- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.044
- 138
- Konu Sahibi lightblue87
-
E o zaman böyle bir kadınla gelecek mi düşünseydi? Gerçekten merak ediyorum kim kendisi hastayken ilgi bekleyen, trip atan, 4 5 saatte mesaj atan birine bağlanır? Kendi pencerenizden görmeyin olayları sadece. Empati..
Yahu konu sahibi arıyor, annem yanımda diyerek açmıyor adam. Annesi de biliyordu bu ilişkiyi güya. İnsan o an aramıyorsa başka bir zaman geri döner, değil mi?
Bir de vakti yokmuş. Dünyanın en büyük yalanı bu. İnsan yeter ki istesin.
Bu adama bir de çiçek. Şaka gibi.
onbes gundur falan hasta ama aralarda ayaklanyodu toparladi saniyorduk. kuzeniyle bulustugu gunun aksami kotuledi diye anladim ben de. sonra igne, hastane moduna falan gectiÖyle mi L lightblue87 ?
Valla eşim geldi az önce. Yemek söyledi, üç gündür sabah kahvaltısı dışında doğru düzgün bir şey yemedim. Çocuklarla ilgileniyor. Ben de yemek gelene kadar battaniyenin altına gömülmüş, gözlerimde telefona bakmaktan yaşlar birikmiş forumu okuyorum. Dişim apse yapmış, 3 gündür regl olamıyorum doğru düzgün. Eşim arıyor nasılsın cümlesini kuramadan iyi diyorum pat diye kapatıyorum. Adama Allah sabır versin. 1 ay olacak neredeyse hastaydım ama öksürük sadece, şimdi... ölüyor gibiyim.Yani siz yine de büyük konuşmayın (ölsem de mesaj yazarım falan) :) dün artık ağlaya ağlaya hastaneye götürdü eşim beni su bile içemiyodum yemek zaten asla yiyemedim, yemeye içmeye çalıştıklarımı da çıkardımBence bu günlerde mesajdan çok arayın gidin bi çorba falan yapın.. İlgi beklemek değil de ilgi gösterin yani sevgililer bu günlerde belli olur
Bence bizde bir tuhaflik var :))) sogurmus bilmem ne bir zahmet buz gibi olsun :)))
onbes gundur falan hasta ama aralarda ayaklanyodu toparladi saniyorduk. kuzeniyle bulustugu gunun aksami kotuledi diye anladim ben de. sonra igne, hastane moduna falan gecti
evet ailesi orada. kendi burada calisiyor ve yasiyor. kisa sure icin gitmistiKuzeni de memlekette mi?
ben de normalde katlNamam kizlar ya. vallaha oyuna geldim gibi hissediyorum tavlayana kadar muthis bir rol cizip sonrasinda tam dan.alak oldu. ben hic boyle terbiyesizlik yasamamistim cidden.Var bizde bir şey. :)
Valla hiç tahammülüm yok böyle bencil ve dengesiz tiplere.
Bence durumu çok fazla buyutmussunuz adamın söyledikleri bana gayet mantıklı geldi eve geliyor duş alıyor biraz kötüyüm diyo vs sonra yatabilir sonra hava almak istemiştir dışarı çıkar hava alır . Hasta olsam ilgi bekleyen ben olurum ve biri bana trip atsa bu haldeyken bunu yapıyorsa aman der geçerim demekki bana değer vermemiş derim. Hanımlar çok sevince aşırı alıngan oluyo . bence hatalı olan sizsiniz . Neden biri çok hastayım diyince bunu ölerek kanitlamasini bekliyorsunuzkızlar kafama taktığım bir sorunum var. bir ayı biraz geçkin süredir hayatımda biri var, ikimiz de yoğun hislerde ve heyecandayız diye biliyorum. ayrıca hayat tarzlarımız, mesleklerimiz, ailelerimiz çok benzer. bir ilişkimde bu kadar hızlı karar verdiğim pek olmamıştır.
bir aydır deli divane adam bana. beni korkutacak kadar ilgili, aşık davranıyordu. evlilik dilinden düşmüyor, ailemle tanışmak için fırsat kolluyor. (şaka değil annem bir mekandayken gidip alalım hem tanışmış olayım vs diyordu)
son iki üç günde ise adamda ciddi bir mesafe oluştu, mesajlara kısa yanıtlar vermeler, genelde hep "uyuyorum" demeler...
sebebi de hastaymış o. yani grip olmuş işte serum yiyor, iğne vuruluyor falan. dün sabah işle ilgili yazdım, normalde kesin yanıt verir önemser, öğlen üçte tek yazdığı mesaj: ‘ölüyorum’,
ben de gece 12 gibi ‘iyi misin biraz?’ yazdım, ‘şimdi uyandım, değilim, tıkanıyorum, nefes alamıyorum. iğne verdi doktor, birkaç gün yat dedi’ demiş.
‘benimle ilgili bir sorun var sanırım ama ben çözeyim, güzel heyecandı her şey için sağol’ yazdım.
cevabı: ‘yok, yok hiç yok. sadece fena fena fena hastayım. bir de bunu kafama takmayayım canım. iyileşeyim telafi edeceğim’
bu adam beni tanıdığından beri fazla hızlı şekilde evlilik planlayan, ailesine duyuran biri. annesi vs her konuşmamızda selam yollar, bir an önce tanışalım der vs. daha üç gün önce beni anlatmak için kuzeniyle buluşmuştu, aşırı bir heyecanı vardı bana karşı ve bu beni de sarmıştı sanırım.
hatta kuzeniyle buluştuğu gün eve geldi, heyecanla "detaylı anlatacağım ne konuştuğumuzu sana, birazdan bir banyo yapayım kötüyüm biraz" dedi. "peki" dedim. (gece 12.30 suları) bir daha yazmadı. sonra işte ertesi gün öğlen üçte 'ölüyorum' diyene kadar.
sizce şu anki durum ne ya? bu kadar ciddi grip olur mu? bitirmek istiyor dersek neden ben deyince bitirmiyor, kıvıyor? ilişkide cinsellik, yakınlaşma vs yok bu arada. elde etti bıraktı gibi bir durum da olmuyor sanırım. sadece nispeten hislerimi belli ediyorum ilk zamanlar mesafeliyken şimdi 'canım, tatlım, hayatım' gibi biraz sevimli, sıcak davranıyorum o kadar. nasıl davranayım? sessiz kalabilirim ama bu sessizlik zorladı.
yaşlar ben 32 o 37
edit: kızlar 16 gibi falan story paylasmis gayet disarida geziyor. mesaj attim bu kadar mi medeniyetsiziz diye. aradi yalandan ben seni seviyorum da hic vakim olmadi da vs bisiler dedi. yani yatak dosek yatmiyormus.
ben de normalde katlNamam kizlar ya. vallaha oyuna geldim gibi hissediyorum tavlayana kadar muthis bir rol cizip sonrasinda tam dan.alak oldu. ben hic boyle terbiyesizlik yasamamistim cidden.
Neden? Ablam 39 yaşında öyle geçimsiz bir insan değil ve bekar. Abim 34 yaşında çevresinde tanıyıp sevmeyen insan yok, bekar. Onun bir büyüğü abim 27 yaşında evlendi ama adam değilmiş.Bence bu adamdan bi halt olmaz.
Ankaranın göbeğinde kamu kurumunda çalışıp 37 ye kadar evlenmediyse yüzde doksan sorunlu bi tiptir
Bence bu adamdan bi halt olmaz.
Ankaranın göbeğinde kamu kurumunda çalışıp 37 ye kadar evlenmediyse yüzde doksan sorunlu bi tiptir
Bu ne kadar acimasız bi yorum böyle. Evlenmemiş olmak kendi tercihi olamaz mı? Ben de geç evlenmeyi planliyorum, belki hic evlenmek nasip olmayacak. Bu iş kısmet işi.Bence bu adamdan bi halt olmaz.
Bence bu adamdan bi halt olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?