Evet zaten onu yapmam lazım.Sizin yapıcağınız şey bileti alıp annenize babanıza biz şu tarihte gidiyoruz demek zaten daha neyi zorluyosunuz? Hala e yorulduysan gidelim bilmem ne diye konuşmaya devam ediyosunuz alın biletinizi gidin evinize bu kadar zor bişey değil yahu. Hiç mi evinizi düzeninizi özlemiyosunuz anlamadım. Benim anneminde deniz olan ilde yazlığı var gidersek maksimum 5 gün kalıp dönüyoruz niye gidiyosunuz gitmeyin diye diye kadının dilinde tüy bitiyo yinede yok gidicez diyoruz kalkıp evimize dönüyoruz bide sizin gördüğünüz muameleyi görsem ne babamın burası sizin eviniz demesini dinlerim ne annemin bana bakma sen demesini garipsiniz valla.
Damat karısından çok kayınpederi görememekten korktu karısı gelecek diye hemen bir tavır sonra küstü,kb damat aşkı gelir buradan bende seninle aynı fikirdeyim Baksana baba inatla kızını göndermiyor damat bekliyor hasretleKayınpederine aşık olduğu konusunda ciddiyim ben zaten. Normal bir kayınpeder damat ilişkisi değil bu. Adam karısına küstü ya kayınpederi göremeyecek diye
Kadın nasıl bir şey adam Allah aşkına dönme karıcım diye ağlıyorYa konu sahibi erken döneceğim biletimi al dediginde kocasi küstü konusmadi.
Kadin evine donmek istedi diye konusmadi adam.
Sence sevismek gibi bir derdi var mi
Niye çarpıyoruz? Kibarca da gideceğinizi söylersiniz. Babacım evimizi düzenimizi özledik. Sen de gelirsin yine hasret gideriz der dönersiniz. Tek kızı evli olan insan babanız değil hasretinizden ölmez emin olunEvet zaten onu yapmam lazım.
ama babamın hatırına yapamıyorum çünkü babam gitmemi istemedi siz olsanız kendinizi benim yerime koyun babanız gitme dese babanıza kapıyı çarpabilirmisiniz
Milletin kocası anasına 1 ay gitti diye küser, konu sahibinin kocası karısı eve dönmek istedi diyeKadın nasıl bir şey adam Allah aşkına dönme karıcım diye ağlıyor
Bir de böyle lavaboya kusup öylece bırakan, kırıntı toplamayan bir tiple yaşamak da zor. Adam resmen yılmış bence hep ben çekiyorum biraz da anası babası çeksin diyor
Çarpmam, usulca kapatırım. Niye çarpayım?Evet zaten onu yapmam lazım.
ama babamın hatırına yapamıyorum çünkü babam gitmemi istemedi siz olsanız kendinizi benim yerime koyun babanız gitme dese babanıza kapıyı çarpabilirmisiniz
babanıza da ben kendi evimi düzenimi özledim sizinle zaten uzun bi vakit geçirdik üzülmeni istemiyorum falan diyin ne bileyim yaniEvet zaten onu yapmam lazım.
Aklıma çogzel bi fikir geldi. Bizde gidecek baba evleri yok. Kocamı ve oğlumu alıp sana kalmaya gelcem baba evi olarak. Kovulana kadar kalmayı planlıyoruz. Rahatsız olmazsın umarım. Olursan da bizim için çok sorun değil.Milletin kocası anasına 1 ay gitti diye küser, konu sahibinin kocası karısı eve dönmek istedi diye
Aynı evde 1 ay karısı, çocuğu, kayınpederi, kayınvalidesi, baldızı ve bacanağıyla üst üste yaşıyor ama tek rahatsızlığı odasında giyinememek. Adam gamsızlığının zekatını verse yeter ahshf
Yapma allasen ben de kovamam ahhsfhsAklıma çogzel bi fikir geldi. Bizde gidecek baba evleri yok. Kocamı ve oğlumu alıp sana kalmaya gelcem baba evi olarak. Kovulana kadar kalmayı planlıyoruz. Rahatsız olmazsın umarım. Olursan da bizim için çok sorun değil.
Onlar öyle dese de siz artık sıkılmadınız mı bu durumdan? İnsanın evi gibisi var mı?Artık gidelim diyip hazırlanıp gidebilirsiniz.Yaa işte gidelim deyincede olmaz diyorlar sizde bunu anlamıyorsunuz yaa.. hayır olmaz izin vermeyiz diyorlar üzülürüz diyorlar..yani bu sefer gitmek istemene daha çok tepki veriliyor böyle olunca da vazgeçiyoruz
Yaaa teşekkür ederiz, kalalım o zaman bi 45 gün daha deriz biz deYapma allasen ben de kovamam ahhsfhs
Birisi sizin di iviniz, ni kidir istirsiniz kilin derim
Oğlun kusarsa temizlersin ama bak ahshfsYaaa teşekkür ederiz, kalalım o zaman bi 45 gün daha deriz biz de
Ben kusup öyle bırakcamOğlun kusarsa temizlersin ama bak ahshfs
Yahu ne diyecek anne baba evladına ne diyecek şaka misiniz yaBakın konuştum annemle yüzüne de söyledim yoruluyorsun galiba biz dönelim sende kaldıramıyorsun anne dedim açık bir şekilde.. yok olurmu öyle şey siz kafayımı yediniz falan gibi şeyler söyledi ben eşime hala söylüyorum al bileti gidelim daralıyor dedim yapamıyor belli ki bu sefer babam araya giriyor annen seni niye istemesin senin gitmeni istermi hiç diyor nerden çıktı diyor eşim zaten seneye gelmem başka bir yere gideriz diyor ama nedir bu böyle anlamıyorum yani benim açımdan da kötü çok kötüü.....
Yaa evimi özledim gitmek istiyorum elbette ki ama babam istemiyor bir türlü ....adama restmi çekiyim şimdi baba gidicem ben deyip adam üzülüyor yani şimdi gidersem bir daha ne yüzle çıkarım bu adamın karşısına oda varr? Tabiki mecburiyetim yok kalmak gibi ama kızım diyor gitmeni istemiyorum ben.... ben de arada kalıyorum kimse olaya benim psikolojimden bakmıyor tutturmuşlar evinize gidin evinize gidin gitmek kolay zaten....Onlar öyle dese de siz artık sıkılmadınız mı bu durumdan? İnsanın evi gibisi var mı?Artık gidelim diyip hazırlanıp gidebilirsiniz.
Babanizi alıp size goturseniz sorun çözülür gibi aslında. Kocanız babanızdan ayrılmamış olur, babanıza kapıyı carpmamis olursunuz. Ananiz da biraz rahat ederEvet zaten onu yapmam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?