- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- 448
Ayyy burdayım tartıldım suan havalara ucuyorummmm cok mutluyum yaaa cokk mutluuuuu)) 1haftada 98.1 den 96.3 dustummmmm ) yasasin yasasinnnnnnnnn
2 haftada 5 kilo vermis oldumyaa cok guzel bi sey bu Allahım inşallah boyle guzel kilo veririm hep
maşallah canım sana
bu kadar basit işteeeeee
sakın günlüğünü kk yı bırakma canım
en kısa sürede ideal kilona ulaşman dileğimleeeee
Tesekkurler cnm insallah okadar cok istiyorumki ilk once tartıda 80 ni gormek istiyorummmm yaaa :)))
canım aynı şekilde devam edersen en geç 2 ay içinde 80in altına düşersin zaten
tebrik ederim arkadaşım kilo verince sakın şımarmaaa devam et yaza hafif hafif girecen
havvber'cim istikrarını bozmuyorsun yine güzel bir kahvaltı yapmışsın. bu arada ben yediklerimi paylaşmıyorum ama iki gündür hiç kaçamak yapmadım bakalım pazartesi kaç çıkıcam. üstelik regl dönemimdeyim. tatlı diye kıvrandığım zamanlardır bu zamanlar şimdilik kuru kayısı ve tarçınlı çayla atlatıyorum bu krizlerimisanırım bu iradeyi bozmazsam bu kez başarıcam:)))DESTEĞİNLEEEE
Aferimmmm) devamm sonuna kadar sen paylas boylelikle birbirimize fikir vermis ola bilir yanlislarimizi duzeltiriz sen neler spor veya yuruyus yapa biliyormusun
valla canım ben spor yapmıyorum şimdilik. ama haftada 2 gün halk oyunları kursum var 2 şer saatten. birde internette gezerken zumba diye bi dans buldum. bi gün denedim yorucu biraz ama çok eğlenceli ve vücudunun her yerini çalıştırıyor. hull colllege zumba diye ararsan bulursun 50 dklık bir video. ona başlamayı düşünüyorum. ama sadece düşünüyorumbeslenme olarakta canan karatayın kitaplarını almıştım en sağlıklı o geldiği için onu kendi bildiklerimle karıştırıp öyle bir beslenme şekli oluşturdum kendime. 1 aydır hiç ekmek yemiyorum mesela ve hiç ekmeğin eksikliğini hissetmiyorum. kitapları mutlaka okumalısın.hastalıklardan korunmak içinde çok güzel bir beslenme sistemi.
çok uzattım sanırım. böyle işte
Aferimmmm) devamm sonuna kadar sen paylas boylelikle birbirimize fikir vermis ola bilir yanlislarimizi duzeltiriz sen neler spor veya yuruyus yapa biliyormusun
valla canım ben spor yapmıyorum şimdilik. ama haftada 2 gün halk oyunları kursum var 2 şer saatten. birde internette gezerken zumba diye bi dans buldum. bi gün denedim yorucu biraz ama çok eğlenceli ve vücudunun her yerini çalıştırıyor. hull colllege zumba diye ararsan bulursun 50 dklık bir video. ona başlamayı düşünüyorum. ama sadece düşünüyorumbeslenme olarakta canan karatayın kitaplarını almıştım en sağlıklı o geldiği için onu kendi bildiklerimle karıştırıp öyle bir beslenme şekli oluşturdum kendime. 1 aydır hiç ekmek yemiyorum mesela ve hiç ekmeğin eksikliğini hissetmiyorum. kitapları mutlaka okumalısın.hastalıklardan korunmak içinde çok güzel bir beslenme sistemi.
çok uzattım sanırım. böyle işte
Tabikide uzatmadin yaa evet aynen bende canan karatayin diyetini uyguluyorum onun dediklerini uygulamaya calisiyorum hayatimdan ekmek tatli pirinci cikardim dogal yaglarla artik yemeklerimi yapiyorum yogurdumu kendimi yapiyorum koy yumurtasi aliyorum boyle bi seyler yapmaya calisiyorum iste insallah basaririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?