Bu sefer durum cidden farklı?

Ama babası gitmesini istemiyor. Ama babası... Babasına rest mi çeksin? Adam evlatlıktan reddeder maazallah!

Ama babası istemiyor, babası, babam, baba, bab.

Tüm konunun özeti şu son cümle.

Ayy Allah aşkına evinize mi gitseniz artık?! Misafirsiniz siz nasıl uygun olursa ona göre şekil alacaksınız, işinize gelmiyorsa da evinize gidin bi zahmet. Nasıl rahat ediyorsunuz anlamıyorum bu kadar iç içe yaşayarak yahu! Git evine artık, misafirlikten çıkmış bu iş. Bir de arsız arsız şikayetleniyorsunuz sanki kendi evinizmiş gibi.

Geçen sene dizimden ameliyat oldum. Eşim özel sektörde çalıştığı için evde kalamayacakti, 2 aylık kızımla beraber farklı şehirdeki annemlere geçtim. (En azından kadının düzeni bozulmasın kendi evinde daha rahat eder hem de küçük bı kardeşim daha var diye oraya gecmeyi uygun gördük) Gittiğimde yurutecsiz yuruyemedigim halde kızımı bir gün/gece bile anneme bırakmadım her şeyiyle ben ilgilendim. 2 ay sürdü toparlanma surecim, doktor yuruteci bırakıp degneğe geçebilirsin dediği gibi eşyaları toplayıp evime geçtim. Degnekle kalkıp kahvaltı hazirladigimi bile biliyorum. Gittiğim her yerde kimseye yük olmamak için elimden geleni yaparım. Böyle şeyler okuyunca inanılmaz şaşırıyorum tamamen arsızlik, vurdumduymazlık bu kadarı. Ben annenize karşı içinizde bi kin nefret beklediğinizi sırf bu yüzden bilinçli böyle davrandığınızi düşünüyorum

Son düzenleme:
Ya konu fake, ya da insan olarak siz, henuz karar veremedim.

Sakin beni de alintilayip “bakin anlamiyorsunuz siz” ile baslayan bir cevap yazmayin, kalbinizi kirabilirim

şurda hepi topu bir hafta anama gidicem yemin ederim ayaklarım ters gidiyor
istenmediğimden de değil ha dört gözle bekliyorlar
ama mümkünse evime yapışık yaşamak istiyorum
nasıl kalıyorsunuz başka yerde inanılmaz

Ama babası gitmesini istemiyor. Ama babası... Babasına rest mi çeksin? Adam evlatlıktan reddeder maazallah!

Ama babası istemiyor, babası, babam, baba, bab.

Tüm konunun özeti şu son cümle.
Bence baba evden gitsin. Böylece evdeki herkes çil yavrusu gibi dağılır.

Anan da kalmanı istemiyor. O ne olacak?

Her konuya aslında öyle değil böyle değil diye giriyorsunuz ama aynı yerinizdesiniz bide eşiniz gelmiş geçen hafta kız kardeşiniz yoktu ve burda bir aydır buradalar diyorsun ya sizin akıl aşırı küçük yada dalga geçiyorsunuz bilmiyorum. Bazı insanlari silkeleyip kendine gel demek isterdim siz de onlardan birisiniz. Bir insan kendi ailesine yük olmamayı nasıl akıl etmez bu kadar mı vicdansızsiniz?
Kardeşiniz de sizin gibi olan anneye oluyor yazık bencil iki çocuk büyüttüğü için çok üzülüyor büyük ihtimalle. Ne desem boş zaten dönüp babam istemiyor diceksiniz çok sordunuz bilin istedim

Neden evde koloni gibi yaşıyorsunuz ? Herkesin kendi odası yokmu hepiniz aynı odadamı kalıyorsunuz ?

Sizin ne kendinize ne de başkasına saygınız yok. Hiçbir güzel şeyi hak etmiyorsunuz. Tam da bu muameleye layıksınız.

Babanız nasıl bu kadar tantanadan memnun ona da şaşırdım.Sabah gidip akşam gelse bile illaki maruz kalıyordur evdeki düzensizliğe.

Ya babam bana bileti bile aldırmadı siz hala suçlu sizsiniz diyorsunuz benimde bir suçum yok ki niye bu kadar üzerime geliniyor ben gitmek istedim önümü kestiler benim eee peki şimdi sorun nedir
Adres ver gelip bakacagim sen gercek olamazsin ya

Kız öyle deme evlat var evlat var, ben de bir ay gidip kalmam ama kalsam anam Bayram eder çünkü sorumluluklarimi biliyorum, çocuğumu, işimi, kendimi kimseye yük etmiyorum annemlerle iş bölümü yapıp eğleniyoruz ama benim de bir kuzenlerim var gelince onlar teyzem kafayı yiyor, çocukları sağlıyorlar üstüne bir de ev işi iki ev panayır yeri kadın artık giitseler de kafa dinlesem diyor ama yüzlerine de birşey diyemiyor acaba konu sahibi benim kuzen olabilir mi

Ay yok valla çiçek gibi olsa da ben kimseyle bir ay kalmak istemem. Gelin oğlan torunlar gelecekse bir ay çok kafam da kaldırmaz. Herkes yerinde sağ olsun derdi anneannem haklı kadın

Ay yok valla çiçek gibi olsa da ben kimseyle bir ay kalmak istemem. Gelin oğlan torunlar gelecekse bir ay çok kafam da kaldırmaz. Herkes yerinde sağ olsun derdi anneannem haklı kadın
Ay yok öyle kalabalık ben de bunalirim, annemler 1 ay bana yardıma geldiler sağ olsunlar ihtiyacım vardı, yardım da ettiler ama kalabalık yordu ister istemez...ben Max 13 gün falan kalırım ama bir ay gibi kalacaksam kocamla falan gitmem, sadece cocugmla ben olursam öyle de hiç olmaz zaten ben hala konu sahibinn kuzenim olaabilecegini düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…