Bu sefer oldu mu dersiniz?

Senn ilkinde ckmadi ikincsndemi ckti cnm
canim ben ignenin 12.gunu yaptim silik oldu 13. gunh yaptim cikmadi bugun yaptim 14.gunu sabah cikmadi baska marka testle birkac saat sonra su yemek yemeden yaptim silik oldu sende sabah dene evet birkac saat sonrasinda 2.de cikti

canim ben ignenin 12.gunu yaptim silik oldu 13. gunh yaptim cikmadi bugun yaptim 14.gunu sabah cikmadi baska marka testle birkac saat sonra su yemek yemeden yaptim silik oldu sende sabah dene evet birkac saat sonrasinda 2.de cikti
Ya ben kahve ictim su dan snra yaptm acaba onfn mi ckmadi cnm

canim sen bir ay once gitmissin kis varsa bile yeni olmussa baktirmadan bilenezsin ama insallah bebis vardir bir sorun yoktur:)
Kotuyu cagrmyn kizlar ya:) bole ustumde yorgnlk var uykm gelyr cok yorgnm şu bir haftdr sizde var mi

Kuzum 12.gunu ignenin etkisi olabilir. Sonraki gunler ignenin etkisi bitmistir o yuzden negatif cikmistir. Sonrakinde de gebelik hormonu baslamis olabilir :)) insallah oylediirr

Cnm ben gttm dr birsy yok dedi cnm yani benim zaten evlenmedn once duzenlydi evlendktn snra oldu bole oluyrms normlms dye okdm sornda yok belki yeni diye midr ckmadı off eger deglse nye tek sol tarafmda agri var kafam karsk
Canim alttan muayene etti mi? Kistler sadece alttan gozukuyo cunku. Gecikmenin nedeni kist te olabilir (insallah degildir)

Canim alttan muayene etti mi? Kistler sadece alttan gozukuyo cunku. Gecikmenin nedeni kist te olabilir (insallah degildir)
Cnm bwnim evlenmedn once kistim vardi dr evlendgnde gecer demistibana bakti hepsnn kontrlunu yapti yok kist dedi yumrtlama takibne baslcktm ama cenaze olaylarndn dolayi gitmedm dr bakalm nlck cnm var mi yok mu anlmdm yoksa olrm ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…