bu sessizlik neden?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
PEK yapıcı bi hamle göremedim ama. dünkü konuşmadan sonra "konuşalım yine" demiştşi. arayan soran yok. whatsappta da hep online. kendi hayatıma bakıcam mecbur. saçma bi şekilde bitmiş oldu

elsa83 normalde ben de 1 ayda evlilik diyen adama inanmam da, kendimi de çok konuya dahil buldum. yoksa ben de evlilik vs düşünmeyen biriyim. ama bi anda "tamam olur" dedim ve doğru kişiyi buldum sandım. arayan soran yok kızlar.

Her şerde bir hayır vardır iyi ki erkenden yüzünü göstermiş canınızı sıkmayın bence WhatsApp da falan olup olmadığını da kontrol etmeyin Allah iyilerle karşılaştırsın

Malesef ki boyle bir erkek tipi var, once ilgiye bogan kendine baglayan sonrasinda da bir anda pat diye uzaklasan. Siz de boyle birine denk gelmissiniz. Ben bunun hastalikla vs ilgili olduguna inanmiyorum. Ben karin agrisindan ölüyorken bile sevdigim erkegin sesini duyunca sanki acim azaliyodu, ilac gibi geliyordu.( simdi o insanla evliyim) ayrica adam disarilarda dolasip story ayabilecek kadar iyi ama sizi arayip sormuyor.

whatsappta hep online ise sana yazmıyorsa, o zaman problem tabi . Bir de ben 2 3 gündür böyle sanmıştım ama sanırım daha uzun zamandır ilgisiz hali devam ediyormuş. Yoksa 2 3 gün hasta olur insan çok ilgilenemez o ayrı bir durum ama uzun sürmez bu.

yok canım iki üç gün ilgisizdi. ama bitince işte bak aramadı bile. demekki cidden hiç takmamış beni.
içim üzüldü yalan yok. çok güvenmişim kısa zamanda. fakat atlatıcam. makyaj yaptım şimdi arkadaşlarla buluşcam

kizlar is dolayisi ile bir sey oldu yazdi daha dogrusu mail atti. sonra ben yazdim o da yazdi. ben de bir terk ederken soyleseydin dedim. ben seni terk etmedim dedi. devam edecegim bilgisayara geceyim

kizlar is dolayisi ile bir sey oldu yazdi daha dogrusu mail atti. sonra ben yazdim o da yazdi. ben de bir terk ederken soyleseydin dedim. ben seni terk etmedim dedi. devam edecegim bilgisayara geceyim
Çok aşık ve toy davranıyorsunuz, biraz yavaşlayın yoksa bu adam parmağında oynatacak sizi

mail atmış işle ilgili. ben de whatsapptan devamını sordum. devam ettik. sonra bilmemne toplantısındayız demiş. bu saatte hala mı dedim. hala sürüyor deyip ses kaydı attı toplantıdan. sen nerdesin vs demiş. söyledim evdeyim diye. iyi misin falan. içkili misin dedi bana. dedim içkiliyim biraz, "keyfim yok. normal değil mi? sevgilim beni bir hoşcakal demeden terk etti" dedim. "ben seni terk etmedim başkası terk ettiyse bilemem" yazmış. ayıp dedim.
"sen bana ayıp ettin asıl" demiş.

hastaydım. hasta hasta hasta. dün de iş için gittiğimde ilk fırsatta seni aradım. telefonu kapatınca mesajlarını gördüm. inanmazsın belki ama görmeden aramıştım. bu kadar anlayışsız olmana şaşırıyorum demiş. ben sana aşıktım kafayı yedim dedim. ben de aşıktım. hala da öyleyim. bunu anlayamıyorum. çok gerildim fakat demiş.
sonra aradım.

telefonda da aynı muhabbet sürdü. hastaydım hasta hasta.
"ben sen yokken beni aldattı dedim, başkasına aşık oldu dedim" falan dedim. "daha ciddi hasta olsam tüm memleketle beni yatağa atacaksın gerçekten sana yakışmıyor ben o kadar onursuz bir adam mıyım" dedi.
sonra "blue bak ben çok gerildim, seni kırmak son isteyeceğim şey. sabah seni arayayım konuşalım güzelce olur mu?" dedi... peki dedim kapattık.
adamın müthiş bir ikna yeteneği var kızlar. siyasetle uğraşıyor zaten. haklıyken haksız çıkıyorsun. şu an "vay ben naptım" modundayım.
ha bi de çarşamba geleceğiz iş için ama ben bir gün daha kalırım görüşebilmek için. geldiğim gün çok yoğun oluruz dedi.

Artik çok geç, çok fena bi çukurun içine kaçmışsın ve şuan gönüllüsün. İnşallah gözün açılır ama hiç ihtimal vermiyorum..

Ya onur, gurur, bazen müdanasızlık iyi şeyler ama sen fazla sabırsız ve gereksiz hararetli davranıyorsun gibi geldi bana. Yani sürekli 'terk ettin beni, aldattın sanki sen beni, senin gözün göz değil' tavrın yorucu, hastayım ölüyorum deyip bir de hala öyle ya da böyle gönül almaya çalışan adamın çok üstüne düşüyorsun. Haklıyken haksız duruma düşersin böyle, biraz sakin ol, bekle, halini tavrını gör... Temkinli ol ama bu kadar köpürtme ortamı yani.. Soğuyan adam zaten kırk kere yokolurdu sen rest çekmişken. Hastayken senden beklediği ilgiyi göremedi sonra da iş inatlaşmaya girdi gibi anladım ben. Senin sevdiğini düşündüğüm için diyorum bunları. Eşim de böyle hızlı giriş yapmıştı aşk, evlilik, gelecek konularına, nitekim 8 ayda evlendik. Ama aşkının en Romeo günlerinde hastayken atlayıp gitmedim telefonla yokladım diye beni cidden paraladığı bir gün vardır ki unutamam. Huyunu öğrendim, hastalanınca fazla ilgi bekliyormuş dedim sonra idare ettim gitti.

bu arada olay devamını sormamı gerektiren bir olaydı. iş için atlamış gibi oldum ama aslında özel hayattan atladım.

yaa belki de benimki de öyledir. çok teşekkür ediyorum yorumunuz için. yaşımı yazmıştım zaten 32 olacağım birkaç ay sonra. yani az ilişki yaşamadım. ve ilişkilerim hep düzenli hep uzun sürelidir. son 2.5 senelik ilişkimden ayrılalı çok kısa dönem olmuştu bu adam karşıma çıktığında. ve gerçekten hiç evlilik isteyen bir tip olmadım.
bugün annem bile dedi. "sen ilk kez bu adamdan evlilikle söz ettin. ben ağzından hiç evlilik lafı duymadım" dedi.
ben adamı çok özelleştirmişim içimde. sanırım fazla saldırgan oldum bu adama karşı.
normalde hep sakinimdir. herkes öyle der. fakat bu ilişkide bunu kaybettim farkındayım. sanki kaçacak gibi davranıyorum. bişi kovalıyor sanki arkamdan. durmam gerek. o ilk aşık olduğunu iddia ettiği kadına dönmem gerek. o zamanlar ben gayet "olursa olur bi sakin ol" modundaydım. kısa süre bu da yalnız.
en son 24 şubatta iş için olan not defterime "xxx sana çok aşık" diye not yazmış yeni gördüm. tarih atmış 24 şubat diye.

İki tuhaf insan birbirinizi bulmuşsunuz bence hemen evlenin
umarım delihacım iyi dileğin için teşekkür ediyorum. fakat sanırsam her şey siyah ya da beyaz değil bunu algılayabilecek durumdayız değil mi? gel gitlerle sıradan bir ilişki yürütmeye çalışıyoruz*

Evlilik isteyip istememek önemli değil. Sakin insanlar, karşı taraf böyle fazla üstüne düşen, heyecanlı, atak tiplerse kolay kolay dengelerini bulamıyorlar hemen ilişkide, zorlanan oluyorlar normaldir. Kaptırsan bir türlü, temkinli olsan bir türlü...
Her durumda makul olmak, açık olmak, sormak, dinlemek gerek. Orta sayfaları pek okuyamadım ama telefon ve mesaj trafiği yoğun da görüşme kesintiye uğruyor galiba. Yüz yüze görüşmeden büyük hareketler yapmamak lazım. He, görüştüğünde halinden tavrından bakışlarından bir rahatsızlık sezersen o zaman düşünürsün, o başka. Ama böyle bip bip bip mesaj, takip falan 30 yaş üstünü yorar

Bu fevriliğiniz son olsun ama. Taş olsa çatlar böyle dengesiz davranırsanız. Burada herkes bekleyin dedi mesaj attınız hemen, hemde gereksiz olayları büyüten bir mesaj. Adam seviyorsa bile siz sürekli böyle davranırsanız çekemez bunu unutmayın, boşuna dememişler on düşün bir söyle diye. Bu kadar dağıldığınıza göre sizde kaptırmışsınız kendinizi, daha sakin daha tutarlı olmak hayatınızı kolaylaştırır. Birde hayatınızdan hemen çıkarıp atabileceğiniz biri değil, iş ilişkiniz var bundan sonra daha temkinli davranın

Demiştim değil mi? Tribi atıp sonra konuşmaya devam ederler. Gönlümü alsin, nazimi, niyazimi çeksin diye. En ufak şeyde ayrılalım derler sonra da adam bir şey diyince ama şöyle yaptın böyle yaptın derler... De bunu bu yastakilerin yapması hala... Beni çok sevdi,bana aşık oldu ya sürekli ilgilenmeli, her durumumu çekmeli... Eee dediğiniz gibi sadece siyah beyaz değil işte. Adam o gün hasta olur, keyfi olmaz ya da... O gün beyaz olmayiverir... Yookkk ama adam hep beyaz olmalı. Ciddiyim bu ne yaa? Adam çok haklı demiyorum da... Yorucu işte... Ne kadar deli divane olsa da... Bunu mu çekmeye geldim ben yeter be der bir gün. Sonra da burada dersiniz şöyle iyiydi böyle pesimdeydi. Biz de deriz rol yapıyormuş yazıklar olsun. Ama kazın ayağı öyle değil işte.

1. Edit bizlere aciklayici olmus,bir bit yenigi hissiyatimizi belgelemis te 2. Edite hic gerek yoktu. Bitti ise bitti. Karsi taraf bunu yakinlasma cabasi olarak algilayabilir. 37 yasinda adamdan ciddi hareketler beklerken sizde bu durum hayalkirikligi olmus,anliyorum.Bazilari iliskinin ilk heyecanina asiktir. Bu arada dagittigi boncuklardan biri geri donus yapmistir. Bosverin,yuzunu erken gormussunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…