bu sessizlik neden?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
gerçekten ister mi ki ya? hep online whatsappta birkaç saattir.
ya gerçekten garip, durduk yerde neden uzaklaştı anlayamıyorum.

Anladım. Bu işler sıkıntılı oluyor. Beklemek stresli. İnşaallah hakkınızda hayırlısı olsun. Gelişmeleri bekliyoruz

öyle hastaymış ki kızlar, sürekli whatsapp'ta online. düşünün yani o kadar hasta!!!
neden takip ediyorum bilmiyorum. ama çözeceğim. yani bir hafta sonra da gelip 'hala online' yazmak istemiyorum. yoluma bakacağım. biraz canım yanıyor.

Bence adam ne dedigi kadar hasta ne de ilgi bekliyordu.kadinlar her zaman bi terslik oldugunu hic bir sey olmasa bile hissederler ve siz de ilk anda onu hissetmissiniz.
Belki dengesiz belki de pesinizde kosmak hosuna gidiyordu.sizi kendine bagladigini hissedince heyecanini kaybetti ve belli ki yeni heyecanlar pesinde kosmaya baslamis bile.
Caniniz yanmis illa ki uzuleceksiniz ama gecer merak etmeyin.

İnsan üzülüyor seni anlıyorum..sürekli kafanda bir şeyleri sorgularsın şimdi ama bence sabretmeye çalış..tekrar tripli mesajlar atma :)

belki cidden hastaydı ama o kadar değil bunu artık gördük. gerçekten bir terslik hissettim ya. bir anda sıfırlandık. aptal gibi kaldım öyle. tam ben kapılmıştım o gitmiş oldu.

Senin konun benim yaramı deşti
Akışına bırak zaman ne gösterir bilinmez
vallahi canım çok yanıyor. ben ilişkide de mantığı öne alan biriyim kısa ilişkim olmamıştır hiç. ve daha birinci ayda bunu yapan bir adama alışamadım. normalde de takılmam yanlış adammış der geçerim... fakat bu kez çok yarım kalmış hissediyorum kendimi. ya herkese duyurduk evleniyoruz diye. benim teyzelerim falan biliyor onun öyle. ve adam gece yarımda hala whatsappta online. ama bana yazmıyor. keşke kavga etseydik bir şey olsaydı. benden vazgeçmesi için bir neden olsaydı. durduk yerde susulur mu ya? bu sessizlik neden? gerçekten kafayı yiyeceğim. ama susmaya devam edeceğim. sonsuza kadar da olsa susacağım.

Sonsuza kadar da olsa susarım demişsin bu şuan sendeki öfkeyi gösteriyor bu öfkeye hiç gerek yok sana zarar çünkü..elde değil ama rahatlatmaya çalış kendini sen kafada kurdukça işler daha da karışabilir
Akışına bırakki sonra sen pişman olma zaman ne gösterir dediğim gibi bilemezsin sabır :)

Ben anlamadım gerçekten, adam hastaymış birkaç gün ilgilenmemiş, siz de bunu üzerinize alınıp kıyameti koparmışsınız. Yanılıyorsam düzeltin lütfen. Bana o Kadir aşırı tepki vermişsiniz ki adam bir yerden sonra uğraşmamış gibi geldi. İki üç gün yazmadı diyeevliliğe gidecek ilişki bitirilmez ki. Tamam rahatsız olmuş olabilirsiniz ama keşke biraz bekleseydiniz; o ne kadar açıklama yapıyor iyileşinceye tavrı eski haline geliyor mu bunları görseydiniz. En azından bitse bile kafanız net olurdu. Şu an hiç yoktan olay büyümüş. Yani ben adamın yerinde olsam iki gün ilgilenemedim açıklama da yaptım bu kadar kestirip atıyorsa karşımdaki bitsin gitsin zaten canımın derdindeyim, diye düşünürdüm. Ki serum iğne diyorsunuz gerçekten kötüymüş belli ki, o koşuşturmada size yazamamış olabilir. Story atmak 5 saniye, belki bi kendime geleyim güzel güzel konuşayım diye düşünmüştür o arada yazmamıştır. Olabilir şeyler bunlar.

Genelleme yapmamak lazım, benim nişanlım da , 1 kere görüştükten sonra evlenmek istiyorum diyordu sürekli, istemeye ne zaman gelelim deyip duruyordu, ben de o zamanlar sizin gibi düşünüyordum, maymun iştahlı diyordum, korkutuyordu beni ama şuan nişanlıyız, 1 buçuk ay sonra düğünümüz var. Öyle olaylar da olabiliyor, herkesi bir tutmamak lazım.

Sizinki 1 günde fikir değiştirmemiş, evlilik yoluna girmişsiniz. Mutluluklar dilerim.

Ama 1 günde, 1 ayda evlilik kararı alan insan olaylara mantığıyla yaklaşmıyordur. Kötü bir insan olduğu anlamına gelmez tabii ama duyguları doğrultusunda fevri hareket eden bir insan olduğunu düşünürüm ben. Bana güven vermez açıkçası.

Canım bu adam dengesiz o zaman
Zaten daha 1 aylık ilişkide aileler vs olaya girmemeli
Adam hızlı başlamış olaya
Dediğim gibi amaç ya seni kandırmaktı yada çok aşık oldu hemen ama sonra soğudu .
İki türlüsüde güven vermez
1 aylık adamı bu kadar takma bence ya
Yani temkinli olmak laxım bu devirde ilişkilerde hemen körü körüne bağlanılmamalı ki sonrası böyle acı olmasın .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…