- 21 Mayıs 2020
- 190
- 91
- 23
- 27
- Konu Sahibi Gizemmkomut
-
Yarıya kadar okudum asla evlenmesin. Kimse kimseyi idare etmek zorunda değil. Söz konusu kıskanç görümceyse üstelik. Ömür törpüsü. Ayrıca kimse de annem kötü biri demez zaten. Ne kadar iyi olursa olsun ev ev üstüne asla olmazHanımlar merhaba tekrardan kendim bir dertten kurtuldum derken yakın bir arkadaşımın derdi üzüntüsü sardı beni. Bunda da her konuda haklı çıkan sizlere danışmak istedim eminim ki onun için de çok gerekli.Uzun süredir bir sevgilisi var uzak mesafe ilişkisi ve cok iyi anlaşıyorlar sürekli görüşme halindeler ama çocuğun babası yok küçük yaşta vefat etmiş yanında annesi ve 18 yaşında ki kız kardeşi var.Onlarla beraber yaşıyor,onlara bakıyor konu evlilikten açılınca artık çocuk ben annemi kız kardeşimi yalnız bırakamam benimle evleneceksen böyle evlen demiş.Annem çok çok iyi cok sakin melek gibi kardeşim biraz cazgır ama idare edersin benim için demiş ama ben evlenmemesi gerektiğini söylüyorum. Kendimde görümceden ve kıskançliklarindan çok çektim bunda da aynı şeyi görüyorum kız kardeşi aşırı derecede abisini kıskanıyor her halinden belli.O kızla çok konuşma diyormuş,sürekli benimle ilgilen benden çok kimseyi sevme, hemen evlenme biz daha baş başa gezeceğiz seninle diyormuş abisi olmadan adım bile atmıyor,yalnız asla bir yere gitmiyor.Tamam abisini sevsin ama ne biliyim aynı evde yaşayacak insanlar için çok zor değil mi bu durum ben mi yanlış düşünüyorum.Diyorum ki ya aynı evde seni kıskanıp sorun çıkartırsa abisi de sessiz zaten bir şey diyemez o da.Çok da uzak bir şehirde evlenmiş olucak illa seviyorum ben napicam,ailemi nasıl ikna edeceğim derdinde. Bu kızın bu işten kurtulması lazım hanımlar lütfen bir şeyler diyinde tecrübeli insanları dinlesin.
Bende aynı şeyleri söylüyorum ama bu seferde ben evlenmesem başkası evlenicek onunla diyor ne diyeceğimi şaşırdım artık çocuğun annesi de istemiyor belli kız uzak da diye en son buraya soriyim de ona okuturum akli başına gelir dedimYarıya kadar okudum asla evlenmesin. Kimse kimseyi idare etmek zorunda değil. Ayrıca kimse de annem kötü biri demez zaten. Ne kadar iyi olursa olsun ev ev üstüne asla olmaz
Bıraksın başkası evlensin ne olacak sanki? Annesi de istemiyorsa o evlilik uzun sürmez zaten. Baksana adam kardeşimi benim için idare edersin demiş. Belli ki eşine arka çıkamayacak kadar pasif biri. Kendi hayatının hiç değeri yok mu arkadaşının? Eşiyle bir yere gitmek istese hadi annemi kardeşimi de alalım dicek, özel anları cümbür cemaat olacak. Aynı ev zaten başlı başına büyük bir sorun. Ben arkadaşınızdaki bu saflıkla bu evliliğin uzun sürmeyeceğini düşünüyorum. Buradaki benzer konuları okusun geleceğini görür en azındanBende aynı şeyleri söylüyorum ama bu seferde ben evlenmesem başkası evlenicek onunla diyor ne diyeceğimi şaşırdım artık çocuğun annesi de istemiyor belli kız uzak da diye en son buraya soriyim de ona okuturum akli başına gelir dedim
Beraber yasayıp hiç mutlu olan Yok mu diye kendini avutuyor ama bence yok diyecek kadar nadirdir çok sıkıntı olurBıraksın başkası evlensin ne olacak sanki? Annesi de istemiyorsa o evlilik uzun sürmez zaten. Baksana adam kardeşimi benim için idare edersin demiş. Belli ki eşine arka çıkamayacak kadar pasif biri. Kendi hayatının hiç değeri yok mu arkadaşının? Eşiyle bir yere gitmek istese hadi annemi kardeşimi de alalım dicek, özel anları cümbür cemaat olacak. Aynı ev zaten başlı başına büyük bir sorun. Ben arkadaşınızdaki bu saflıkla bu evliliğin uzun sürmeyeceğini düşünüyorum. Buradaki benzer konuları okusun geleceğini görür en azından
Bende aynı şeyleri söylüyorum ama bu seferde ben evlenmesem başkası evlenicek onunla diyor ne diyeceğimi şaşırdım artık çocuğun annesi de istemiyor belli kız uzak da diye en son buraya soriyim de ona okuturum akli başına gelir dedim
Cocuk ayrı eve de asla olmaz diyor ben söylemiştim en azından yakın bir yerde bir ev tutsun diye ama bana yakışmaz diyor sadece nolucak bilmiyorumAnne istemiyor, cazgır diye nitelendirilen kıskanç bir görümce adayı var ve esas oğlan diyor ki benim için idare edersin. Kızın biraz aklı varsa evlenmez.
Bosanmak icin evlenmek galiba niyetiHanımlar merhaba tekrardan kendim bir dertten kurtuldum derken yakın bir arkadaşımın derdi üzüntüsü sardı beni. Bunda da her konuda haklı çıkan sizlere danışmak istedim eminim ki onun için de çok gerekli.Uzun süredir bir sevgilisi var uzak mesafe ilişkisi ve cok iyi anlaşıyorlar sürekli görüşme halindeler ama çocuğun babası yok küçük yaşta vefat etmiş yanında annesi ve 18 yaşında ki kız kardeşi var.Onlarla beraber yaşıyor,onlara bakıyor konu evlilikten açılınca artık çocuk ben annemi kız kardeşimi yalnız bırakamam benimle evleneceksen böyle evlen demiş.Annem çok çok iyi cok sakin melek gibi kardeşim biraz cazgır ama idare edersin benim için demiş ama ben evlenmemesi gerektiğini söylüyorum. Kendimde görümceden ve kıskançliklarindan çok çektim bunda da aynı şeyi görüyorum kız kardeşi aşırı derecede abisini kıskanıyor her halinden belli.O kızla çok konuşma diyormuş,sürekli benimle ilgilen benden çok kimseyi sevme, hemen evlenme biz daha baş başa gezeceğiz seninle diyormuş abisi olmadan adım bile atmıyor,yalnız asla bir yere gitmiyor.Tamam abisini sevsin ama ne biliyim aynı evde yaşayacak insanlar için çok zor değil mi bu durum ben mi yanlış düşünüyorum.Diyorum ki ya aynı evde seni kıskanıp sorun çıkartırsa abisi de sessiz zaten bir şey diyemez o da.Çok da uzak bir şehirde evlenmiş olucak illa seviyorum ben napicam,ailemi nasıl ikna edeceğim derdinde. Bu kızın bu işten kurtulması lazım hanımlar lütfen bir şeyler diyinde tecrübeli insanları dinlesin.
Ben mutlu olanı hiç görmedim. Kendi evinin hanımı olmak varken niye kaynana görümce ikilisini çeksin daha yeni evliyken? Bence böyle pasif adam da evlenmeye değmez. Madem çok istiyor evlenmeyi, bırakın evlensin birkaç seneye boşanırlar zaten. Bu durumda bu son kaçınılmaz. Burada konu açar biz de onu teselli ederiz ne yapalım.Beraber yasayıp hiç mutlu olan Yok mu diye kendini avutuyor ama bence yok diyecek kadar nadirdir çok sıkıntı olur
Kız kardeşi sıkıntılı dimi burda okuduğum bazıları işte siz abi kardeşin arasına karışamazsınız yazmış ama aynı evde yaşayacak insanlar için bu samimilik dert değil miBosanmak icin evlenmek galiba niyeti
Inşallah öyle bir şey olmaz gerçekten sonunu bende öyle görüyorum nasıl alışır ki insan eşinin paylaşilmamasinaBen mutlu olanı hiç görmedim. Kendi evinin hanımı olmak varken niye kaynana görümce ikilisini çeksin daha yeni evliyken? Bence böyle pasif adam da evlenmeye değmez. Madem çok istiyor evlenmeyi, bırakın evlensin birkaç seneye boşanırlar zaten. Bu durumda bu son kaçınılmaz. Burada konu açar biz de onu teselli ederiz ne yapalım.
O kız kardeş kaç yaşında, -5 falan mı?Hanımlar merhaba tekrardan kendim bir dertten kurtuldum derken yakın bir arkadaşımın derdi üzüntüsü sardı beni. Bunda da her konuda haklı çıkan sizlere danışmak istedim eminim ki onun için de çok gerekli.Uzun süredir bir sevgilisi var uzak mesafe ilişkisi ve cok iyi anlaşıyorlar sürekli görüşme halindeler ama çocuğun babası yok küçük yaşta vefat etmiş yanında annesi ve 18 yaşında ki kız kardeşi var.Onlarla beraber yaşıyor,onlara bakıyor konu evlilikten açılınca artık çocuk ben annemi kız kardeşimi yalnız bırakamam benimle evleneceksen böyle evlen demiş.Annem çok çok iyi cok sakin melek gibi kardeşim biraz cazgır ama idare edersin benim için demiş ama ben evlenmemesi gerektiğini söylüyorum. Kendimde görümceden ve kıskançliklarindan çok çektim bunda da aynı şeyi görüyorum kız kardeşi aşırı derecede abisini kıskanıyor her halinden belli.O kızla çok konuşma diyormuş,sürekli benimle ilgilen benden çok kimseyi sevme, hemen evlenme biz daha baş başa gezeceğiz seninle diyormuş abisi olmadan adım bile atmıyor,yalnız asla bir yere gitmiyor.Tamam abisini sevsin ama ne biliyim aynı evde yaşayacak insanlar için çok zor değil mi bu durum ben mi yanlış düşünüyorum.Diyorum ki ya aynı evde seni kıskanıp sorun çıkartırsa abisi de sessiz zaten bir şey diyemez o da.Çok da uzak bir şehirde evlenmiş olucak illa seviyorum ben napicam,ailemi nasıl ikna edeceğim derdinde. Bu kızın bu işten kurtulması lazım hanımlar lütfen bir şeyler diyinde tecrübeli insanları dinlesin.
Adam mı kalmadı hayret birşey ya. Bir gün ağlar iki gün ağlar. Çocuk kabak gibi kardeşim problem yaratır ama katlanırsın demiş. Çocuk oyuncağı değil ki bu işler. Baştan herşey yaş. Arkadaşın umarım mutlu olur güzel hayırlı bir seçim yapar inşallah yoksa daha çok dertli konu açarsın onun adına.Bende aynı şeyleri söylüyorum ama bu seferde ben evlenmesem başkası evlenicek onunla diyor ne diyeceğimi şaşırdım artık çocuğun annesi de istemiyor belli kız uzak da diye en son buraya soriyim de ona okuturum akli başına gelir dedim
Valla adam eğer bu karim bunun yeri ayri.Bu da kardeşim bunun yeride hayatımda bura der terazi gibi hak hukuk bilirse sıkıntı yok.Ama bu yazdiklarim çoğu evlilikte hayal en fazla temenniKız kardeşi sıkıntılı dimi burda okuduğum bazıları işte siz abi kardeşin arasına karışamazsınız yazmış ama aynı evde yaşayacak insanlar için bu samimilik dert değil mi
Öyle diyor cidden ya bende anlam veremiyorum kız kardeşinin daha neler demesi lazım bilmiyorum kiValla adam eğer bu karim bunun yeri ayri.Bu da kardeşim bunun yeride hayatımda bura der terazi gibi hak hukuk bilirse sıkıntı yok.Ama bu yazdiklarim çoğu evlilikte hayal en fazla temenniArkadasiniz sürekli kendini anlatmak görünen yokuşu çıkıp ben nefessiz kalmam dayanirim basaririm sabırlıyim bir diosa buyursun.
Off benimde içime dert oldu kaç gündür onu düşünüyorum inşallah ikna edebilirim burdaki yorumlar işe yaricak biliyorum arkadaşımı kimseye yem edememAdam mı kalmadı hayret birşey ya. Bir gün ağlar iki gün ağlar. Çocuk kabak gibi kardeşim problem yaratır ama katlanırsın demiş. Çocuk oyuncağı değil ki bu işler. Baştan herşey yaş. Arkadaşın umarım mutlu olur güzel hayırlı bir seçim yapar inşallah yoksa daha çok dertli konu açarsın onun adına.
ÖyleAdam mı kalmadı hayret birşey ya. Bir gün ağlar iki gün ağlar. Çocuk kabak gibi kardeşim problem yaratır ama katlanırsın demiş. Çocuk oyuncağı değil ki bu işler. Baştan herşey yaş. Arkadaşın umarım mutlu olur güzel hayırlı bir seçim yapar inşallah yoksa daha çok dertli konu açarsın onun adına.
Kız kardeşinin bir dedigini iki etmemiş babam yok baba hasreti çekmesin diye,ne istese olmuş o yüzden belli ki kız bu ilgisinin azalacağından korkuyor ondan bu tavırlarO kız kardeş kaç yaşında, -5 falan mı?
Bunlar nasıl cümleler ya? Abisiyle aralarındaki kardeşlik normal değil. "Baş başa gezmek", peh.
Anne de istemiyorsa, olmaz o iş.
Arkadaşınız erkekler dünyaya ithal ediliyor gibi davranmasın, burada elini sallasa ellisi. Bu olmazsa diğeri olur.
Artık ben sinir olmaya başladım böyle insanlara kendileri yarın öbür gün evlenicekler böyle görümce asla istemezler ama kendileri dert çıkartmak için ellerinden geleni yapıyorlar.Evlenirse arkadaşınız üyelik alıp buraya düzenli aralıklarla kayınvalide ve görümce konusu açar artık.Bu bile bile lades olur.Şu abisine aşık kız kardeşleri kendimde bir abi sahibi olmama rağmen hiç ama hiç anlayamıyorum.
Normal olan, çocuğun kardeşine "evlense bile onu sevmeye devam edeceğini; ancak kendisinin de farklı bir hayat kurması gerektiğini" söylemesi ve yeni bir aile kurmaya herkesi hazırlamasıdır. Çocuk sağlam duruşlu değilmiş ki, ergen kardeşinden aynı şeyi bekleyelim.Öyle
Kız kardeşinin bir dedigini iki etmemiş babam yok baba hasreti çekmesin diye,ne istese olmuş o yüzden belli ki kız bu ilgisinin azalacağından korkuyor ondan bu tavırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?