- 6 Mart 2024
- 10.993
- 20.906
- 318
- Konu Sahibi ribozoming
Sene de bir kere tatile çıkmayacaksanız
Onca calısmanın ne önemi var , borç zaten bitmez
Onca calısmanın ne önemi var , borç zaten bitmez

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demek ki tatil, kk kadinlarinin kirmizi cizgisiTüm ahalinin hemfikir olduğu Nadir konulardan oldu. Şimdiden iyi tatiller efendim![]()
Bana da yazar mısınız :)Taksitle gidebilirsiniz. Ben çok öyle tatil yaptım. Ödeniyor bitiyor. Motivasyon için tatil de gerekli.
Şu an Ultra herşey dahil oteller de indirimler de var. Dilerseniz size özelden her sene gittiğimiz memnun kaldığımız Otelin ismini verebilirim
Bana önerebilir misiniz ya benim de çok ihtiyacım varhangi şehirdesin ? izmirse güzel ve çok uygun yerler önerebilirim
şu an fiyatlar bayağı düşmüş izmir her şey dahil oteller yazarsanız 10 12 bin aralığında çok güzel yerler var ama ben oda+kahvaltı yerleri de değerlendiriyorum önceliklerim farklı. gümüldür spilos, ileri, muber bunlar 2000-2500 aralığında denize çok yakın oda+kahvaltı otelleri. colophon ve mavi deniz de sahil otelleri ilki 4000 ikincisi her şey dahil 9500 civarı. son aldığım fiyatlar bunlardı daha düşmüş de olabilir. çeşmede de dalyan ve alaçatıda 3000-4000 aralığında butik oteller bulabilirsiniz.Bana önerebilir misiniz ya benim de çok ihtiyacım var
Bana da göndermenizi isterimhemmen dm atıyorum dlzjakab
seneye daha rahat olmayacak ki ulkede enflasyon var
gitti gitti, gidemedi seneye yine birseylerin borcunu ödüyor olacak
bu ülkede düze cikmak kolay degil:)
ben euronun 3 lira oldugu donemde genc oldum. vize problemi de olmazdi cok. yazin 3 ay waikikide calisan gelecek yazin work and travel parasini biriktirirdi.
o dönemler "simdi kendimi zorlayip gitmeyeyim, ise başlayınca cok kazanmaya baslayinca giderim" diyen, "once kendi ülkemi gezeyim sonra avrupayi da görürüm" diyen cok insan oldu.
simdi hepsi bin pisman.
bu ulkede ne yapsan yanina kâr
misal benim firsatim olmustu hasankeyfte tekne gezintisinin oldugu bir guneydogu turuna katılacaktim. hic huyum degildir tatillleri ertelemek ama "neyse simdi sıkışıgım, ileride giderim" dedim, sacma sapan baraj yapacagiz diye tarih sular altinda kaldi. sonra defalarca güneydoğuya gittim hasankeyf yoktu
2022 sonbaharinda yine güneydoğuya gittim, kendi turumu kendim yaptim. hatay'i da ekleyecektim ama hatayli arkadaslarim "burasi bir iki güne sıgmaz. baharda gelirsin sadece hatay'a zaman ayirirsin" demisti. ama birkac ay sonra artik gezecek o neseli sehir yoktu
ayni sekilde ogrenciyken uzungole gitmistim 2012de falan. harika bir yaylaydi. 2022de yine gittim rezalet bir seyle karsilastim. beton beton üstüne, her yerde araplara yonelik gereksiz seylerin satıldığı korkunc biryer olmus.
yaaaani ne yapsa konu sahibine kâr
seneye diye erteleme lüksümüz yok çünkü malesef bu guzel ulkede seneye her sey dha kötü oluyor ve hatta yok oluyor
Anneme verdiğim sözü tutardım , kendim için olsa erteleyebilirdim ama ya seneyesi olmazsa diye dert oluyor bana böyle anne-babama verdiğim sözlerKızlar bir takım borçlar birikmişti onları düzene koymak için kredi çektim öncesinde anneme tatil sözü vermiştim şimdi o tarihe 1 hafta kaldı ne yapmalıyım ?
Gelirim 60-85 arası değişiyor kredimin 35 taksidi var 17.000 kiram var sizce 35 bin tl lik harcamayı 9 a bölüp tatile gitmem mantıklı mı?
Cookkkk fazlaca çalışıyorum aslında git keyfine bak diyorum sonrası ekstra bir ihtiyaç çıkarsa ne yaparım diye düşünüyorum annemi de çalıştığımdan beri bi götüremedim tatile. Siz ne yapardınız