- 11 Haziran 2017
- 1.560
- 1.195
- 83
- 39
- Konu Sahibi Refik-i hayat
-
canim ben ignenin 12.gunu yaptim silik oldu 13. gunh yaptim cikmadi bugun yaptim 14.gunu sabah cikmadi baska marka testle birkac saat sonra su yemek yemeden yaptim silik oldu sende sabah dene evet birkac saat sonrasinda 2.de ciktiSenn ilkinde ckmadi ikincsndemi ckti cnm
canim sen bir ay once gitmissin kis varsa bile yeni olmussa baktirmadan bilenezsin ama insallah bebis vardir bir sorun yoktur:)Bir ay omce kontrollere gttm dr yok birsynz dedi stres etklyr sizi dedi olecnm acaba gec dollenme mi cnm ya bole her yerm agryr uykm gelyr
Ya ben kahve ictim su dan snra yaptm acaba onfn mi ckmadi cnmcanim ben ignenin 12.gunu yaptim silik oldu 13. gunh yaptim cikmadi bugun yaptim 14.gunu sabah cikmadi baska marka testle birkac saat sonra su yemek yemeden yaptim silik oldu sende sabah dene evet birkac saat sonrasinda 2.de cikti
bilmem ki canim sabah ac saatlerde bir dene bizi bilgilendirYa ben kahve ictim su dan snra yaptm acaba onfn mi ckmadi cnm
Kotuyu cagrmyn kizlar ya:) bole ustumde yorgnlk var uykm gelyr cok yorgnm şu bir haftdr sizde var micanim sen bir ay once gitmissin kis varsa bile yeni olmussa baktirmadan bilenezsin ama insallah bebis vardir bir sorun yoktur:)
Yarn daha yapmam paRtesi yaprm cnm esime suprz yapmk istyrm o burdayken yapamm cnmbilmem ki canim sabah ac saatlerde bir dene bizi bilgilendir
Kotuyu cagrmyn kizlar ya:) bole ustumde yorgnlk var uykm gelyr cok yorgnm şu bir haftdr sizde var mi
peki canim sen bilirsin insallah suprizini yaparsin bende silik cikarsa pazartesi kan veririm bos cikarsa adeti beklerimYarn daha yapmam paRtesi yaprm cnm esime suprz yapmk istyrm o burdayken yapamm cnm
Kuzum 12.gunu ignenin etkisi olabilir. Sonraki gunler ignenin etkisi bitmistir o yuzden negatif cikmistir. Sonrakinde de gebelik hormonu baslamis olabilir :)) insallah oylediirrcanim ben ignenin 12.gunu yaptim silik oldu 13. gunh yaptim cikmadi bugun yaptim 14.gunu sabah cikmadi baska marka testle birkac saat sonra su yemek yemeden yaptim silik oldu sende sabah dene evet birkac saat sonrasinda 2.de cikti
Canim alttan muayene etti mi? Kistler sadece alttan gozukuyo cunku. Gecikmenin nedeni kist te olabilir (insallah degildir)Cnm ben gttm dr birsy yok dedi cnm yani benim zaten evlenmedn once duzenlydi evlendktn snra oldu bole oluyrms normlms dye okdm sornda yok belki yeni diye midr ckmadı off eger deglse nye tek sol tarafmda agri var kafam karsk
Günde 2defa kullandim canimCanim ya sen bu ay klomeni günde kaç defa kullandin ?
Cnm bwnim evlenmedn once kistim vardi dr evlendgnde gecer demistibana bakti hepsnn kontrlunu yapti yok kist dedi yumrtlama takibne baslcktm ama cenaze olaylarndn dolayi gitmedm dr bakalm nlck cnm var mi yok mu anlmdm yoksa olrm insCanim alttan muayene etti mi? Kistler sadece alttan gozukuyo cunku. Gecikmenin nedeni kist te olabilir (insallah degildir)
kiz oylemidir ki ayyyKuzum 12.gunu ignenin etkisi olabilir. Sonraki gunler ignenin etkisi bitmistir o yuzden negatif cikmistir. Sonrakinde de gebelik hormonu baslamis olabilir :)) insallah oylediirr
Insallah cnm Allah gonlune gore versinnCnm bwnim evlenmedn once kistim vardi dr evlendgnde gecer demistibana bakti hepsnn kontrlunu yapti yok kist dedi yumrtlama takibne baslcktm ama cenaze olaylarndn dolayi gitmedm dr bakalm nlck cnm var mi yok mu anlmdm yoksa olrm ins
Bidaha ne zaman yapmayi dusunuyosunnkiz oylemidir ki ayyyama sabah ilk testte cikmadi 2.de cikti
Tamam canim haber et banayarin sabah acken hergun bir tane yapa yapa ilerlicem
sende yapacakmisinTamam canim haber et bana
Yaparim ya tutamam kendimisende yapacakmisin
ohoooo daha neymis her yaptikca at buraya kiz arada bulantimda oluyor geciyor piskolojim bozuldu sanirim piskilijik hamile olmayam:)))))))Yaparim ya tutamam kendimievde 15e yakin test var cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?