok kötü bir durum,tabiki çok kırılmışsındır sonuçta cani değilsin kötü değilsin ama günahı sende olmasın o görüşsün onu şişirmezlerse srun yok eşini kaybetmek istemezsende sende git gözlerine gözlerine sok mutluluğunuzu

Canım görüşsün benim sıkıntım o değil, görüşmeye başladıktan sonra bana karşı olan tavırlarının çok değişmesi, annesinin bulduğu kızlardan bahsetmesi vs.

orda halt etmiş,sende sizinkilerin yanından gelince bahset bakalım nasıl oluyo bu yanlış evet çok büyük hata,ama ailesnden girme o zaman sen kötü olma başkalarını düşünoyorsunki söylüyorsundan gir konuya bence

Zaten kendi annesinin ne olduğunu biliyo, bana kötü davranıyo diye kendisi küsmüştü tekrar altını çiziyorum ben kendim görüşmem diye şart koydum, o kendisi küstü ben istemedim, hatta sonra eşim üzülüyo diye ikimiz de barıştık, o barışmadan sonra bunlar oldu işte

ah canım ahh bu erkekler boyle ıste...esın dha evlılıge sorumluluga alısmamısken annesıyle boyle kanlı bıcaklı olusunuz ıı olmamıs ya kadınla uzlasma yoluna gdeceksın yda esını hep boyle doldurur ıste

sunuda sakın unutma annesı babası kardesı ne kadar kotu olursa olsun o herseyı soyler sayar sover sen bı kelıme edınce hatalı olursun
o yuzden pek karısma kendı aralarnda napıyolarsa yapsınlar

Aklıma ne geliyo Allah bilir o zamanlar küserken bile niyeti benim gözümü boyamaktı, sonra böyle böyle istediğim gibi ben bu kızı annemle barıştırırım filan diye düşündü bence bu

odur budur şudur.. önemli değil de tek demek istediğim şu ki, sakın ha ilk adımı atan sen olma. derler ya bırak gitsin dönerse senindir, dönmezse hiç senin olmamıştır diye. ve eğer senin çabanla bu evlilik kurtulursa emin ol çok ezilirsin bu ana-oğul çetesine karşı.

Bazen elim telefona gidiyo, aramayı ya da mesaj atmayı düşünüyorum sen nasıl kocasın diye, ama gidip anneme konuşuyorum o zamanlarda, buraya yazıyorum, kendime engel oluyorum, aramıycam kesinlikle.

esinin ailesiyle aranda ne gecti de bu karara vardiniz bilmiyorum o yüzden gecmisi karistirmiyorum. ama sonunda esinin ailesi ve ne olursa olsun samimi olmasaniz bile onlar sizin büyükleriniz ayda bir veya iki ayda bir gidip gönüllerini almaniz lazim. hergün telefonla konusmasan bile arada sirada arayip hal hatir sorman lazim. belkide esinin sana tepkisi, o senin ailene nasil davraniyosa, seninde onun ailesine karsi davranmani bekler. veya ailesine gelin niye gelmedi diye sorduklarinda cevap ne versin adam cagiz??? ay yok hasta ay yok halsiz.. nereye kadar sürecek? tepki vermesi normal! ve seninde yok sen git ben gitmek istemiyorum deyisine kizmis olabilir ben olsam bende kizardim. sonucta esini gercekten seviyorsan onun hatri icin gidip geleceksin. esinin ailesini sevmek zorunda degilsin ama saygi göstermek mecburiyetindesin. yarin birgün seninde cocuklarin olur, ve düsünsene senin oglun veya kizin sana gelmek istemiyor, ve karsindaki gelin veya damat sizlerle görüsmemek sartiyla evleniyor. sen herseyi kendince yormayi birak birazda esinin yerine koy kendini. annelerimizin babalarimizin degerini bilelim, herkes bizimle ayni fikirde olacak diye birsey yok, bazen ailelerimizin düsünceleri yaptiklari bize farkli gelir bazen de bizimkiler onlara. ama o anne seni 9 ay boyunca karninda tasiyacak büyütecek, yaptiysa bile bir hata(!) yeri geldi mi büyük olmasini siz bilin ve yapin bir büyüklük. sen iyi davranmak la birsey kaybetmessin. aranizda ne gectiyse gecti, herseyi bir tarafa birak, ve temiz bir sayfa ac.. gecmise baktikca ilerliyemessiniz. esine geri dön! ve böyle birsey yüzünden bir birinizi kirmayin!

Yorumunuz için teşekkür ederim emek verip zaman ayırıp yazmışsınız, fakat eşimin ailesinin benim onlara gitmem gibi bi beklentileri yok, ha olsa da , gelse de laf soksak diyedir, aile diye de genellemeyelim kayınbabam iyidir ama kayınvalidem, nerde bi fırsat olsa da yılan gibi soksam diye bekler.
O yüzden onunla sık sık görüşüp muhabbet kurmaya niyetim yok..

canım cok uzuldum ama keske bu kadar acelecı davranmasaydın evı terketmekte.sıddet yok hakaret yok ılıskınızde gozunun ıcne bakıomus bıraz degısmıs sonradan. zaman tanısaydın bıraz daha . tamam dengesız bı laf etmıs olabılır ama o an dusunememıstır belkı senın kırılacagını.cok klişe bi laf olcak ama erkekler gec olgunlasıo.yanı daha buyuk sorunlarda sıddet hakaret aldatma falan olsa anlıcam senın evı terk etmenı dayanamıcak hale gelmenı de. canım ya yuva bu kayınvalıde yuzunden sen neden dagıtıosun kenını uzuosun kapıyı kapattınmı dısardadadır dıger ınsanlar derler buykler sen yuvana bakcaksın.sen sanıomusun herkesın esı mukemmel hep guzel konusuolar emın ol en ıyı esın bıle dengesız lafları vardır. ama keske bu kadar erken gıtme kararı almasaydın. bosanırım dıye soluosun ama dısardan solemesı kolay bı zman sonra hala esın aramazsa ve gercekten bosanma konumuna gelırsenız cok yazık olur.gercekten cok zor hıc ole ıkı ay deyıp unuturum nasılsa deme tek sen degıl aılende yıpranıo buu surecte. ve bu surecte hıcte kısa bır zaman dılımı degıl. Allah yardımcın olsun cok uzuldum

Dayanamadım, gururuma yediremedim canım,
Herkesin kocası mükemmel değildir ama kimin kocası 2 ayda boşancam der.
Küsülür edilir ben zaten aileme yansıtmamaya çok dikkat ediyorum ama bu kadar basitçe boşanmak istemesi beni iğrendirdi, mide bulantılarıyla çıktım evden gerçekten midem bulandı laf olsun diye değil, o psikolojiye dayanamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…