- 21 Ocak 2018
- 8.522
- 21.132
- 348
- 32
Tam tersi durumunuzu dusunun.Esiniz dolgun ucretli iste calisiyor,siz calisamiyorsunuz,esinizin ailesi boyle konusuyor.Esiniz ne yapsin isterdiniz? Ailesine nasil konusmasini isterdiniz?Esiniz birilerine bu sekilde sorsaydi anlatsaydi kirilmaz miydiniz?Aileniz aklini karistiriyor.Kaldi ki bastan bildiginiz bir durummus,bastan calisip,ewlendikten sonradan isi birakan biri degilmis.Tabiki calissa daha iyi olur.Bu devirde huzur herseyden onemli.Calisan, asabi ,asagilayan birine denk gelirseniz?Hicbir isin ucundan tutmayani da var unutmayin.Seviyorsaniz, huzurunuz yerindeyse ,ailenizi konusturmayin bile.Hak veriyorsaniz da ne yapacaginiz belli.Aileniz bastan yaniniza nasil birini layik goruyorsa ,oylesini bulsaydi.Kac gun daha yasayacagimiz belli degilken bu pis dunyada .Sanırım dışarıdan ben çalışıyorum eşime de bakıyorum o da öyle peşimde gezerek beni idare ediyor vb gibi bir tablo çıkıyor ailemin gözünde .. ya da belki de haklılar dedim ya tamamen kararsız kaldığım için fikir danışmak istedim ..
7sene sonra mi geliyor?Maddiyat işin içine girince bu şekilde olur mu ilerde çocuğum olsa ne yaparız ya da ben çalışmıyor olsam rahat geçinir miydim vs gibi düşünceler gelmiyor değil aklıma..
Uzun yillar bitmeyen borc, az kazanip luks yiyip icip takilmak yada en iyi sigara ,alkol den kaynakliysaYok ama onun yaşadığı bu maddi sıkıntının , ilerde beni de etkileyeceğini belirterek sürekli beni uyarıyorlar .. borçlarının olması, gelirinin giderini karşılamaması , yarın bir gün evine maaşına hacizler olur vsvs.. bir de ben isteyerek evlendiğim için ‘biz demiştik ‘ diye üste çıkacaklar ..
Aileniz çok kötü, eşinizin kıymetini bilin ve böyle bişey yapmayın yani boşanmayın, bunun yerine ailenizi susturdun ce eşiniz için iş arayışına girin , iş bulmak kolay ama yol arkadaşı bulmak zor , akıllı olun , adam kıymetinizi biliyor, iş konusu da hallolur , aileniz çok kötü çok ...Merhaba hanımlar 7 yıllık evliyim .. eşimle severek evlendik ikimizde aynıbölüm mezunuyuz. Çocuğumuz yok. Eşimin iyi bir işi maalesef yok , evlenirken de yoktu.yapamıyor olmuyor ya da kapasitesi yetmiyor bir şekilde çalışamıyor cünkü hep bağ bahçe işleriyle uğraşmış kendini geçindirmiş ama malum günümüzde bu şekilde geçim mümkün değil , ve borç yükü de var hatta bu sebeple benim maaşıma icra geldiği bile oldu neyse hallettik.ben dolgun ücretli bir iş yerinde çalışıyorum .bu insan tek bana değil herkese karşı naif kibar temiz efendi saygılı bir insan evde bana her zaman yardımcı , ortak yaşamımızda temizliğimizden yapılması gereken her şeyi beraber yaparız , asla kaba saygısız bir halini görmedim ancak ailem rahatsız eşimi pasif buluyorlar .. niye daha çok para kazanmıyor ya da neden öyle vs vs bir sürü yorum .. inanın kafamı karıştırıyorlar . Snein yanında daha girişken daha zengin ya da ne bileyim kendilerince bana daha uygun birimi görmek isterdik deyip durdular önümden arkamdan … inanın artık sıkıldım. Fikirlerinize ihtiyacım var hayatın geçimin zor olduğunun farkındayım böyle gider mi nereye gider ciddi ikilemde kalıyorum bazen ..
Çalışmayan kadınlar için de bir baltaya sap olamamış diyor musunuz yoksa bu erkeklere özel bir durum mu? Çünkü bu mantığa göre çoğu erkeğin karısını boşaması lazım.Peki benim bunu 7 aylık olarak okumam
7 yıllık bir evlilikte bir baltaya sap olamamış bir adam !
Konu aileniz bile değil sizin düşünceniz. İçinizden gecen boşanmak zaten
O yuzden yerinizde olsam 1 dk beklemezdim.
İnsan nasıl alışırsa öyle gider
Eşiniz hayatı boyunca bu sekilde kaypak yaşayacak
Zamanla değişir umuduyla evlenmişsiniz işte siz de.
House husband diye bir şey var. Eşiniz onlardan olabilir. Bence bu boşanma sebebi değil. Çocuğunuz olursa evde ne güzel o bakar. En kötü asgari ücretli bir işe girebilirse bence kafi.Merhaba hanımlar 7 yıllık evliyim .. eşimle severek evlendik ikimizde aynıbölüm mezunuyuz. Çocuğumuz yok. Eşimin iyi bir işi maalesef yok , evlenirken de yoktu.yapamıyor olmuyor ya da kapasitesi yetmiyor bir şekilde çalışamıyor cünkü hep bağ bahçe işleriyle uğraşmış kendini geçindirmiş ama malum günümüzde bu şekilde geçim mümkün değil , ve borç yükü de var hatta bu sebeple benim maaşıma icra geldiği bile oldu neyse hallettik.ben dolgun ücretli bir iş yerinde çalışıyorum .bu insan tek bana değil herkese karşı naif kibar temiz efendi saygılı bir insan evde bana her zaman yardımcı , ortak yaşamımızda temizliğimizden yapılması gereken her şeyi beraber yaparız , asla kaba saygısız bir halini görmedim ancak ailem rahatsız eşimi pasif buluyorlar .. niye daha çok para kazanmıyor ya da neden öyle vs vs bir sürü yorum .. inanın kafamı karıştırıyorlar . Snein yanında daha girişken daha zengin ya da ne bileyim kendilerince bana daha uygun birimi görmek isterdik deyip durdular önümden arkamdan … inanın artık sıkıldım. Fikirlerinize ihtiyacım var hayatın geçimin zor olduğunun farkındayım böyle gider mi nereye gider ciddi ikilemde kalıyorum bazen ..
çok haklısınızZengin bir adam bulabileceğinizin bir garantisi var mı? Buldunuz diyelim sizi aşağılayan, döven, aldatan biri olursa parası bunları telafi edecek mi?
Çok güzel bir söz var. “Önceden aileler kızlarını verirken damadın dizlerine bakarlarmış. Çok secde etmiş mi diye. Şimdi cüzdanlarına bakıyorlar. Çok parası var mı diye.”
Allah ederse benimde kız evladım olacak. Rabbimden merhametli, vicdanlı bir eşi olsun isterim.
Bu durumdan adam da rahatsızsa ve kadın çalışmamasının yerini ev yaşantı bölümünü /çocuk bakımını üstlenme vb.konuda adamın hayatını kolaylaştırmıyorsa zaten erkekler de boşanıyorÇalışmayan kadınlar için de bir baltaya sap olamamış diyor musunuz yoksa bu erkeklere özel bir durum mu? Çünkü bu mantığa göre çoğu erkeğin karısını boşaması lazım.
Merhaba hanımlar 7 yıllık evliyim .. eşimle severek evlendik ikimizde aynıbölüm mezunuyuz. Çocuğumuz yok. Eşimin iyi bir işi maalesef yok , evlenirken de yoktu.yapamıyor olmuyor ya da kapasitesi yetmiyor bir şekilde çalışamıyor cünkü hep bağ bahçe işleriyle uğraşmış kendini geçindirmiş ama malum günümüzde bu şekilde geçim mümkün değil , ve borç yükü de var hatta bu sebeple benim maaşıma icra geldiği bile oldu neyse hallettik.ben dolgun ücretli bir iş yerinde çalışıyorum .bu insan tek bana değil herkese karşı naif kibar temiz efendi saygılı bir insan evde bana her zaman yardımcı , ortak yaşamımızda temizliğimizden yapılması gereken her şeyi beraber yaparız , asla kaba saygısız bir halini görmedim ancak ailem rahatsız eşimi pasif buluyorlar .. niye daha çok para kazanmıyor ya da neden öyle vs vs bir sürü yorum .. inanın kafamı karıştırıyorlar . Snein yanında daha girişken daha zengin ya da ne bileyim kendilerince bana daha uygun birimi görmek isterdik deyip durdular önümden arkamdan … inanın artık sıkıldım. Fikirlerinize ihtiyacım var hayatın geçimin zor olduğunun farkındayım böyle gider mi nereye gider ciddi ikilemde kalıyorum bazen ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?