- 12 Kasım 2017
- 1.130
- 1.986
- 63
- Konu Sahibi sema colak
-
Gule guleİyi geceler
Abartılı olduğu nu bir tek yazmışım :) Şaşırmaya devam edin ben evimden bir ahlaksızlık olmadığı sürece kimseyi kovmam.Kimsenin bir yerini de kırmam, hakaret te etmem .Kibarca uyarırım uymazsa ikinci de ters bir şekilde uyarırım.Düzüm ne kadar iyiyse tersim de o kadar pistir.Beni tanıyan bir daha da tekrar edemez zaten.Bu da benim tarzım .
Hayır birde kac yaşında kadin, cocuk degilsin ki ya. Baskasinin bebegine annesinin rahatsiz olduğunu bile bile ne cesaret sürüyorsun. Kadinin bir sorunu olabilir mi, şöyle bir saçmalığı cocuk yapmazda.
Yeterince eli maşalı değilim sanırım.Sizede iyi geceler.haklisin herkezin kendi görüs acisi. bir kere zaten uyarmis. kadin kendi demis haklisin zararliymis diye. sonra tekrar oje! aseton! sigara, bu bence ahlaksizliktan öte bise. ama diyorumya bence...
Peki..bu ahlaksizliktan da kotu bir durum siz farkina varamiyorsunuz
Yeterince eli maşalı değilim sanırım.Sizede iyi geceler.
bana bir hareket yapsa bu kadar tepki vermezdim ama soz konusu cocugum olunca orda duracak
Ne polemiği ya ben düzgünce kendi yapacağım şeyi yazdım üstüme yüklenen sizsiniz.ojeyi sen mi sürdün bacim burda polemik yaratmaya calisiyorsun? Allah rahatlik versin
Niye verilmesin? Cocugun var mi? Bebek bu ya? Kendine ne halt ediosa etsin bu kadinin bebeginden uzak dursun.. haklisin deyip yspmakta ayri bisey yani.. dalga gecmis kus beyinSizin bu oje düşmanlığınızı hiç anlamış değilimTamam bebeğe oje sürülmez kabul, ama bu kadar tepki de verilmez yani..
Kadin anlayacak biri gibi mi gozukuyor?Biliyorum okudum önceki konunuzu da uyarıp Birdaha kesinlikle yapmamasını isteyebilirdiniz.Hatta bir daha yaparsa kalbini kırabileceğinizi..Ama kovmak bilmiyorum benim tarzım değil yani..
O kdr sacmalamissinki :) cocugum olmasaydida normal goremezdim sen gibi,. Bu hem bebek hemde senin bebegin bile degil. La millet bi bebegi olsun diye hastane hastane gezerken sen kimseyi kirmam diyosun oyle mi?Abartılı olduğu nu bir tek yazmışım :) Şaşırmaya devam edin ben evimden bir ahlaksızlık olmadığı sürece kimseyi kovmam.Kimsenin bir yerini de kırmam, hakaret te etmem .Kibarca uyarırım uymazsa ikinci de ters bir şekilde uyarırım.Düzüm ne kadar iyiyse tersim de o kadar pistir.Beni tanıyan bir daha da tekrar edemez zaten.Bu da benim tarzım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?