BU SEFER BASARMAK iSTİYORUM

Ayyy burdayım tartıldım suan havalara ucuyorummmm cok mutluyum yaaa cokk mutluuuuu )) 1haftada 98.1 den 96.3 dustummmmm ) yasasin yasasinnnnnnnnn

Ayyy burdayım tartıldım suan havalara ucuyorummmm cok mutluyum yaaa cokk mutluuuuu )) 1haftada 98.1 den 96.3 dustummmmm ) yasasin yasasinnnnnnnnn

2 haftada 5 kilo vermis oldumyaa cok guzel bi sey bu Allahım inşallah boyle guzel kilo veririm hep

maşallah canım sana

bu kadar basit işteeeeee

sakın günlüğünü kk yı bırakma canım

en kısa sürede ideal kilona ulaşman dileğimleeeee

tebrik ederim arkadaşım kilo verince sakın şımarmaaa devam et yaza hafif hafif girecen

seni tebrik ediyorum. çok güzel kilo vermişsin. darısı benim başıma. bende haftaya mutlu bir haber veririm umarım ama regl dönemim geliyo yine de kaçamak yapmadan tam hız devam etmeyi düşünüyorum. hele ki arkadaşımın kilo verdiğini görünce burdan daha bi heveslendim, gaza geldim:))) durmak yok yola devam:)))

Ya bence hic sorun degi bende regli gunlerimdi bu hafta ama eger kafanda bitirdiysen inan hic bi sey engel olmuyor cnm bu arada cok tesekkur ederim ya coksevincliyim bugun ve devamini gelmesini umuyorum ve canım bi sey cektiginde kendime bu zamana kadar yedin sana zzarardan baska bisey olmadi diyorum kendi kendime ve zayiflayinca yapacagim seyleri hayal ediyorum sence hangisi agır basıyor diyorum ve oylece frenliyorum kendimi sana tavsiye ediyorum ise yarıyor ))

Yarım saatlik spor yapilmiş 100 kere ip atlanmıs 2 lt su icilmistirr :))
Aksam yemeginde 1 tabak kabuska ve 1 kase yogurt ve gunu boyle kapatıyoruz darısı diger gunlere :))

Herkeze gunaydın biraz gunaydın icin gec bi saat ama olsun yaa ) gune 1 bardak ilik suyla basladim
Kahvaltida melemen peynir ve zeytin aksama kadar bi sey yemek yok daha

havvber'cim istikrarını bozmuyorsun yine güzel bir kahvaltı yapmışsın. bu arada ben yediklerimi paylaşmıyorum ama iki gündür hiç kaçamak yapmadım bakalım pazartesi kaç çıkıcam. üstelik regl dönemimdeyim. tatlı diye kıvrandığım zamanlardır bu zamanlar şimdilik kuru kayısı ve tarçınlı çayla atlatıyorum bu krizlerimi sanırım bu iradeyi bozmazsam bu kez başarıcam:)))DESTEĞİNLEEEE

Aferimmmm ) devamm sonuna kadar sen paylas boylelikle birbirimize fikir vermis ola bilir yanlislarimizi duzeltiriz sen neler spor veya yuruyus yapa biliyormusun

Bugune gelince aksam yemeyinde balik ve salata yedim 2lt suyumu ictim ama bugunki sporumu yapmaya daha firsat bulamadım yanliz yatmadan yapi c an yazarim yapinca gec mec ama aksat yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…