Bu sebeplerden dolayı boşanmalı mıyım ?

tembellik iyi bir sey degil, ya kendine gore bir is bulsun ya da evin yukunu ustune alsin

Ben tam anlayamadım. Hic mi çalışmıyor ? Yoksa çalışıp az mi kazanıyor? Hic çalışmıyorsa eşi olarak elbette ise girmesini istemeniz hakkınız. Ancak az kazanıyorsa ne yapabilir ki? Evlenmeden önce bunları dusunmemis miydiniz? Bende evlendiğimde kamuda çalıştığım için gerek iş arkadaşlarımdan gerekse bazı akrabalarımdan eşimle ilgili böyle söylemler duymuştum. Özelde çalıştığı ve benden az kazandığı için sırf.
Insan elbet yeni hayata atılırken bir tedirgin oluyor bende geçtim o süreçten acaba nasil olur diye? Bir gün konuşurken bana gerekirse her isi yapabileceğini ama beni zorda bırakmayacağını söylemişti.
Tamam dedim ben evlenirim bu adamla☺ onemli olan statüsü müydü? Kalbimde çiçekler actirabiliyorsa, onunla mutluysam evlenince ne yapıcaksınız ki mesleğini direkt sizi etkileyen bir sey değil. Sadece bir marka, bir takı. Ve bazı kadınlar bununla övünmeyi ya da bununla birilerini ezmeyi severler.
Sadece bu ise yarıyor bence.
Iyi kötü kazanıyorsa guzel giden evliliğe kıyılmaz bence.

Siz esinizi seviyor ve saygi duyuyorsaniz boverin milletin ne dedigini.

Merhaba,

sizin yerinizde olsam aileme eşimin işini, kazandığı parayı bu kadar yansıtmazdım. Aksine onun iyi özelliklerini sürekli vurgular, bana şöyle güzel davranır, böyle güzel bakar diyerek evin içindeki huzur ve sevgiyi anlatırdım. Onu yüceltirdim ki ailem benim sevdiğim, bana kaba davranmayan ve beni üzmeyen düşünceli kocam hakkında ağzını açamasın. Hayatta her şey bizim için, bugün yüksek kazandığım güzel bir işim olabilie ama yarın ne olacağını bilemeyiz. Belki bir yerde şans dönecek ve güzel bir iş bulacak bunu kimse bilemez. Siz eşinizi seviyorsanız ve mutluysanız bence bu konuları çok düşünmeyin. Sevgi görmek , saygı duyulmak paradan çok çok daha önemli inanın.

Baska biri mi var ailenin kafasinda senin icin dusundukleri? Ailen sanki kendileri zenginde zengin birini istiyolar, okuyunca ailen biraz gorgusuz geldi bana. Herkesin bir kusuru vardir.. birde senin zaten maasin dolgunmus, keske esinde becerebilse isini ama baska is baksin madem.. 5 kazanmazda 3 kazanir. herkesin yapabilecegi is vardir mutlaka..ayrica cocugunuz olursa sen isini birakma esin bakar cocuga ev isine olmaz mi?
Yani seni mutlu ediyorsa el ustunde tutuyorsa, evde yardimciysa.. dovmuyorsa sovmuyorsa gece surekli disari cikip paranizi car cur etmiyorsa.. bence bosanma..

Onceki konularina bakarsak.. esim sevecen ilgili demissin bi konuda.. ama herif sana: seninle beraber nefes almak istemiyorum demis. Yani bize soyledigin kadar ilgili filan degilmis. Tee 2020 de birsuru borc harc varmis kocan issizmis.. yani suan 2022 deyiz sanirim.. sen hala ayni yerdesin onunla beraber.. annende cok dahil oluyor herseye anladigim. bence bosan kurtulun ikinizde…

İyi de olan olmuş evlisiniz bu adamla. Boşandığınız zaman tuttuğunu kopaRan zengin koca bulacağınızın garantisini veriyorsa aileniz buyrun boşanın. Yok veremiyorlarSa da böyle vesvese yapmasınlar

Yok canım bunu da nerden çıkardın. Ev hanımı eşlerin kraliçe olduğu bir forum burası

Ailenizin cesareti sizden geliyor . Ne ayıp gerçekten. Geçenlerde atanamadım diye eşim bana eziyet ediyor diyen bir üyeye ne kadar üzüldüysem , eşinize de o kadar üzüldüm .Yazık gerçekten . Severek evlen , adama iyi günde kötü günde diye söz ver , elin iki para görünce yok yanıma yakışmıyor , yok zengin değil vs
Eşiniz her konuda size destek oluyormuş , maddi konularda da siz destek olun ne olacak yani . Ayrıca huzur parayla satın alınmıyor .
Ha dersen ki ben çalışmayı tercihim olsun istiyorum, zorunluluk için çalışmak istemiyorum. O zaman ya eşinle konuşacaksın . Kendisini farklı alanlarda da geliştirecek ya da boşanacaksınız . Başka yolu yok . Ama gerçekten evliliğinizin dedikodusunu yaptırmayın .

Su son cumlen cok onemli.. evliliginizi elestirenlerin oyle evlilikleri oluyor ki.. hem
Kinadiklari baslarina geliyor.. ama hersey yolundaymis gibi iyi yapiyor onlar.

Sanki konu sahibinin annesinin evliligi super gecmistir herseye kulp buluyor.

Ha buarada bencede bosansin, sebebini yazdim

Boşanma davası açtım demiş bir mesajında . Sanırım kararını vermiş .

Bu yüzden boşanılmaz diye düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…