bu sessizlik neden?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En nefret ettiğim erkek tipi, dengesiz.
Story paylaşıp sokakta yürüyebilecek kadar iyiyse, bence sizi gözden çıkarmış demektir.
Sakın veda mesajı gibi ilginç birşey yapmayın, ipini salın gitsin..

Böyle bir adama çiçek mi gönderseydi?

Adam dengesiz ama siz de az değilsiniz. Hastayım, ölüyorum diyor, siz “nyse sn mşglsn glibaa :S” modundasınız. Çıkın şu tripten.

Size mesaj atmaktan aciz adam bu haliyle kuzeniyle nasıl buluşuyor peki?

Grip kaynaklı değil de başka bir şey var gibi. Yakında çıkar kokusu. Bana kalırsa sitem falan etmeyin hiç ve sessizliğinizi koruyun.

Kuzeniyle buluştuğu akşam hasta hissetmeye başlamış gibi anladım ben. Ertesi gün de yatak döşek kalmış..

Bence sadece hasta..
Evli olmadığınız veya bir erkekle beraber yaşamadığınız için bilmiyorsunuz ama erkekler bu konuda çok nazlıdır.

Gribin derecesi de önemli ama siz bir iğneden sonra kalkıp mutfak toplayabilirken, onlar ameliyat olmuş gibi yatarlar :))

Bekleyin laf çarpmayın..

am
ama az evvel story paylamis gayet sokakta takim elbiseli falan.

E o zaman böyle bir kadınla gelecek mi düşünseydi? Gerçekten merak ediyorum kim kendisi hastayken ilgi bekleyen, trip atan, 4 5 saatte mesaj atan birine bağlanır? Kendi pencerenizden görmeyin olayları sadece. Empati..
belinaycim ilk anlarda tabii gondereyim cicek. bu adam yanimdaydi zaten ilk baslangicinda hastaligin, ben gayet ilgilendim. son uc gun ilgimi kesti, garip sekilde kapatti kendini. bak demin de story paylamis ben mal gibi bi telefon beklerken oradan gordum ki ayaklanmis.

kizlar whatsappta story paylasmis sanirim final budur. sokakta yururken x kisisini almaya gidiyoruz gibi bir sey yazmis.
bitirme mesajina gerek var mi?
Pes diyorum yok artık, yeryüzünde bir erkek daha dengesizliğini göstermiş oldu hiç tenezzül etmeyin bence hatta engel bile koymayın yazarsa da tek kelime cevap yazmayın

Salgın mı var ne var anlamadım. Ben de pazar gününden beri böyleyim. Kadın ve evli olmasam acaba bu ben miyim diyecektim.

Pazar günü biraz uykum geldi, hafif bir halsizlik hissi derken saçıma maske yapmıştım duşa girdim. Duşta normalde ısıdaki su soğuk gibi geldi. Çıktım, saçımı kuruttum falan. Eşimden bebeği aldım, emzirdim ve ciddi bir titreme geldi o sırada. Eşim sağolsun yardım ediyor ama vücudum nasıl kırılıyor anlatamam. Çocuklar için uyanık kalmaya çaşıyorum. Eşim 3 gündür öğlen gidiyor işe ve ben yalnız kalınca uyuya kalmamak için burada takılıyorum. Bebekle oynamaya çalışıyorum falan.

Gerçekten hastadır yani. Onun uyanık kalmak gibi bir zorunluluğu yok. Bebek olmasa, kafamı çıkarmam battaniyenin altından.

evet
Upps.. Tbt değil dimi? Sordun mu?
mesaj attim bu kadar mi medeniyetsiziz diye, aradi hemen. sabah hastsneye gittim de sonra da goreve geldim falan bisiler anlatti. kahvalti bile etmedim daha dedi. ben seni gunde bes kere ariyorum en az neden boyle ilgisizmisim gibi davraniyorusn dedi. seni cok seviyorum bebegim telafi edicem falan dedi. bu kadar yikip telafi edemezsin dedim. kapatiyorum ben dedim. konusalim ama dedi. hii dedim kapattik.

Ben de ilk anlar için dedim. Şimdi size şöyle söyleyeyim farz edin ki ailenizden anne, baba, kardeş biri hasta. Dedi ki "ölüyorum". Ne yaparsınız? Bana bu durumda geçmiş olsun diyen biri benim için kendi değerini yitirir. Kalkıp yanıma gelsin isterim. Siz orada bana soğuk geldiniz. Diyorsanız ki ilişki yeni başladı, oturmadı gitmem o zaman ilgisini çektiğinde de boşluğa düşmemeliydiniz. Siz ilgi içinden çıkınca garipsemişsiniz. Sorunu üstünüze çekmişsiniz. İlgi sizdeyken iyiydi ama hasta olunca sorumlulukla size bindi. Belki o da sizden gereken ilgiyi göremedi. Ben yazdıklarınızdan öyle düşündüm. Arayayım mı demek bile mesafedir bence. İyileştiğini de hikayeden görmüşsünüz. Bunlar da size tepki olabilir. Şimdi de bitirmek istiyorsunuz. Ne hissettiğinizi siz biliyorsunuz. Buradan ben de dahil hepimiz 5 dk sonra sizin derdinizi de sizi de hatırlamayacağız. Kendi yorumumu yaptım. İş sizde bitiyor. Nasıl huzurluysanız öyle hareket etmelisiniz tabii ki.

Hiçbir şey de yapmam. İyileşene kadar bekleyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…