Bu sefer durum cidden farklı?

Babanizi alıp size goturseniz sorun çözülür gibi aslında. Kocanız babanızdan ayrılmamış olur, babanıza kapıyı carpmamis olursunuz. Ananiz da biraz rahat eder
Gel gidelim desemde gelmez ki zaten çalışıyor adam ... istese de gelemez

Babanız kocandan boşan hep burda kal gitmeni istemiyorum dese napıcaksınız tamam babam üzülmesin boşanıyım o zaman mı diyiceksiniz yeteri kadar kaldım seneye yazın yine gelicez zaten diyin hangi yüzle çıkarım ne demek yahu napıcaksınız sanki alt tarafı evinize dönüceksiniz

Of çok yorucusunuz ya böylesi işime geliyor ekmek elden su gölden mis gibi takılıyoruz karı koca deyin hepimiz rahatlayalım bence
Ayrıca siz bu kadar kalabiliyorsanız kardeşinizde kalabilir e işleri güçleri varmış azcık rahatınız bozulsa ölmezsiniz

gidersem bir daha ne yüzle çıkarım bu adamın karşısına oda varr?
Pavyona gitmiyorsunuz, kendi öz hakiki evinize gidiyorsunuz. Evinize gittiğiniz için mi karşısına çıkamayacaksınız ahfhsah

Dur bakalım daha ne bahaneler gelecek, aldım çekirdeğimi bekliyorum.

Onu bir önceki konuya ben de yazmıştım, umarım annesi buraları okuyodur da ona bir fikir olur. En az Eylüle kadar dönülmez bence o eve.

Son düzenleme:
Gel gidelim desemde gelmez ki zaten çalışıyor adam ... istese de gelemez
Ay aklımı çıldıracağım şimdi.
Tam dayaklık bir kocaymış babanız.
Bir de çalışıyor evde de yok.
Kendi işte çalışıp gelip akşam iki torun sevecek diye karısı bir aydır dışkı türlerini temizliyor.

E bende iç anadoludayım, tatil pahalı. O arada bende gelir sizin evde tatil şey pardon misafirlik yaparım ne dersiniz?
Korkmayın ama oğlanın tuvalet terbiyesi var yatağa falan işemez

Dehşet içindeyim.

Kadın 2 kızını evlendirmiş onlar 4 kişi olarak geri dönmüşler.. allahtan daha torun yok. zavallı anne
Konu sahibinin çocuğu var, habire anne evine kusup duruyor. Anne laf edince de konu sahibi sinirleniyor, ama çocuğumun sağlığı hiçe sayıldı falan diye. Ne mutlu size ki oraları kaçırmışsınız. Bu üye bizi bir günde delirtmedi.

..eşim zaten seneye gelmem başka bir yere gideriz diyor...
Eşiniz seneye kime gitmeyi düşünüyormuş ?

Son düzenleme:
Niye çarpıyoruz? Kibarca da gideceğinizi söylersiniz. Babacım evimizi düzenimizi özledik. Sen de gelirsin yine hasret gideriz der dönersiniz. Tek kızı evli olan insan babanız değil hasretinizden ölmez emin olun
Burada kıyamadığım üyelerden biri sizsiniz kibarca tane tane kaç kez açıklamışsınız bomboş bir duvara anlatırcasına

Yitir yaa YİTİRRRRR

Şimdi yorumları okuyup kahkahalar atıp acaba şimdi ne yazsam diye düşünmek çok keyiflirdir yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…