bu sessizlik neden?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hasta ama gezmeye fırsat buluo.Tatlım bende çok hastaydım.Bugun antıbıyotıgıgım bıttı.Eczacı dedıkı cok buyuk salgın var dedı.Ilk basta hasta olmuş olabılır.Ama sonra gezmesı fln normal deıl.Erkekler bunu çok yapıo.Önce ılgılı mod sonra gerı cekılıolar.Sen sevımlılık yapmayı ve uzerıne dusmayı bırak.

Not olarak eklemişsiniz, O story i gördükten sonra ben olsam sessiz kalırdım, yeri gelince de ayrılırdım. Birde daha 1 ay olmuş zaten bağlanmanızı gerektirecek bir durum da yok, ayrıca daha 1 ay olmuşken keşke tatlım, hayatımlara da başlamasaydınız ama neyse çok da cıvık değilmiş zaten ilişkiniz.

ben nedense birdaha arayip yazacagini vs sanmiyorum. direkt kafamdan atmaya calisacagim. gercekten uzuldum, bir anda evleniyoruz moduna gecince aileler ve cevremiz dahil duyurmus olduk ve hop sebepsiz yere gitti. hani keske kavga vs etmis olsak da kendimi avutsam... adam hala hicbir sey yok gibi davraniyordu ya. ve sanirim hakli, hicbir sey yokmus aramizda. ben saflik yapmisim.

Öyle düşünmeyin.Sessiz kalın.Bende çok korkuorum direk evlilik olayına giren adamlardan.Yangından mal kaçırır gibi.

Öyle düşünmeyin.Sessiz kalın.Bende çok korkuorum direk evlilik olayına giren adamlardan.Yangından mal kaçırır gibi.
daha ses yapmam zaten sabirliyimdir, sonsuza kadar tepki vermeyebilirim. ben evlilik istemesinden korkmustum ama cevresindekilere bu sekilde sordurdum evlilik meraklisi bir tip mi, kizlarla nasil vs. herkesin dedigi ‘duzgun bi tip, evlilik vs arayan biri degil’ oldu. bu adam nasil bu kadar degisti ya?
bir mesaji cok goruyor resmen bana. whatsappta online olup duruyor ama bana yazmiyor... oyle mal mal sayfasini takip ettim ya cok kiziyorum

Olayı çok abartmış ve anlayışsız davranmışsınız. Ölüyorum msjına da yabancıya söyler gibi geçmiş olsun diyerek ortamı buz kestirmişsiniz. WhatsApp tan çıkar tabi bunun üzerine. Ben sizi hatalı buldum. Çok abartmadan, siz telafi edin bence

Annem dediği başka bir kadın mı acaba?

Ben de bu kısma çok takıldım. Sevgilime başım ağrıyor deyince 500 km yol gelmişti. Ölüyorum diyen adama geçmiş olsun demek toprağın bol olsun demekle aynı

Hepimiz yapıoruz öle seyler.İnsanlara kim açığını verıoki artık canım.Herkes ole guzel kendını saklıyokı.

son gelişmeler nedir bilmiyorum, yorumları da okuyamadım ama hasta olduğu için yazamıyordur ya da senden ilgi bekliyordur. Bir de ilişki sürecince hep o mu istekli ve heyecanlı, siz ise durağan taraf mıydınız? Şayet böyle ise bu durum da onu sıkmıştır, hevesi kaçmıştır. Zira bir şeyler tek taraflı yürümüyor, hep veren taraf bir süre sonra ister istemez sorgulamaya başlayıp ilişkiden tatmin olmuyor, soğuyor. Keşke siz de onun bu yoğun ilgi ve heyecanına karşılık aynı tepkileri sergileseydiniz.

Ben de bu kısma çok takıldım. Sevgilime başım ağrıyor deyince 500 km yol gelmişti. Ölüyorum diyen adama geçmiş olsun demek toprağın bol olsun demekle aynı
:) evet konu sahibi arkadaş malesef farkında olmadan kırmış adamı. Ama o kadar aşırı ilgiye alışınca onun da tepkisi anlaşılabilir. İletişim kopukluğu yaşamışlar velhasıl. İkisi de birbirini anlamamış

Annem dediği başka bir kadın mı acaba?
bence anne falan burada gerçek. başka bir şey yalan ama ne bilmiyorum.
mesela en son bir restorandayken biz annesi fotoğrafımızı istemişti. adam atmıştı. annesinin mesajlarını ben okumuştum. çok yakışıyorsunuz yavrum maşallah allah tamamına erdirsin falan yazmıştı annesi. adam da "amin annecim dualarını eksik etme bizden" yazmıştı. anneyle foto da attı zaten bana o günden bi gün önce. hatta anne kuzusu falan diye şirinlik yaptım. nolduysa o bi gecede oldu.

B bayan gg

ya kızlar burayı çok detaylandıramadım amaa bu adam ankaradayken de hastaydı. yani yeni bi grip değil. onbeş gündür ara ara tekrarladı. ben ilk hastalıklarında zaten birlikteydim. fakat memlekete gittiğinde başta birdaha hastayım dedi, onda da yanında oldum. sürekli ilgilendim.
son sefer o kuzeniyle konuşma sonrasında adam yazmayı kesti, hani ben ilgi gösteremedim. yani ilk anda hastayım dediğini duyup tepkisiz kalmadım, sırf geçmiş olsun deyip geçmedim yoksa. o sustuğu için ben susmuş oldum.

o ilk andan itibaren aşkım canım bebeğim diyen kişiydi. ben daha mesafeliydim. hani seviyor musun sorusuna bile zorla yanıt alırdı benden. son hafta çok doz artırmadım ama biraz arttım. yani ben de ona bebeğim falan diyordum. veya özledim diyordum. aşırı aşığım dediğinde ben de diyordum. mutlu ediyordum aslında

Bir insan evet çok ağır grip olqbilir bazı insanlar d cok ağır geçiriyor doğru. Ama adamı tarif ettiğinize göre bu aralar 180 derece dönmüş. Ayrılmak isteyip de söylemiyormuş veya ağzındaki baklayi çıkartamıyormuş gibi.. Üstüne çok varmayın ilgilenmeyin. İllaki sizinle konuşmak isteyecektir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…