- 24 Kasım 2015
- 1.603
- 1.352
- 133
- 30
- Konu Sahibi Merkur deniz
-
Bencede arkadaş haklı. Bir gün bir senaryo yazın bakalım. Markete giderken düştüm de etek başıma geçti de herkes gördü gibisinden ne olacak :)Zaten tesettürlü bir kadınsınız bu kadar baskı yapması hata, üstelik pantolon kadınlar için büyük rahatlık ve güvenli,düşsen ,rüzgar çıksa açılma derdi yok.üstüne zaten uzun bir şey gidiyorsunuz....
Sonradan çıktı emrivakiyle olduEvlenmeden önce giymeni istemiyorum dedi de tamam deyip kabul edip öyle mi evlendiniz yoksa sonradan mı çıktı giyme lafı?
Keşke o zaman kabul etmeseydiniz. Ben böyle giyiniyorum, beğenmiyorsan evlenmeyecektin demeliydiniz. Ama çok geç değil sanki ya. Gidin pantolon tunik alıp giyin. Adam ya başta kızıp kabullenecek ya da boşarıma kadar işi götürecek. E zaten siz de boşanmayı düşündüğünüz için bir kaybınız olmaz.Sonradan çıktı emrivakiyle oldu
Kimse kimsenin giyimine kuşamına karışamaz. Bunu tekrar dile getirin olmuyorsa da o yoluna siz yolunuzaMerhaba 7 yıllık evliyim 1 yaşında kızım var. Tesettürlüyüm evlenmeden önce pantolon giyiyordum eşim dini sebeplerden dolayı pantolon giymemi istemiyor etek ve elbise giyiyorum çevremde böyle giyinen yok kendimi çok garip hissediyorum. Eşimle daha önce konuştum kesinlikle kabul etmedi. Boşamayı düşünüyorum
Bence de. Bu kafada bir adam kim bilir nasıl kısıtlıyor kadını. Hayatı dar ediyordur. Gittiği normal bir yerden tut, görüştüğü akrabalarına, insan ilişkilerine kadar kulp takmıyorsa neyim.Sizin pantolonunuza gelene kadar kendi hayatında ne eksikler vardır kim bilir. Kadının dış görünüşü üzerinden din tamamlamaya çalışan erkek en sevmediğim.
Ayrıca bu konu çok önemliyse pantolon giymeyen kadınlar var onlardan biriyle evlenseydi. Yani tek bunun için boşanılmaz gibi duruyor ama eşinizin sadece bir düşünceyle kaldığını da sanmıyorum.
Sen bu hırdavat koca denen dangalaga kocaman bir sandık içinde dansöz kıyafeti gönder al bu u giy de eskiden Osmanlı da kıvıran ve karaktersizlere bunu yaparlarmis.hemde çok meraklı eteğe elbiseye belli.sadece elbiseyi gönder ardından boşanma davanı aç avukat muhatap olsunMerhaba 7 yıllık evliyim 1 yaşında kızım var. Tesettürlüyüm evlenmeden önce pantolon giyiyordum eşim dini sebeplerden dolayı pantolon giymemi istemiyor etek ve elbise giyiyorum çevremde böyle giyinen yok kendimi çok garip hissediyorum. Eşimle daha önce konuştum kesinlikle kabul etmedi. Boşamayı düşünüyorum
Dar giyinince vücut hatları belli oluyor çok dikkat çekiyor dense anlarım ama erkeğe benzeme durumunu hiç anlamıyorum.Bir tarafı görüneceğinden değil, kadınların erkek gibi giyinmesi mevzusu sebebiyle sanıyorum. Daha detay yazamıyorum forum kuralları gereği
Evlenmeden önce de sonuçta sizi pantolonla görmüş. Pantolon giymenizi istememesi çok saçma. Pantolon daha rahat oluyor üstüne de tunik gömlek giyilse tamamdır. Eğer düşüncelerinize önem vermeyip baskı kurmaya devam ederse boşanmaktan başka yol yok.Merhaba 7 yıllık evliyim 1 yaşında kızım var. Tesettürlüyüm evlenmeden önce pantolon giyiyordum eşim dini sebeplerden dolayı pantolon giymemi istemiyor etek ve elbise giyiyorum çevremde böyle giyinen yok kendimi çok garip hissediyorum. Eşimle daha önce konuştum kesinlikle kabul etmedi. Boşamayı düşünüyorum
Şu direkt "boşa gitsin" diyenlere anlam veremiyorum... Kolaydı öyle... Hele de çocuk varken.Merhaba 7 yıllık evliyim 1 yaşında kızım var. Tesettürlüyüm evlenmeden önce pantolon giyiyordum eşim dini sebeplerden dolayı pantolon giymemi istemiyor etek ve elbise giyiyorum çevremde böyle giyinen yok kendimi çok garip hissediyorum. Eşimle daha önce konuştum kesinlikle kabul etmedi. Boşamayı düşünüyorum
Ay ben ikincisini yaşamışım. Keşke daha önce bilseydim :) Şaka bir yana ben eşlerin birbirlerinin kıyafetlerine ve tercihlerine bu kadar karışmasını doğru bulmuyorum. Çocuk değilsiniz karar verme yetiniz var. Taviz tavizi, istek isteği getirir. Kardeşim böyle bir adamla evliydi. Sınırlamalar ve istekler giyimle başladı, gittiği yerlere ulaştı ve en son perdeleri açamamaya başladı ve bilin ne oldu? Sürpriiiiiz adamın aldattığı ortaya çıktı. 11 yıl evde kapalı ve onun istediği gibi davranarak yaşadı kızcağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?