Bu sebepten boşanılır mı?

yani bunda ne var ki pantolon üzerine uzun bi şey giyiyorlar genelde zaten ki evlenmeden önce kabul ettiği şey şimdi mi sorun olmuş bu sebepten boşanılmaz ama sana saygı duymadığı için boşanılır

Valla sizde son dönem kapalılar gibi götte tayt pantolon kafada türbansa pantolonu değil türbanı çıkarın. Kocayıda boşayın. Ha çok takvalı bir erkek zaten pantolon giyen kadınla evlenmez.
İğrenç bir üslubunuz var.

boyle dag ayisi barzolari nerden bulup evleniyosunuz ya. soyleyin de yanlislikla biz de denk gelmeyelim

Bı tanıdığım eşini maydanozu sapıyla yiyor diye boşamıştı, sonra demiş maydanoz bahane oldu son damlaydi diye, boşanma niyetin varsa herşey sebep olur..

Bosanılır. Kimse sizin kıyafetinize karışamaz. Siz bir bireysiniz. Kimsenin haddine değil.

Peki siz güzel güzel pantolon giyerken kızınız da babasını haftada 1 görsün.
Arkadaşlar siz iyi misiniz ya?Verdiğiniz akıllara bak
Aynen öyle haftada bir görsün,her gördüğünde kızı da anlasın ki evlilikte kendi sınırlarını kocan bile olsa aştırmayacaksın zorla hiç bir şeye boyun eğmeyeceksin böylelikle ilerde o da kocasına böyle davranır.

Gerçekten inanılmazsınız.Aklınızı,sağ duyunuzu sosyal medyaya kiraya vermişsiniz.
Kızı da “teşekkür ederim anne ne iyi ettin de pantolon için babamı boşadın,sayende anne baba ayrı büyüdüm ama çok güzel posta koymayı öğrendim”der muhakkak.

Bu konu nispeten özelinize girer. Burda sormanız bile abes. Sırf bu yüzden boşanmayı düşünmeniz başka sıkıntılar olduğunu gösterir. Ama siz etekle geldiniz foruma.

Konu sahibi burda kimsenin gazına gelmeyin.Gerçekten tek sebep bu ise orta yol bulunur.Çok güzel tesettür elbiseler var.Çok şık ve klas duran.
Ortada aldatma olur,dayak olur,siz tesettürlü değilken zorla tesettüre sokmaya çalışmak olur evet o zaman kızınıza kendine saygıyı da öğretmek adına boşanabilirsiniz.Ama söylediğiniz sebep asla boşanma sebebi değil

Etek elbise giymek isteyen varsa ve bacağı sürtüyorsa dacathlon da sürtünme karıştı krem satılıyor bilmeyen varsa rahat ederler.
Benimde dolu elbisem var ama cok giymiyorum sürtünme olmasada tayt giyiyorum bazen oturup kalkarken arada sıkışıyor diye haha astarsiz elbisde, astar giyiyorum oooo ooo

Boşa arkadaşım boşa,tam boşanmalık koca bu adam.Rahat rahat giyersin pantolonunu.

Sizin gözünüzde mevzu sadece pantolon olabilir. Kadın evlenmeden önce giyiyormuş adam kendine göre birini bulsaymış o zaman kaç yaşında kadının kıyafetini değiştirmeye zorluyor kadın giymek istemiyor bunun ötesi berisi var mı? Adam burada kabul etmek zorunda kadın değişmek zorunda değil kaldı ki öyle de olmuş.

Bu sebepten boşanmazdım. Mutlaka bir orta yol bulunur. İnatlaşmadan çözmeye çalışın durumu. Ayrıca etek giymek bu kadar kötü birşey değil. Arada etek giyin arada pantolon ikinizinde gönlü olsun.
Ben tesetturluyum ama etek giymek bana tam bi eziyet. Yurumek zor, hizli hareket edemiyosun, bacaklarim icerden birbirine degip pisik yapiyo, icine tayt giysem yakiyo, kasindiriyo. Ayrica oram buram acilacak diye daha cok geriliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…