BU SEFER BASARMAK iSTİYORUM

Bugun biraz gec kalktim kac gundur uykusuz yorgundum acisini cikartdim tabi kahvaltimda gece kaldi kahvltim peynir zeytin domates yurtayla tamamlamıs bulunmaktayim sanirim boyle yemeye alistim kendimde diyet havasi yok yani iyi sanirim bu

Bugun biraz gec kalktim kac gundur uykusuz yorgundum acisini cikartdim tabi kahvaltimda gece kaldi kahvltim peynir zeytin domates yurtayla tamamlamıs bulunmaktayim sanirim boyle yemeye alistim kendimde diyet havasi yok yani iyi sanirim bu

eh tabiki çok iyi bişey bu. böyle devam edersen artık sıkılmadan gider. amaçta zaten beslenme şekli oturtmak değil mi:) bu arada bu gün pazartesi kilo bildirimi yapmamışsın. ben dün sabah 89.3 idim ama bu sabah öyle olmadı. 89.9 . tartıma teşhisi koydum ben. pazartesi sendromu var benim tartıda. tüm hafta boyunca azaltıyo beni pazartesileri artırıyo. ama takmıyorum artık.

bu arada yazın memlekete gitmemek gibi bir şansım yok. keşke olsa kesin gitmezdim(

Bende hayret farketmediler sormayacaklar dedim herhalde ya tartim bozuldu hemde soyle 2 jaftada 1 tartilmaya karar verdim

Gunaydin kizlar nasilsiniz diyetler nasil gidiyor bakalim ) benimki idare eder diyelim boyle bi duzen otutdurdum gidiyorum valla insallah veririm sanki sıki yapmayinca bana diyet yapmiyormusum gibi geliyor yada zorlanmayincami diyeyim ne sabah kahvalt i m peynir zeytin melemen bugun biraz hava serin gibi ogleden sonra yaparim yuruyusumu bu arada yuruyusu duzene oturtdum hic aksatmiyorum ama evde hareket yapmiyorum bu sefer sizce bu gobek yuruyusle gidermi yoksa ayriyetden yapmalimiyim ??

slm kızlar bu gün misafirlerimi uğurladım bir kaç gündür yeme düzenim bozulmuştu ama kilom aynı yerlerde mide bulantılarım çok açım ama canım bişey istemiyor bu sabah 6da otogarda bir bardak portakal suyu ve bir küçük sigara böreği yedim şimdide açım ama ne yesem bilmiyorum hiç bir yiyecek cazip gelmiyor..

Demek basladi migde bulantilari doktora gitdinmi ne dedi

Kizlar bugun bi kere daha teyze oldum ya bebis cok tatli ama butun gun hastanedeydim sabah kilasik kahvaltimi yaptim aksama doner yedim gwcten biraz fistik yedim ve gunu bitirdim

Demek basladi migde bulantilari doktora gitdinmi ne dedi

evet hemde ne bulanmak daha çok geceleri ve sabahları çok oluyor gece uyutmuyor bazen bulantılar:) geçen hafta eşimin kardeşi askeri hastanede binbaşı o hastanede testleri yaptırdım sadece doktor erkekti yeni hamilelik olduğu için vajinal ultroson çekildiğini bildiğim için muayene olmadım çekindim.. kendi doktoruma 20 mayısta randevum ..

Hadi bakalim kismet ama cok gec degilmi ya doktor randevun merak etmiyormusunki )

Bugun melemen peynir zeytinli bi kahvalti yaptim ya artik sanirim suyu 2 lt re icemiyorum hesap yapmayi unutuyorum ya siz nasil ayarliyorsunuz kizlar

Hadi bakalim kismet ama cok gec degilmi ya doktor randevun merak etmiyormusunki )

istediğim doktorda boşluk yoktu 20sine anca buldum tabiki merak ediyorum ama bir önceki bebiş 7 haftadan sonra gelişmedi sanki bu sefer 7 haftayı geçince sorun olmucakmış gibi hissediyorum bakalım her şeyin hayırlısı:)

Bugun melemen peynir zeytinli bi kahvalti yaptim ya artik sanirim suyu 2 lt re icemiyorum hesap yapmayi unutuyorum ya siz nasil ayarliyorsunuz kizlar

canım ben normaldede çok su içerim sabah uyanınca ilk işim su içmek olur geceleride çok susuyorum ama buda sürekli tuvalete gitme ihtiyacı oluşturuyor gece çok uykum bölünüyor günde rahat 3 litre içiyorumdur..

Ovv masallah valla kesge bende oyle olsam aslinda yazin bende cok icerim suyu iste simdi gayret ediyorum iste icmeye

Nasilsiniz cıtır bayanlar neler yapiyorsunuz bakalim gunu herzamanki gibi guzel bi kahvaltiyla basladim gunu yuruyusumude yaptim simdi kahvemi iceyim

Kimseler ugramaz olmuş buralara ; ( ben bugun yumurta domates pynir zeytin ve 3 dilim sucuklu bi kahvalti yaptim oglen 1 dondurma biraz kuruyemis yemis bulunmaktayimm

slm :) ben arada bakıyorum uğruyorum yani:) bu sabah 7.30da 3 kayısı ve bir kaç yudum poğaça yedim öğlen bir tabak taze fasulye 150gr yoğurt ve 100 grda ekmek yedim az öncede 3 tane küçük kuru incir yedim açkende midem bulanıyor bazen tokkende bulanıyor kilom aynı sabit 100 gr oynamalar devam ediyor çok şükür kilo almıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…