Bu sebepten boşanılır mı?

Yani boşanma sebebi mi (şu anlık?) bilemem ama kendini değiştirmeyip devam edecekse boşanma sebebi bu.
Evlenmeden önce giydiğinizi belirtmişsiniz. Sizi böyle görüp beğenmiş. Beğenmiyosa söyleseydi, evlendiğimizde giyme vs. Sizde bunu kabul edip evlenseydiniz sıkıntı olmazdı.
Şuan çarşaf tercih eden bi kadın olsaydınız, aynı şekilde size giyme deseydi yine haksız olurdu
Aynı şekilde evlenince eşine elbise, etek, crop giydirmeyen erkeklerin haksız olduğu gibi.
Beden sizin bedeniniz. Bu konuda kendi istediğiniz gibi davranmanız gerek. İstediğinizi giyin. Kavga çıkarırsa da kabul etmezse de boşanırsınız.
İstemeden yaptığınız her durum içinizde dert olacak artacak. Mutlu evlilik zaten olmaz.

Gömlek giydiğinde yaka bağır açmak, kıyafetin rengi, atıyorum gömleği pantolon içine sokma ya da sokmama ile pantolon giyemezsin demek aynı değil. Bunu diyen erkeğe de bir gece güncelleme gelip tutturmuyor illa ki falsolu halleri, söylemleri, kısıtlamaları oluyor. Bu yüzden boşan deniyor. Yok birden güncelleme geldiyse de muhtemelen delirme yolundadır koşarak boşansın.

Merhaba. Eşinizle bu konuyu konuşmuşsunuz zaten. Ama fayda etmemiş. Siz direkt ona sormadan bir gün pantolon giyin. Ve o tepkisine göre hareket edin bence. Benim eşim çok açık giymiyor olmama rağmen dekolteli kıyafetlerimi sevmez. Ama ben ona bu konuda fikrini sormam. Gezmeye gideceğimiz zaman giyinirim. Şakadan kıyafetime takılır. Yine giymişsin croplarını der. Sonra elimi tutar. Çıkarız. 7 yılda bu kıyafet mevzusunu çözememek üzücü gerçekten.

Bu konu bana çok ilginç geldi. Pantolon giyebilmek için boşanmayi göze alabiliyorsunuz ama eşiniz izin vermeden pantolon giyecek cesaretiniz de yok. Bana eşinizi sevmiyorsunuz da boşanmaya bahane arıyorsunuz gibi geldi.
Bir de ben pantolon seviyorum etek sevmiyorum beni zorlaması hoşuma gitmiyor bana baskı yapıyor vs. deseniz anlarım ama etrafımda hiç etek giyen yok garip hissediyorum diyorsunuz. Nasıl etek giyen yok onu da anlamadım. Boşanma konusunda da bu sebepten boşanilir mi diye yine dışarıdan bir onay bekliyorsunuz. Bu evrensel bir kaide değil ki aynı sebep bir evlilikte eşleri birbirinden soğutup boşanma konusu olabilirken başka bir evlilikte kolayca çözülebilecek bir mesele olabilir.
Sizin meseleniz bana göre çözülmeyecek bir mesele değil. Ama siz çözmek istiyor musunuz bilmem.

Evet yapıyordu ve beni pantalonlu görüp evlendi sonra emrivaki yaptı ilk başlarda ben saftım kabul ettim

Bir bakıma doğru doğumdan sonra bi soğuma oldu gözüme batmayan şeyler batmaya başladı. Geçen başka bir sebepten boşanmak istedim ben seni seviyorum dedi yine vazgeçtim. Bilmiyorum çok kararsızım

Bir bakıma doğru doğumdan sonra bi soğuma oldu gözüme batmayan şeyler batmaya başladı. Geçen başka bir sebepten boşanmak istedim ben seni seviyorum dedi yine vazgeçtim. Bilmiyorum çok kararsızım
Evet konunun basit bir pantolon meselesi olmadığı belliydi zaten. Soğumanizin gerçek sebebi ne acaba?

Evet konunun basit bir pantolon meselesi olmadığı belliydi zaten. Soğumanizin gerçek sebebi ne acaba?
Bende bilmiyorum sanırım lohusalık depresyonum geçmedi. Eskisinden daha sinirliyim ve alınganım bazı şeyler gözüme batmaya başladı ufak şeyler eşim aslında çok yardımcı ev işi çocuk bakımı benden fazla yapar kvyle görüşmüyorum bi kere gel gidelim demedi hep anlayışlı davrandı bunlar artı yönleri zaten boşanmamı da engelleyen bunlardı

Bana göre etek pantolondan daha iyi. Elbise hepsinden daha iyi rahat, kolay kombinlenebilir, tessettüüre daha uygun. Ammmaaa eşim evlenmeden önce kıyafet mevzusunu konuştuğumuz halde bana birşeyi dayatıyorsa o olmaz kardeşim. bugün etek giy diyen eğer o kafadaysa yarın burka giy der. sonra dışarı çıkma günah der. sonra üzerine kuma bile getirir.
bence birazda söyleyiş tarzına da bağlı. benim eşimde bazı kıyafetlerimi beğenmiyor ama bunları giyemezsin demiyor. bence diğeri sana daha yakışıyor diyor ben de onun dediğini giyiyorum çünkü seviyorum yani söyleyiş tarzı tatlı zorlama yok. ama sevgim bitmiş olsa her söylediği batardı bana

7 yıl biraz geç olmamış mı bunun için?

Aslında aynı şey, eşinin gömleğinin yakasını açmasından hiç rahatsız olmayan da var.
İkimiz de aynı şeyi söylüyoruz aslında, boşanmak sadece bir tane meseleye bakılarak verilecek kadar basit bir karar değil. Genel hâline bakmak lâzım.

Aynı şey değil erkeğin gömleğinin yakasının çok açık durması estetik olarak kötü gelebilir ona göre eşler birbirine feedback verebilir. Etek giyemezsin, pantolon giyemezsin kısıtlamadır.
Basit görünen sebeplerin altında hep daha fazlası var.

Lohusalık depresyonundaysanız şu an ani kararlar vermekten kaçının sağlıklı düşünemiyor olabilirsiniz. Bebeğiniz olmuş hayatinizda çok şey değişmiştir e hormonlar falan da etkiliyor. Öncelikle bu süreci sağlıklı bir şekilde atlatmaniz lazım. Belki aynı süreci yaşamış kişiler size yardımcı olabilir. Belki profesyonel destek de alirsiniz. Ama şu an sakin olup fevri kararlar vermeyin bence.

Eşinizle de güzellikle konuşun iyi hissetmediğinizi zor bir süreç yaşadığınızı anlatin bu süreçte size anlayışlı olmasını isteyin.

Böyle konuşmadan insanlara ağzının payını veren hemcinslerime hastayım keşke herkes böyle olsa

Bazen bir pantolon sadece pantolon değildir =)

Genelde eşler arasında duygusal ihtiyaçlar yeterince giderilmediğinde böyle konular daha çok gözüne batıyor insanın. Boşanma sebepleri de evrensel olmak zorunda değil ya. Siz bunu kişisel alana saldırı olarak algılarsınız boşanmak istersiniz.

Pantolon giyememek - dış etkenlerle - koskoca bi kadın olarak gururunuza dokunur. Kendiniz olamadığınızı hissettirir bu size belki de ? Elbette bu çok geçerli bi boşanma sebebi olur.

Ama, şimdi ortada bi çocuk var. Diyelim bu sebeple boşandınız.
Yeni evinizde pantolonlarınızı giyince gerçekten mutlu olacak mısınız ? Hani, başlarım pantolonuna bana kocamı getirin demeyecekseniz neden boşanmayasınız ? Belki orta yol bulunur belki o saçma sapan inadından vazgeçer, belki siz tamam onun dediği olsun dersiniz.
Yok ben bu evlilikte boğuluyorum diyorsanız da size hiç kimsenin söz söyleme hakkı olamaz.

Çözdük sorunu sipariş verdim pantolon

Bir arkadaşım da aynı sebeplerden boşandı..ama boşanmadan güzel işe girdi,öyle boşandı.çocuğu da ortak velayet yaptı. Şimdi gayet huzurlu

Bahane ya, adam höt höt edeyim de sözünden çıkmasın ben de at koştura yok istiyor. Altta pantolon tunik resimleri koydum bu ikili takımşar 900-1200 ₺ arasında.

Eklentiler

• 1000018038.webp
    36 KB · Görüntüleme: 21
  • 1000018036.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 21
  • 1000018037.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 18
  • 1000018034.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…