Bugun biraz gec kalktim kac gundur uykusuz yorgundum acisini cikartdim tabi kahvaltimda gece kaldikahvltim peynir zeytin domates yurtayla tamamlamıs bulunmaktayim sanirim boyle yemeye alistim kendimde diyet havasi yok yani iyi sanirim bu
eh tabiki çok iyi bişey bu. böyle devam edersen artık sıkılmadan gider. amaçta zaten beslenme şekli oturtmak değil mi:) bu arada bu gün pazartesi kilo bildirimi yapmamışsın. ben dün sabah 89.3 idim ama bu sabah öyle olmadı. 89.9 . tartıma teşhisi koydum ben. pazartesi sendromu var benim tartıda. tüm hafta boyunca azaltıyo beni pazartesileri artırıyo. ama takmıyorum artık.
bu arada yazın memlekete gitmemek gibi bir şansım yok. keşke olsa kesin gitmezdim(
aksam yemeyinde firinda kayniyarik ve corba yedim aksam 1 dondurma eee siz neler yaptiniz
slm kızlar bu gün misafirlerimi uğurladım bir kaç gündür yeme düzenim bozulmuştu ama kilom aynı yerlerde mide bulantılarım çok açım ama canım bişey istemiyor bu sabah 6da otogarda bir bardak portakal suyu ve bir küçük sigara böreği yedim şimdide açım ama ne yesem bilmiyorum hiç bir yiyecek cazip gelmiyor..
Demek basladi migde bulantilaridoktora gitdinmi ne dedi
evet hemde ne bulanmak daha çok geceleri ve sabahları çok oluyor gece uyutmuyor bazen bulantılar:) geçen hafta eşimin kardeşi askeri hastanede binbaşı o hastanede testleri yaptırdım sadece doktor erkekti yeni hamilelik olduğu için vajinal ultroson çekildiğini bildiğim için muayene olmadım çekindim.. kendi doktoruma 20 mayısta randevum ..
Hadi bakalim kismet ama cok gec degilmi ya doktor randevun merak etmiyormusunki)
Bugun melemen peynir zeytinli bi kahvalti yaptim ya artik sanirim suyu 2 lt re icemiyorum hesap yapmayi unutuyorum ya siz nasil ayarliyorsunuz kizlar
canım ben normaldede çok su içerim sabah uyanınca ilk işim su içmek olur geceleride çok susuyorum ama buda sürekli tuvalete gitme ihtiyacı oluşturuyor gece çok uykum bölünüyor günde rahat 3 litre içiyorumdur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?