BU SEFER BASARMAK iSTİYORUM

Bende bugunlerde yogunum valla anca aksamlari firsat bula biliyorum mesela simdi saat yarim oldu yeni iceriye girdim sayilir hafta sonuyduya bugun bol bol gezdik 2 saate yakin yurumusumdur kizlar ve aksam yemeginde tavuklu salata ve 4 tane midye yedim sanirim midye olmamasi lazimdi ama o yuruyuse erimistir dicem geldigimde tartildim 91 ciktim sok oldum ama bide yarin tartilcam bakalim ne cikacak ; (

Gunaydin kizlar gayet dogru yani tartida 91 ciktim resmen yaa deli olacam okadar caba nerde bi kac gunluk normal yemeye hmen kilomu alacam ben of kizlar moralim cok bozuldu ya yine basladim yogurt yemeye kalktim sabah kendime cevizli incirli keten tohumlu bi yogurt hazirladim yedim hadi bakalim simdi neler olacak ne yapacagımı bilemiyorum valla artik kilo almakistemiyorum ben ya

canım sen 10 gün hiç bişey yemedin miden ve bağırsaklar boştu şimdi normal yemeye başladın ondan bağırsaklar ve midede doluluk oldu yani kilo almış sayılmassın hemen üzülme hem akşam ve sabah kilo farkeder sen hem akşam hem sabah nasıl aynı çıktınki sabah daha az çıkman lazımdı ben her tartıldığımda aynı saatte ve kıyafetsiz tartılıyorum genelde sabah 11den sonra tartılırım ..bu arada dün biraz kaçamak yaptım akşam 2 dilim baklava yedim:)

tatlım valla bende daha dün sabah 89.7 çıktım tartıda bu sabah 90.4 bu 700 grmı alacak bişeyde yiyip içmedim. tavuk bulgur pilavı ve yoğurt yüzünden aldıysam ben sudan başka bişey yiyip içmiyim hatta öleyim yani. bi günde nasıl kilo alınır bu kadar anlamış değilim neyse canımızı sıkmak yok. yola devam bu hafta yeni bir hafta. ayrıca wetunun dediklerine katılıyorum. çok katı bir diyet uyguladın ve bomboş bağırsaklarla tartıldın hp. şlimdi azda yesen sonuçta bağırsaklar aktif o yüzden biraz artmış gibi görünmesi normal. hadi hadiiiii sıkma canını bu hafta veririz biz 1 2 kilo :)

Bilmiyorumki yine 9 lulari gormek sinir ediyor beni kesge birakmasaydim 85 dusene kadar ozaman 1 2 kilo farketse yine 80 lerde olurdum offf bu kilo vermek cok zor yaa diyetisyenemi gitsem ne yapsam bilmiyorumki onlarda boyna yediriyorlar ya ama

Ya varya bu tartilarda zaten guvenilir d3gilki ben neye inanacagimi sasiriyom bazen yanda kusuratlar hep yanlis cikiyor zaten onlari takmiyorum artik simdi sporu siklastircam yuruyus yapiyorum diye evde hareketleri birakmistim gobek hareketleri ve ip atlamaya devam edicem fazla hareket daha kolay verdirir belki

moral bozmak yokkk kızlarrr diyete devam edin vereceksinizzzzzz eminimmmm

Aksam yemeyim bi kase corba biraz salata biraz kuru fasulyeyle yesil mercimek kizlar canan karatayı dinledikce her seferinde daha cok hayran oluyorum okadar guzel anlatiyor okadar mantikli seyler soyluyorki su bildigimiz populer diyetlerin hepsi cope eger isi yarasalardı simdiye sisman kalmazdı dimi

Bilmiyorumki yine 9 lulari gormek sinir ediyor beni kesge birakmasaydim 85 dusene kadar ozaman 1 2 kilo farketse yine 80 lerde olurdum offf bu kilo vermek cok zor yaa diyetisyenemi gitsem ne yapsam bilmiyorumki onlarda boyna yediriyorlar ya ama

canım sıkma canını dikkatli gidersen verirsin bazen vücut su tutar yada ödem yapar bir gün az diğer gün biraz fazla çıkabilirsiniz aslında her gün tartılmamak lazım benim tartım gayet iyi aynı anda deneme için bir kaç kez tartıldığımda hep aynı sonucu veriyor bu arada bu akşam yemeyi abarttım yarın bu günün dengesini hafif beslenerek dengelemem lazım ..

Insallah cnm ya okadar cabam bosa gitmemistir umarim yine en iyisi normal dogru beslenme oyle okadar ac kalsim bi yemeye basladim ayni rakam benim tartim iyi degil ama ya su yag su kas filan tarranlardan almak istiyorumda sevgili esim bi turlu almiyor )

Bugun ormana gitdim guzel mis havada 45 dk yuruyusumu yaptim sonra temiz havada bi guzel kahvalti tabi zararli hic biseyin olmadıgı peynir zeytin domates ve yumurtali bi kahvalti sonra eve geldim ve guzel bi sekersiz turk kahvesi yaninda 1 tane incir icinde 1 ceviz yedim

Aslinda karatayin beslenme onerisini uygulamak okadar kolayki acikmiyorsunki boyle aksama kadar ama biz okadar alismisizki illa abur cubur zararli seyler yemeye tum kililarimizin sebebi bunlar iste bunlar gidince haliyle kilolarda gidiyor

ne güzel bir gün geçirmişsin sen öyle:)) valla bende misafirler ve misafirlikler yüzünden azıcık ipin ucunu kaçırdım. ben toplamaya çalıştıkça kendimi aklımı çelen bişeyler mutlaka çıkıyo.ama yılmadım. eğer yılarsam deli gibi k,lo alacağımı biliyorum.

Amannn kacamak yap ama yılmaa unutma zayiflayana kadar boyle devam etmeliyiz cnm hatda zayıfladiktan sonra bile rabbim yardimcimiz olsun nefsimizi tutmaya yardim etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…