Hadi 5 diyelim düz hesap3 yıldır mı 7 yıldır mı evlisiniz? 3 yıl yazmıştınız 7 yıla çevirdiniz.
Siz sanırım hiç yazım yanlışı yaptığınızı farkedip , geri düzeltmeyecek kadar hatasız bir insansınız, tebrik ediyorum.zaten konusu tam da buydu.Hadi 5 diyelim düz hesap
Edin bakalım. Size ne oluyor pardon da?Siz sanırım hiç yazım yanlışı yaptığınızı farkedip , geri düzeltmeyecek kadar hatasız bir insansınız, tebrik ediyorum.
Ben de sizin gibi izleyiciyim, tepkiniz ilgimi çekti. Rahatsız olmanızı gerektirecek bir durum yokEdin bakalım. Size ne oluyor pardon da?
Evet kendi işini yaptı ve battı maalesef biz tanışmadan 2/3 yıl önce ..Ne borcu var bu kadar bitmeyen? Kendi işini kurup batırdı mı? Hani aynı meslekten olursunuz, siz çok iyi bir işe girersiniz, o daha düşük maaşlı bir işte çalışır, olabilir ama 3 yıldır borç içinde olması normal değil.
Ne tepkisi ya,gulen emoji atmışım,neyse görmezden gelmek bu kadar zor degilBen de sizin gibi izleyiciyim, tepkiniz ilgimi çekti. Rahatsız olmanızı gerektirecek bir durum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?