- 13 Mart 2019
- 761
- 715
- 103
- Konu Sahibi lightblue87
-
gerçekten ister mi ki ya? hep online whatsappta birkaç saattir.Bir insan evet çok ağır grip olqbilir bazı insanlar d cok ağır geçiriyor doğru. Ama adamı tarif ettiğinize göre bu aralar 180 derece dönmüş. Ayrılmak isteyip de söylemiyormuş veya ağzındaki baklayi çıkartamıyormuş gibi.. Üstüne çok varmayın ilgilenmeyin. İllaki sizinle konuşmak isteyecektir.
gerçekten ister mi ki ya? hep online whatsappta birkaç saattir.
ya gerçekten garip, durduk yerde neden uzaklaştı anlayamıyorum.
susucam söz. yazarım zaten bir gelişme olursa konuya.Heyecanlısın çok ama bi sakinleş :)
Az akışına bırakmayı dene yoksa keşke şöyle demeseydim diye pişman olursun
susucam söz. yazarım zaten bir gelişme olursa konuya.
Anladım. Bu işler sıkıntılı oluyor. Beklemek stresli. İnşaallah hakkınızda hayırlısı olsun. Gelişmeleri bekliyoruzB bayan gg
ya kızlar burayı çok detaylandıramadım amaa bu adam ankaradayken de hastaydı. yani yeni bi grip değil. onbeş gündür ara ara tekrarladı. ben ilk hastalıklarında zaten birlikteydim. fakat memlekete gittiğinde başta birdaha hastayım dedi, onda da yanında oldum. sürekli ilgilendim.
son sefer o kuzeniyle konuşma sonrasında adam yazmayı kesti, hani ben ilgi gösteremedim. yani ilk anda hastayım dediğini duyup tepkisiz kalmadım, sırf geçmiş olsun deyip geçmedim yoksa. o sustuğu için ben susmuş oldum.
öyle hastaymış ki kızlar, sürekli whatsapp'ta online. düşünün yani o kadar hasta!!!
neden takip ediyorum bilmiyorum. ama çözeceğim. yani bir hafta sonra da gelip 'hala online' yazmak istemiyorum. yoluma bakacağım. biraz canım yanıyor.
belki cidden hastaydı ama o kadar değil bunu artık gördük. gerçekten bir terslik hissettim ya. bir anda sıfırlandık. aptal gibi kaldım öyle. tam ben kapılmıştım o gitmiş oldu.Bence adam ne dedigi kadar hasta ne de ilgi bekliyordu.kadinlar her zaman bi terslik oldugunu hic bir sey olmasa bile hissederler ve siz de ilk anda onu hissetmissiniz.
Belki dengesiz belki de pesinizde kosmak hosuna gidiyordu.sizi kendine bagladigini hissedince heyecanini kaybetti ve belli ki yeni heyecanlar pesinde kosmaya baslamis bile.
Caniniz yanmis illa ki uzuleceksiniz ama gecer merak etmeyin.
asla mesaj yok. aramak yok. ama beklemek de istemiyorum. lütfen beklemeyi keseyim güçleneyim.İnsan üzülüyor seni anlıyorum..sürekli kafanda bir şeyleri sorgularsın şimdi ama bence sabretmeye çalış..tekrar tripli mesajlar atma :)
asla mesaj yok. aramak yok. ama beklemek de istemiyorum. lütfen beklemeyi keseyim güçleneyim.
vallahi canım çok yanıyor. ben ilişkide de mantığı öne alan biriyim kısa ilişkim olmamıştır hiç. ve daha birinci ayda bunu yapan bir adama alışamadım. normalde de takılmam yanlış adammış der geçerim... fakat bu kez çok yarım kalmış hissediyorum kendimi. ya herkese duyurduk evleniyoruz diye. benim teyzelerim falan biliyor onun öyle. ve adam gece yarımda hala whatsappta online. ama bana yazmıyor. keşke kavga etseydik bir şey olsaydı. benden vazgeçmesi için bir neden olsaydı. durduk yerde susulur mu ya? bu sessizlik neden? gerçekten kafayı yiyeceğim. ama susmaya devam edeceğim. sonsuza kadar da olsa susacağım.Senin konun benim yaramı deşti
Akışına bırak zaman ne gösterir bilinmez
vallahi canım çok yanıyor. ben ilişkide de mantığı öne alan biriyim kısa ilişkim olmamıştır hiç. ve daha birinci ayda bunu yapan bir adama alışamadım. normalde de takılmam yanlış adammış der geçerim... fakat bu kez çok yarım kalmış hissediyorum kendimi. ya herkese duyurduk evleniyoruz diye. benim teyzelerim falan biliyor onun öyle. ve adam gece yarımda hala whatsappta online. ama bana yazmıyor. keşke kavga etseydik bir şey olsaydı. benden vazgeçmesi için bir neden olsaydı. durduk yerde susulur mu ya? bu sessizlik neden? gerçekten kafayı yiyeceğim. ama susmaya devam edeceğim. sonsuza kadar da olsa susacağım.
Genelleme yapmamak lazım, benim nişanlım da , 1 kere görüştükten sonra evlenmek istiyorum diyordu sürekli, istemeye ne zaman gelelim deyip duruyordu, ben de o zamanlar sizin gibi düşünüyordum, maymun iştahlı diyordum, korkutuyordu beni ama şuan nişanlıyız, 1 buçuk ay sonra düğünümüz var. Öyle olaylar da olabiliyor, herkesi bir tutmamak lazım.1 ay içinde evlilik muhabbeti yapan adamın 1 günde uzaklaşması çok normal. Aklı başında bir insan olsa daha ilk aydan evlilik de evlilik diye tutturmazdı zaten. Ben olsam tırsarım böylesinden.
Olmaması daha iyi sizin için.
kızlar kafama taktığım bir sorunum var. bir ayı biraz geçkin süredir hayatımda biri var, ikimiz de yoğun hislerde ve heyecandayız diye biliyorum. ayrıca hayat tarzlarımız, mesleklerimiz, ailelerimiz çok benzer. bir ilişkimde bu kadar hızlı karar verdiğim pek olmamıştır.
bir aydır deli divane adam bana. beni korkutacak kadar ilgili, aşık davranıyordu. evlilik dilinden düşmüyor, ailemle tanışmak için fırsat kolluyor. (şaka değil annem bir mekandayken gidip alalım hem tanışmış olayım vs diyordu)
son iki üç günde ise adamda ciddi bir mesafe oluştu, mesajlara kısa yanıtlar vermeler, genelde hep "uyuyorum" demeler...
sebebi de hastaymış o. yani grip olmuş işte serum yiyor, iğne vuruluyor falan. dün sabah işle ilgili yazdım, normalde kesin yanıt verir önemser, öğlen üçte tek yazdığı mesaj: ‘ölüyorum’,
ben de gece 12 gibi ‘iyi misin biraz?’ yazdım, ‘şimdi uyandım, değilim, tıkanıyorum, nefes alamıyorum. iğne verdi doktor, birkaç gün yat dedi’ demiş.
‘benimle ilgili bir sorun var sanırım ama ben çözeyim, güzel heyecandı her şey için sağol’ yazdım.
cevabı: ‘yok, yok hiç yok. sadece fena fena fena hastayım. bir de bunu kafama takmayayım canım. iyileşeyim telafi edeceğim’
bu adam beni tanıdığından beri fazla hızlı şekilde evlilik planlayan, ailesine duyuran biri. annesi vs her konuşmamızda selam yollar, bir an önce tanışalım der vs. daha üç gün önce beni anlatmak için kuzeniyle buluşmuştu, aşırı bir heyecanı vardı bana karşı ve bu beni de sarmıştı sanırım.
hatta kuzeniyle buluştuğu gün eve geldi, heyecanla "detaylı anlatacağım ne konuştuğumuzu sana, birazdan bir banyo yapayım kötüyüm biraz" dedi. "peki" dedim. (gece 12.30 suları) bir daha yazmadı. sonra işte ertesi gün öğlen üçte 'ölüyorum' diyene kadar.
sizce şu anki durum ne ya? bu kadar ciddi grip olur mu? bitirmek istiyor dersek neden ben deyince bitirmiyor, kıvıyor? ilişkide cinsellik, yakınlaşma vs yok bu arada. elde etti bıraktı gibi bir durum da olmuyor sanırım. sadece nispeten hislerimi belli ediyorum ilk zamanlar mesafeliyken şimdi 'canım, tatlım, hayatım' gibi biraz sevimli, sıcak davranıyorum o kadar. nasıl davranayım? sessiz kalabilirim ama bu sessizlik zorladı.
yaşlar ben 32 o 37
1. edit: kızlar 16.00 gibi story paylaşmış. gayet dışarıda geziyor. mesaj attım, "bu kadar mı medeniyetsiziz bir hoşçakal diyemedik" diye. aradı. yalandan "ben seni seviyorum. hiç vaktim olmadı. işte sabah direkt hastaneye geldim. sonra göreve geldim araç aldı beni. ben seni günde beş kere arıyorum en az beni böyle suçlama olmaz mı? daha kahvaltı bile etmedim" türü ıvır zıvır şeyler söyledi. ben de "benim tercihim bu şekilde bir ilişki değil. iki gündür ortada yoksun, bir mesaj bile atmıyorsun ama story paylaşabiliyorsun. kapatmak istiyorum telefonu" dedim.
"peki ama konuşalım yine" demiş. bu şekilde bitti yani.
2. edit: 18.00: sonrasında telefonu kapatınca whatsapp'tan devam ettim. "numaranı siliyorum fotoğraf takip etmek istemiyorum. gerçekten benim için hayal kırıklığı oldu. keşke bu kadar abartmasaydık yaşananı. takılsak da biterdi, böyle bağlanınca da bitti" yazdım.
ve böylece bitmiş oldu.
[/QUOTE
Tavir almak icin cok acele etmisiniz bi arayip biseye ihtiyacin var mi deyip bi kac gun bekleseydiniz iyilesince tavri nasil olacak onu gorseydiniz
Genelleme yapmamak lazım, benim nişanlım da , 1 kere görüştükten sonra evlenmek istiyorum diyordu sürekli, istemeye ne zaman gelelim deyip duruyordu, ben de o zamanlar sizin gibi düşünüyordum, maymun iştahlı diyordum, korkutuyordu beni ama şuan nişanlıyız, 1 buçuk ay sonra düğünümüz var. Öyle olaylar da olabiliyor, herkesi bir tutmamak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?