Ayıp olmasınlar diye diyorlar aslında gidin artıkİstemiyorlar ki gitmemizi olmaz diyorlar
Ama babası gitmesini istemiyor. Ama babası... Babasına rest mi çeksin? Adam evlatlıktan reddeder maazallah!Ne kadar garip biri bu üye ya. Bir insanın sürekli linç yemesine rağmen aynı mevzularda tekrar linç yiyeceğini bilerek konu açması çok olağan dışı ya. Bir de sürekli aynı şeyleri yazıyor. Hani kendini haklı çıkarmaya da çalışmıyor. Kız kardeşi ve eniştesinden rahatsız olduğunu, göndermeye çalıştıklarını, annesinin kendilerinden yorulduğunu söylüyor açık açık. Marvel evreninden fırlamış fantastik bir karakter görmüşüm gibi şaşırtıyor beni.
Aa olmadı öyle, biz izzetiBiz evde olmicaz ama anahtarı güvenliğe bırakırız alırsınız ordan
Ya konu fake, ya da insan olarak siz, henuz karar veremedim.Herkez tepki verdi yorumlara kızdınız bana evet haklıydınız belki ama şu an kızkardeşim ve kocası da buraya geldiler üstelik onlar tatilden geldiler annem şu an daha çok yorulmaya başladı artık farkındayım evet kadın kaldıramıyor .....bende mutlu değilim bu durumun yaşanmasından ama bir sorunumuz oldu kızkardeşim ve kocası ikiside mühendis bilgisayar üzerinden çalışıyorlar bazen yeri geliyor bilgisayar üzerinde toplantı falan yapılıyor odamıza giremiyoruz eşya alıcaz alamıyoruz evin içerisinde hepten karıştık eşimde rahat olamıyorum eşya alıcam odayı kullanamıyorum diyor bende sorunu çözmek adına anneme söylemek zorunda kaldım onlar başka bir yere geçse diye düşündüm daha müsait ..oda ben ne yapabilirim evden mi kovayım ne diyebilirim dedi hatta sonra sinirlendi hepinizi kovarım evden yeter artık dedi... yani kim haklı kim haksız hiçbişey anlamıyorum artık eşim haklımı dır odayı kullanamıyorum üstümü bile değişemiyorum annen susun sessiz olun çalışıyorlar diye kızıyor dedi burası ofis midir odaya bile giremiyorum dedi artık kafayı yiyorum kim haklı kim haksız belli değil
bdv hiç birini istemezMisafir misafiri istemez ev sahibi hiç birini istemez
Bence baba evden gitsin. Böylece evdeki herkes çil yavrusu gibi dağılır.Ama babası gitmesini istemiyor. Ama babası... Babasına rest mi çeksin? Adam evlatlıktan reddeder maazallah!
Ama babası istemiyor, babası, babam, baba, bab.
Tüm konunun özeti şu son cümle.
Ĺ
Yaa evimi özledim gitmek istiyorum elbette ki ama babam istemiyor bir türlü ....adama restmi çekiyim şimdi baba gidicem ben deyip adam üzülüyor yani şimdi gidersem bir daha ne yüzle çıkarım bu adamın karşısına oda varr? Tabiki mecburiyetim yok kalmak gibi ama kızım diyor gitmeni istemiyorum ben.... ben de arada kalıyorum kimse olaya benim psikolojimden bakmıyor tutturmuşlar evinize gidin evinize gidin gitmek kolay zaten....
Neden evde koloni gibi yaşıyorsunuz ? Herkesin kendi odası yokmu hepiniz aynı odadamı kalıyorsunuz ?Eşime hak verdim tamam odayı kullanamadık ama dedim oda kardeşim birşey demek doğru olmaz bize yakışmaz ki dedim kendisine sonra kardeşimle de kötü oluruz falan dedim.. aslında anneme söyledim ki bunu söylemek sana yakışır ben söyleyemem o benim kardeşim dedim sonuçta oda misafir gibi bizde misafir gibiyiz geldik kalıyoruz dedim o da dediki tamam da idare edin ben ne yapabilirim eğer ben söylersem kardeşin de yanlış anlar alır valizini gider dedi... yaa yok öyle olmaz zaten dedim.. yani durum bu şekilde
Sizin ne kendinize ne de başkasına saygınız yok. Hiçbir güzel şeyi hak etmiyorsunuz. Tam da bu muameleye layıksınız.Herkez tepki verdi yorumlara kızdınız bana evet haklıydınız belki ama şu an kızkardeşim ve kocası da buraya geldiler üstelik onlar tatilden geldiler annem şu an daha çok yorulmaya başladı artık farkındayım evet kadın kaldıramıyor .....bende mutlu değilim bu durumun yaşanmasından ama bir sorunumuz oldu kızkardeşim ve kocası ikiside mühendis bilgisayar üzerinden çalışıyorlar bazen yeri geliyor bilgisayar üzerinde toplantı falan yapılıyor odamıza giremiyoruz eşya alıcaz alamıyoruz evin içerisinde hepten karıştık eşimde rahat olamıyorum eşya alıcam odayı kullanamıyorum diyor bende sorunu çözmek adına anneme söylemek zorunda kaldım onlar başka bir yere geçse diye düşündüm daha müsait ..oda ben ne yapabilirim evden mi kovayım ne diyebilirim dedi hatta sonra sinirlendi hepinizi kovarım evden yeter artık dedi... yani kim haklı kim haksız hiçbişey anlamıyorum artık eşim haklımı dır odayı kullanamıyorum üstümü bile değişemiyorum annen susun sessiz olun çalışıyorlar diye kızıyor dedi burası ofis midir odaya bile giremiyorum dedi artık kafayı yiyorum kim haklı kim haksız belli değil
Babanız nasıl bu kadar tantanadan memnun ona da şaşırdım.Sabah gidip akşam gelse bile illaki maruz kalıyordur evdeki düzensizliğe.Ĺ
Yaa evimi özledim gitmek istiyorum elbette ki ama babam istemiyor bir türlü ....adama restmi çekiyim şimdi baba gidicem ben deyip adam üzülüyor yani şimdi gidersem bir daha ne yüzle çıkarım bu adamın karşısına oda varr? Tabiki mecburiyetim yok kalmak gibi ama kızım diyor gitmeni istemiyorum ben.... ben de arada kalıyorum kimse olaya benim psikolojimden bakmıyor tutturmuşlar evinize gidin evinize gidin gitmek kolay zaten....
Adres ver gelip bakacagim sen gercek olamazsin yaYa babam bana bileti bile aldırmadı siz hala suçlu sizsiniz diyorsunuz benimde bir suçum yok ki niye bu kadar üzerime geliniyor ben gitmek istedim önümü kestiler benim eee peki şimdi sorun nedir
Kız öyle deme evlat var evlat var, ben de bir ay gidip kalmam ama kalsam anam Bayram eder çünkü sorumluluklarimi biliyorum, çocuğumu, işimi, kendimi kimseye yük etmiyorum annemlerle iş bölümü yapıp eğleniyoruz ama benim de bir kuzenlerim var gelince onlar teyzem kafayı yiyor, çocukları sağlıyorlar üstüne bir de ev işi iki ev panayır yeriKayınpederi de kovsun canım uyanık olsun.
Tüm yaz çoluk çocuk aylarca kalmasın.
Ay ben kendi çocuğumla evdeyim okul açılsa da kafa dinlesem diyorum. Yaşlanınca hiç çekilmez. Bunlar bir de pasaklı. Yok çişi yok kusması bir sürü vücut salgısıyla da muhattap. Kadın da bir cinnet getirip baba koca demeden koysa kapıya derdi kalmayacak da
Ay yok valla çiçek gibi olsa da ben kimseyle bir ay kalmak istemem. Gelin oğlan torunlar gelecekse bir ay çok kafam da kaldırmaz. Herkes yerinde sağ olsun derdi anneannem haklı kadınKız öyle deme evlat var evlat var, ben de bir ay gidip kalmam ama kalsam anam Bayram eder çünkü sorumluluklarimi biliyorum, çocuğumu, işimi, kendimi kimseye yük etmiyorum annemlerle iş bölümü yapıp eğleniyoruz ama benim de bir kuzenlerim var gelince onlar teyzem kafayı yiyor, çocukları sağlıyorlar üstüne bir de ev işi iki ev panayır yerikadın artık giitseler de kafa dinlesem diyor ama yüzlerine de birşey diyemiyor acaba konu sahibi benim kuzen olabilir mi
Ay yok öyle kalabalık ben de bunalirim, annemler 1 ay bana yardıma geldiler sağ olsunlar ihtiyacım vardı, yardım da ettiler ama kalabalık yordu ister istemez...ben Max 13 gün falan kalırım ama bir ay gibi kalacaksam kocamla falan gitmem, sadece cocugmla ben olursam öyle de hiç olmaz zaten ben hala konu sahibinn kuzenim olaabilecegini düşünüyorumAy yok valla çiçek gibi olsa da ben kimseyle bir ay kalmak istemem. Gelin oğlan torunlar gelecekse bir ay çok kafam da kaldırmaz. Herkes yerinde sağ olsun derdi anneannem haklı kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?