Canım bence annen aramasın...Aramak isterse arar zaten.Belki bir işi çıkmıştır.Yada akşama aramadan direk konuşmaya gelir...
bence aramasın sızın arattıgınızı düşünür ve gevşer eşiniz
Ben de aratmadım da zaten bugün aramaz ya da gelmezse artık babam onu arar konuşur ama ağır konuşur
En doğrusunu yapmışsınız canım.Arayacak adam bugün olmazsa yarın arar.Ama bence öfkeyle kalkıpta hakaretler etmeyiz birbirinize.
Aranız tam düzelmemiş ama yine de barışmanıza sevindim tatlım
bnde hıc gorusmuyorm esım annesı arayınca nadıren acar genelde acmazbenim 6 senelik ilişkiden ve 2 buçuk aylık evlilikten öğrendiğim şu ki aileler işin içine girince eşlerin huzuru kaçıyor.
ben de eşimin ailesiyle görüşmüyorum ama eşim arada arar sorar, zaten ne onlar ne de benim annem babam hiç bir araya gelmedik.
bence ailelerle çok içli dışlı olmayın...
evlilik çocuk oyuncağı artık.geçen benim komşu kafasının üstünden sinek geçti diye boşandı mesela.sizinki çoook büyük olay.hemen boşanın.evliliğe saygı kalmadı nasılsa.aslında bir çocuk yapıp öyle boşanın o daha moda...
Canım yorum yazmışsın teşekkür ediyorum fakat olayın üzerinden baya bi zaman geçmişti
ben de bir şey aratırken rastladım:).neyse barışmışsınız,şu boşanmayı ağzınıza almayın hemen ya.
sonuna sevındım, benımde dugunde vs bı suru olay oldu, kaynanamın yagdırmadıgı hakaret kalmadı, bende dedım, ben senın alılenle asla görüşmem sen gıdersın gelırsın vs ama ben görüşmem..
2 sene fılan görüşmedık 2 sene sonra yok cok pısmanlar cart curt. ıyı madem dedım görüşelım senımı kırcam
görüştük bı sure baktım aynı tas aynı hamam. Eşıme dedım yok ben görüşmuycem çekemem böyle
pekı dedı.. Hamıle kaldım tüp bebekle beddua gönderdı kucagına alamasın ınsallah dıye
Bende dedım ıt ın dua sı kabul olsa hergun kafamıza kemık yagar
Benım şanssım eşım ıste doldurusa gelmez gıder gelır laf getırıp götürmez
7 senelık evlıyım cokta mutluyum cok sukur
kayınvalıde hanımın benı tek ıstememe nedenı akraba, degılım zengın degılım hep akrabadan kız alıp verıyolar
Oglum 2 bucuk yasında resımlerını görduler sadece
Hayat guzel yaf
ikrarcım merhaba bende 10 aylık evliyim ama bende kayınvaldemlerle görüşmüyorum...adları geçince tepem atıyor..nedenlerimiz biraz benziyor..ayrıca benim kayınvaldemlerin 4 gelini var hiçbirimiz konuşmuyoruz oğullarındadnda sadece 2 si...kısaca problelmliler yani....ama eşimle 2.ayımızda problem yaşadık sonra farkettim ki onları görmezden gelmeliyim..cidden 8 aydır tek bi kavgamz yok.2 ay önce babası yüzünden az daha boşanıyoduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?