- 13 Mart 2019
- 761
- 715
- 103
- Konu Sahibi lightblue87
-
PEK yapıcı bi hamle göremedim ama. dünkü konuşmadan sonra "konuşalım yine" demiştşi. arayan soran yok. whatsappta da hep online. kendi hayatıma bakıcam mecbur. saçma bi şekilde bitmiş olduBen anlamadım gerçekten, adam hastaymış birkaç gün ilgilenmemiş, siz de bunu üzerinize alınıp kıyameti koparmışsınız. Yanılıyorsam düzeltin lütfen. Bana o Kadir aşırı tepki vermişsiniz ki adam bir yerden sonra uğraşmamış gibi geldi. İki üç gün yazmadı diyeevliliğe gidecek ilişki bitirilmez ki. Tamam rahatsız olmuş olabilirsiniz ama keşke biraz bekleseydiniz; o ne kadar açıklama yapıyor iyileşinceye tavrı eski haline geliyor mu bunları görseydiniz. En azından bitse bile kafanız net olurdu. Şu an hiç yoktan olay büyümüş. Yani ben adamın yerinde olsam iki gün ilgilenemedim açıklama da yaptım bu kadar kestirip atıyorsa karşımdaki bitsin gitsin zaten canımın derdindeyim, diye düşünürdüm. Ki serum iğne diyorsunuz gerçekten kötüymüş belli ki, o koşuşturmada size yazamamış olabilir. Story atmak 5 saniye, belki bi kendime geleyim güzel güzel konuşayım diye düşünmüştür o arada yazmamıştır. Olabilir şeyler bunlar.
elsa83 normalde ben de 1 ayda evlilik diyen adama inanmam da, kendimi de çok konuya dahil buldum. yoksa ben de evlilik vs düşünmeyen biriyim. ama bi anda "tamam olur" dedim ve doğru kişiyi buldum sandım. arayan soran yok kızlar.Sizinki 1 günde fikir değiştirmemiş, evlilik yoluna girmişsiniz. Mutluluklar dilerim.
Ama 1 günde, 1 ayda evlilik kararı alan insan olaylara mantığıyla yaklaşmıyordur. Kötü bir insan olduğu anlamına gelmez tabii ama duyguları doğrultusunda fevri hareket eden bir insan olduğunu düşünürüm ben. Bana güven vermez açıkçası.
Her şerde bir hayır vardır iyi ki erkenden yüzünü göstermiş canınızı sıkmayın bence WhatsApp da falan olup olmadığını da kontrol etmeyin Allah iyilerle karşılaştırsınelsa83 normalde ben de 1 ayda evlilik diyen adama inanmam da, kendimi de çok konuya dahil buldum. yoksa ben de evlilik vs düşünmeyen biriyim. ama bi anda "tamam olur" dedim ve doğru kişiyi buldum sandım. arayan soran yok kızlar.
whatsappta hep online ise sana yazmıyorsa, o zaman problem tabi . Bir de ben 2 3 gündür böyle sanmıştım ama sanırım daha uzun zamandır ilgisiz hali devam ediyormuş. Yoksa 2 3 gün hasta olur insan çok ilgilenemez o ayrı bir durum ama uzun sürmez bu.elsa83 normalde ben de 1 ayda evlilik diyen adama inanmam da, kendimi de çok konuya dahil buldum. yoksa ben de evlilik vs düşünmeyen biriyim. ama bi anda "tamam olur" dedim ve doğru kişiyi buldum sandım. arayan soran yok kızlar.
yok canım iki üç gün ilgisizdi. ama bitince işte bak aramadı bile. demekki cidden hiç takmamış beni.whatsappta hep online ise sana yazmıyorsa, o zaman problem tabi . Bir de ben 2 3 gündür böyle sanmıştım ama sanırım daha uzun zamandır ilgisiz hali devam ediyormuş. Yoksa 2 3 gün hasta olur insan çok ilgilenemez o ayrı bir durum ama uzun sürmez bu.
Çok aşık ve toy davranıyorsunuz, biraz yavaşlayın yoksa bu adam parmağında oynatacak sizikizlar is dolayisi ile bir sey oldu yazdi daha dogrusu mail atti. sonra ben yazdim o da yazdi. ben de bir terk ederken soyleseydin dedim. ben seni terk etmedim dedi. devam edecegim bilgisayara geceyim
Artik çok geç, çok fena bi çukurun içine kaçmışsın ve şuan gönüllüsün. İnşallah gözün açılır ama hiç ihtimal vermiyorum..mail atmış işle ilgili. ben de whatsapptan devamını sordum. devam ettik. sonra bilmemne toplantısındayız demiş. bu saatte hala mı dedim. hala sürüyor deyip ses kaydı attı toplantıdan. sen nerdesin vs demiş. söyledim evdeyim diye. iyi misin falan. içkili misin dedi bana. dedim içkiliyim biraz, "keyfim yok. normal değil mi? sevgilim beni bir hoşcakal demeden terk etti" dedim. "ben seni terk etmedim başkası terk ettiyse bilemem" yazmış. ayıp dedim.
"sen bana ayıp ettin asıl" demiş.
hastaydım. hasta hasta hasta. dün de iş için gittiğimde ilk fırsatta seni aradım. telefonu kapatınca mesajlarını gördüm. inanmazsın belki ama görmeden aramıştım. bu kadar anlayışsız olmana şaşırıyorum demiş. ben sana aşıktım kafayı yedim dedim. ben de aşıktım. hala da öyleyim. bunu anlayamıyorum. çok gerildim fakat demiş.
sonra aradım.
telefonda da aynı muhabbet sürdü. hastaydım hasta hasta.
"ben sen yokken beni aldattı dedim, başkasına aşık oldu dedim" falan dedim. "daha ciddi hasta olsam tüm memleketle beni yatağa atacaksın gerçekten sana yakışmıyor ben o kadar onursuz bir adam mıyım" dedi.
sonra "blue bak ben çok gerildim, seni kırmak son isteyeceğim şey. sabah seni arayayım konuşalım güzelce olur mu?" dedi... peki dedim kapattık.
adamın müthiş bir ikna yeteneği var kızlar. siyasetle uğraşıyor zaten. haklıyken haksız çıkıyorsun. şu an "vay ben naptım" modundayım.
ha bi de çarşamba geleceğiz iş için ama ben bir gün daha kalırım görüşebilmek için. geldiğim gün çok yoğun oluruz dedi.
öneriniz nedir? ben müthiş sabit, düzenli iyi giden bir hayattan girdim bunun içine o yüzden göremiyorumArtik çok geç, çok fena bi çukurun içine kaçmışsın ve şuan gönüllüsün. İnşallah gözün açılır ama hiç ihtimal vermiyorum..
bu arada olay devamını sormamı gerektiren bir olaydı. iş için atlamış gibi oldum ama aslında özel hayattan atladım.mail atmış işle ilgili. ben de whatsapptan devamını sordum. devam ettik. sonra bilmemne toplantısındayız demiş. bu saatte hala mı dedim. hala sürüyor deyip ses kaydı attı toplantıdan. sen nerdesin vs demiş. söyledim evdeyim diye. iyi misin falan. içkili misin dedi bana. dedim içkiliyim biraz, "keyfim yok. normal değil mi? sevgilim beni bir hoşcakal demeden terk etti" dedim. "ben seni terk etmedim başkası terk ettiyse bilemem" yazmış. ayıp dedim.
"sen bana ayıp ettin asıl" demiş.
hastaydım. hasta hasta hasta. dün de iş için gittiğimde ilk fırsatta seni aradım. telefonu kapatınca mesajlarını gördüm. inanmazsın belki ama görmeden aramıştım. bu kadar anlayışsız olmana şaşırıyorum demiş. ben sana aşıktım kafayı yedim dedim. ben de aşıktım. hala da öyleyim. bunu anlayamıyorum. çok gerildim fakat demiş.
sonra aradım.
telefonda da aynı muhabbet sürdü. hastaydım hasta hasta.
"ben sen yokken beni aldattı dedim, başkasına aşık oldu dedim" falan dedim. "daha ciddi hasta olsam tüm memleketle beni yatağa atacaksın gerçekten sana yakışmıyor ben o kadar onursuz bir adam mıyım" dedi.
sonra "blue bak ben çok gerildim, seni kırmak son isteyeceğim şey. sabah seni arayayım konuşalım güzelce olur mu?" dedi... peki dedim kapattık.
adamın müthiş bir ikna yeteneği var kızlar. siyasetle uğraşıyor zaten. haklıyken haksız çıkıyorsun. şu an "vay ben naptım" modundayım.
ha bi de çarşamba geleceğiz iş için ama ben bir gün daha kalırım görüşebilmek için. geldiğim gün çok yoğun oluruz dedi.
yaa belki de benimki de öyledir. çok teşekkür ediyorum yorumunuz için. yaşımı yazmıştım zaten 32 olacağım birkaç ay sonra. yani az ilişki yaşamadım. ve ilişkilerim hep düzenli hep uzun sürelidir. son 2.5 senelik ilişkimden ayrılalı çok kısa dönem olmuştu bu adam karşıma çıktığında. ve gerçekten hiç evlilik isteyen bir tip olmadım.Ya onur, gurur, bazen müdanasızlık iyi şeyler ama sen fazla sabırsız ve gereksiz hararetli davranıyorsun gibi geldi bana. Yani sürekli 'terk ettin beni, aldattın sanki sen beni, senin gözün göz değil' tavrın yorucu, hastayım ölüyorum deyip bir de hala öyle ya da böyle gönül almaya çalışan adamın çok üstüne düşüyorsun. Haklıyken haksız duruma düşersin böyle, biraz sakin ol, bekle, halini tavrını gör... Temkinli ol ama bu kadar köpürtme ortamı yani.. Soğuyan adam zaten kırk kere yokolurdu sen rest çekmişken. Hastayken senden beklediği ilgiyi göremedi sonra da iş inatlaşmaya girdi gibi anladım ben. Senin sevdiğini düşündüğüm için diyorum bunları. Eşim de böyle hızlı giriş yapmıştı aşk, evlilik, gelecek konularına, nitekim 8 ayda evlendik. Ama aşkının en Romeo günlerinde hastayken atlayıp gitmedim telefonla yokladım diye beni cidden paraladığı bir gün vardır ki unutamam. Huyunu öğrendim, hastalanınca fazla ilgi bekliyormuş dedim sonra idare ettim gitti.
umarım delihacım iyi dileğin için teşekkür ediyorum. fakat sanırsam her şey siyah ya da beyaz değil bunu algılayabilecek durumdayız değil mi? gel gitlerle sıradan bir ilişki yürütmeye çalışıyoruz*İki tuhaf insan birbirinizi bulmuşsunuz bence hemen evlenin
Evlilik isteyip istememek önemli değil. Sakin insanlar, karşı taraf böyle fazla üstüne düşen, heyecanlı, atak tiplerse kolay kolay dengelerini bulamıyorlar hemen ilişkide, zorlanan oluyorlar normaldir. Kaptırsan bir türlü, temkinli olsan bir türlü...yaa belki de benimki de öyledir. çok teşekkür ediyorum yorumunuz için. yaşımı yazmıştım zaten 32 olacağım birkaç ay sonra. yani az ilişki yaşamadım. ve ilişkilerim hep düzenli hep uzun sürelidir. son 2.5 senelik ilişkimden ayrılalı çok kısa dönem olmuştu bu adam karşıma çıktığında. ve gerçekten hiç evlilik isteyen bir tip olmadım.
bugün annem bile dedi. "sen ilk kez bu adamdan evlilikle söz ettin. ben ağzından hiç evlilik lafı duymadım" dedi.
ben adamı çok özelleştirmişim içimde. sanırım fazla saldırgan oldum bu adama karşı.
normalde hep sakinimdir. herkes öyle der. fakat bu ilişkide bunu kaybettim farkındayım. sanki kaçacak gibi davranıyorum. bişi kovalıyor sanki arkamdan. durmam gerek. o ilk aşık olduğunu iddia ettiği kadına dönmem gerek. o zamanlar ben gayet "olursa olur bi sakin ol" modundaydım. kısa süre bu da yalnız.
en son 24 şubatta iş için olan not defterime "xxx sana çok aşık" diye not yazmış yeni gördüm. tarih atmış 24 şubat diye.
1. Edit bizlere aciklayici olmus,bir bit yenigi hissiyatimizi belgelemis te 2. Edite hic gerek yoktu. Bitti ise bitti. Karsi taraf bunu yakinlasma cabasi olarak algilayabilir. 37 yasinda adamdan ciddi hareketler beklerken sizde bu durum hayalkirikligi olmus,anliyorum.Bazilari iliskinin ilk heyecanina asiktir. Bu arada dagittigi boncuklardan biri geri donus yapmistir. Bosverin,yuzunu erken gormussunuz.kızlar kafama taktığım bir sorunum var. bir ayı biraz geçkin süredir hayatımda biri var, ikimiz de yoğun hislerde ve heyecandayız diye biliyorum. ayrıca hayat tarzlarımız, mesleklerimiz, ailelerimiz çok benzer. bir ilişkimde bu kadar hızlı karar verdiğim pek olmamıştır.
bir aydır deli divane adam bana. beni korkutacak kadar ilgili, aşık davranıyordu. evlilik dilinden düşmüyor, ailemle tanışmak için fırsat kolluyor. (şaka değil annem bir mekandayken gidip alalım hem tanışmış olayım vs diyordu)
son iki üç günde ise adamda ciddi bir mesafe oluştu, mesajlara kısa yanıtlar vermeler, genelde hep "uyuyorum" demeler...
sebebi de hastaymış o. yani grip olmuş işte serum yiyor, iğne vuruluyor falan. dün sabah işle ilgili yazdım, normalde kesin yanıt verir önemser, öğlen üçte tek yazdığı mesaj: ‘ölüyorum’,
ben de gece 12 gibi ‘iyi misin biraz?’ yazdım, ‘şimdi uyandım, değilim, tıkanıyorum, nefes alamıyorum. iğne verdi doktor, birkaç gün yat dedi’ demiş.
‘benimle ilgili bir sorun var sanırım ama ben çözeyim, güzel heyecandı her şey için sağol’ yazdım.
cevabı: ‘yok, yok hiç yok. sadece fena fena fena hastayım. bir de bunu kafama takmayayım canım. iyileşeyim telafi edeceğim’
bu adam beni tanıdığından beri fazla hızlı şekilde evlilik planlayan, ailesine duyuran biri. annesi vs her konuşmamızda selam yollar, bir an önce tanışalım der vs. daha üç gün önce beni anlatmak için kuzeniyle buluşmuştu, aşırı bir heyecanı vardı bana karşı ve bu beni de sarmıştı sanırım.
hatta kuzeniyle buluştuğu gün eve geldi, heyecanla "detaylı anlatacağım ne konuştuğumuzu sana, birazdan bir banyo yapayım kötüyüm biraz" dedi. "peki" dedim. (gece 12.30 suları) bir daha yazmadı. sonra işte ertesi gün öğlen üçte 'ölüyorum' diyene kadar.
sizce şu anki durum ne ya? bu kadar ciddi grip olur mu? bitirmek istiyor dersek neden ben deyince bitirmiyor, kıvıyor? ilişkide cinsellik, yakınlaşma vs yok bu arada. elde etti bıraktı gibi bir durum da olmuyor sanırım. sadece nispeten hislerimi belli ediyorum ilk zamanlar mesafeliyken şimdi 'canım, tatlım, hayatım' gibi biraz sevimli, sıcak davranıyorum o kadar. nasıl davranayım? sessiz kalabilirim ama bu sessizlik zorladı.
yaşlar ben 32 o 37
1. edit: kızlar 16.00 gibi story paylaşmış. gayet dışarıda geziyor. mesaj attım, "bu kadar mı medeniyetsiziz bir hoşçakal diyemedik" diye. aradı. yalandan "ben seni seviyorum. hiç vaktim olmadı. işte sabah direkt hastaneye geldim. sonra göreve geldim araç aldı beni. ben seni günde beş kere arıyorum en az beni böyle suçlama olmaz mı? daha kahvaltı bile etmedim" türü ıvır zıvır şeyler söyledi. ben de "benim tercihim bu şekilde bir ilişki değil. iki gündür ortada yoksun, bir mesaj bile atmıyorsun ama story paylaşabiliyorsun. kapatmak istiyorum telefonu" dedim.
"peki ama konuşalım yine" demiş. bu şekilde bitti yani.
2. edit: 18.00: sonrasında telefonu kapatınca whatsapp'tan devam ettim. "numaranı siliyorum fotoğraf takip etmek istemiyorum. gerçekten benim için hayal kırıklığı oldu. keşke bu kadar abartmasaydık yaşananı. takılsak da biterdi, böyle bağlanınca da bitti" yazdım.
ve böylece bitmiş oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?