- 13 Aralık 2021
- 19
- 4
- 1
- 26
Merhaba hanımlar 7 yıllık evliyim .. eşimle severek evlendik ikimizde aynıbölüm mezunuyuz. Çocuğumuz yok. Eşimin iyi bir işi maalesef yok , evlenirken de yoktu.yapamıyor olmuyor ya da kapasitesi yetmiyor bir şekilde çalışamıyor cünkü hep bağ bahçe işleriyle uğraşmış kendini geçindirmiş ama malum günümüzde bu şekilde geçim mümkün değil , ve borç yükü de var hatta bu sebeple benim maaşıma icra geldiği bile oldu neyse hallettik.ben dolgun ücretli bir iş yerinde çalışıyorum .bu insan tek bana değil herkese karşı naif kibar temiz efendi saygılı bir insan evde bana her zaman yardımcı , ortak yaşamımızda temizliğimizden yapılması gereken her şeyi beraber yaparız , asla kaba saygısız bir halini görmedim ancak ailem rahatsız eşimi pasif buluyorlar .. niye daha çok para kazanmıyor ya da neden öyle vs vs bir sürü yorum .. inanın kafamı karıştırıyorlar . Snein yanında daha girişken daha zengin ya da ne bileyim kendilerince bana daha uygun birimi görmek isterdik deyip durdular önümden arkamdan … inanın artık sıkıldım. Fikirlerinize ihtiyacım var hayatın geçimin zor olduğunun farkındayım böyle gider mi nereye gider ciddi ikilemde kalıyorum bazen ..
tembellik iyi bir sey degil, ya kendine gore bir is bulsun ya da evin yukunu ustune alsinMerhaba hanımlar 7 yıllık evliyim .. eşimle severek evlendik ikimizde aynıbölüm mezunuyuz. Çocuğumuz yok. Eşimin iyi bir işi maalesef yok , evlenirken de yoktu.yapamıyor olmuyor ya da kapasitesi yetmiyor bir şekilde çalışamıyor cünkü hep bağ bahçe işleriyle uğraşmış kendini geçindirmiş ama malum günümüzde bu şekilde geçim mümkün değil , ve borç yükü de var hatta bu sebeple benim maaşıma icra geldiği bile oldu neyse hallettik.ben dolgun ücretli bir iş yerinde çalışıyorum .bu insan tek bana değil herkese karşı naif kibar temiz efendi saygılı bir insan evde bana her zaman yardımcı , ortak yaşamımızda temizliğimizden yapılması gereken her şeyi beraber yaparız , asla kaba saygısız bir halini görmedim ancak ailem rahatsız eşimi pasif buluyorlar .. niye daha çok para kazanmıyor ya da neden öyle vs vs bir sürü yorum .. inanın kafamı karıştırıyorlar . Snein yanında daha girişken daha zengin ya da ne bileyim kendilerince bana daha uygun birimi görmek isterdik deyip durdular önümden arkamdan … inanın artık sıkıldım. Fikirlerinize ihtiyacım var hayatın geçimin zor olduğunun farkındayım böyle gider mi nereye gider ciddi ikilemde kalıyorum bazen ..
Siz esinizi seviyor ve saygi duyuyorsaniz boverin milletin ne dedigini.Merhaba hanımlar 7 yıllık evliyim .. eşimle severek evlendik ikimizde aynıbölüm mezunuyuz. Çocuğumuz yok. Eşimin iyi bir işi maalesef yok , evlenirken de yoktu.yapamıyor olmuyor ya da kapasitesi yetmiyor bir şekilde çalışamıyor cünkü hep bağ bahçe işleriyle uğraşmış kendini geçindirmiş ama malum günümüzde bu şekilde geçim mümkün değil , ve borç yükü de var hatta bu sebeple benim maaşıma icra geldiği bile oldu neyse hallettik.ben dolgun ücretli bir iş yerinde çalışıyorum .bu insan tek bana değil herkese karşı naif kibar temiz efendi saygılı bir insan evde bana her zaman yardımcı , ortak yaşamımızda temizliğimizden yapılması gereken her şeyi beraber yaparız , asla kaba saygısız bir halini görmedim ancak ailem rahatsız eşimi pasif buluyorlar .. niye daha çok para kazanmıyor ya da neden öyle vs vs bir sürü yorum .. inanın kafamı karıştırıyorlar . Snein yanında daha girişken daha zengin ya da ne bileyim kendilerince bana daha uygun birimi görmek isterdik deyip durdular önümden arkamdan … inanın artık sıkıldım. Fikirlerinize ihtiyacım var hayatın geçimin zor olduğunun farkındayım böyle gider mi nereye gider ciddi ikilemde kalıyorum bazen ..
İyi de olan olmuş evlisiniz bu adamla. Boşandığınız zaman tuttuğunu kopaRan zengin koca bulacağınızın garantisini veriyorsa aileniz buyrun boşanın. Yok veremiyorlarSa da böyle vesvese yapmasınlarMerhaba hanımlar 7 yıllık evliyim .. eşimle severek evlendik ikimizde aynıbölüm mezunuyuz. Çocuğumuz yok. Eşimin iyi bir işi maalesef yok , evlenirken de yoktu.yapamıyor olmuyor ya da kapasitesi yetmiyor bir şekilde çalışamıyor cünkü hep bağ bahçe işleriyle uğraşmış kendini geçindirmiş ama malum günümüzde bu şekilde geçim mümkün değil , ve borç yükü de var hatta bu sebeple benim maaşıma icra geldiği bile oldu neyse hallettik.ben dolgun ücretli bir iş yerinde çalışıyorum .bu insan tek bana değil herkese karşı naif kibar temiz efendi saygılı bir insan evde bana her zaman yardımcı , ortak yaşamımızda temizliğimizden yapılması gereken her şeyi beraber yaparız , asla kaba saygısız bir halini görmedim ancak ailem rahatsız eşimi pasif buluyorlar .. niye daha çok para kazanmıyor ya da neden öyle vs vs bir sürü yorum .. inanın kafamı karıştırıyorlar . Snein yanında daha girişken daha zengin ya da ne bileyim kendilerince bana daha uygun birimi görmek isterdik deyip durdular önümden arkamdan … inanın artık sıkıldım. Fikirlerinize ihtiyacım var hayatın geçimin zor olduğunun farkındayım böyle gider mi nereye gider ciddi ikilemde kalıyorum bazen ..
Yok canım bunu da nerden çıkardın. Ev hanımı eşlerin kraliçe olduğu bir forum burasıBu durumdan adam da rahatsızsa ve kadın çalışmamasının yerini ev yaşantı bölümünü /çocuk bakımını üstlenme vb.konuda adamın hayatını kolaylaştırmıyorsa zaten erkekler de boşanıyor
Su son cumlen cok onemli.. evliliginizi elestirenlerin oyle evlilikleri oluyor ki.. hemAilenizin cesareti sizden geliyor . Ne ayıp gerçekten. Geçenlerde atanamadım diye eşim bana eziyet ediyor diyen bir üyeye ne kadar üzüldüysem , eşinize de o kadar üzüldüm .Yazık gerçekten . Severek evlen , adama iyi günde kötü günde diye söz ver , elin iki para görünce yok yanıma yakışmıyor , yok zengin değil vs
Eşiniz her konuda size destek oluyormuş , maddi konularda da siz destek olun ne olacak yani . Ayrıca huzur parayla satın alınmıyor .
Ha dersen ki ben çalışmayı tercihim olsun istiyorum, zorunluluk için çalışmak istemiyorum. O zaman ya eşinle konuşacaksın . Kendisini farklı alanlarda da geliştirecek ya da boşanacaksınız . Başka yolu yok . Ama gerçekten evliliğinizin dedikodusunu yaptırmayın .
Sonra eski konulara neden baktınız diyorlar. Her konuda yeni hikaye uyduruyorlar
Boşanma davası açtım demiş bir mesajında . Sanırım kararını vermiş .Su son cumlen cok onemli.. evliliginizi elestirenlerin oyle evlilikleri oluyor ki.. hem
Kinadiklari baslarina geliyor.. ama hersey yolundaymis gibi iyi yapiyor onlar.
Sanki konu sahibinin annesinin evliligi super gecmistir herseye kulp buluyor.
Ha buarada bencede bosansin, sebebini yazdim
Bu yüzden boşanılmaz diye düşünüyorum..Merhaba hanımlar 7 yıllık evliyim .. eşimle severek evlendik ikimizde aynıbölüm mezunuyuz. Çocuğumuz yok. Eşimin iyi bir işi maalesef yok , evlenirken de yoktu.yapamıyor olmuyor ya da kapasitesi yetmiyor bir şekilde çalışamıyor cünkü hep bağ bahçe işleriyle uğraşmış kendini geçindirmiş ama malum günümüzde bu şekilde geçim mümkün değil , ve borç yükü de var hatta bu sebeple benim maaşıma icra geldiği bile oldu neyse hallettik.ben dolgun ücretli bir iş yerinde çalışıyorum .bu insan tek bana değil herkese karşı naif kibar temiz efendi saygılı bir insan evde bana her zaman yardımcı , ortak yaşamımızda temizliğimizden yapılması gereken her şeyi beraber yaparız , asla kaba saygısız bir halini görmedim ancak ailem rahatsız eşimi pasif buluyorlar .. niye daha çok para kazanmıyor ya da neden öyle vs vs bir sürü yorum .. inanın kafamı karıştırıyorlar . Snein yanında daha girişken daha zengin ya da ne bileyim kendilerince bana daha uygun birimi görmek isterdik deyip durdular önümden arkamdan … inanın artık sıkıldım. Fikirlerinize ihtiyacım var hayatın geçimin zor olduğunun farkındayım böyle gider mi nereye gider ciddi ikilemde kalıyorum bazen ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?