- Konu Sahibi lightblue87
-
Hastalığında destek olup, ilgi gösterdiğinize emin misiniz? Bana siz de uzak durmuşsunuz hatta ilgi beklemişsiniz gibi geldi. Başka şehirde ise evine çiçek gönderebilirdiniz. İlla kadına çiçek gönderilmez. Ara ara yazmışsınız. Konuşurken isteksiz gibi izin istemişsiniz aramaya bile. Ne bileyim konuyu hemen kendi üstünüze alınmışsınız. Adamın sizle ciddi düşüncesi varsa da soğumuş olmalı. Şahsen ben soğurdum. Şimdi de üstüne oynamaya devam ediyorsunuz. Garip.
ya kontrol edemiyorum ki kendimi su an. kafayi yedim o storyi gorunce. net olsun ne var ki ya
hahaha kahkaha attim su sinirle ya ahahhBöyle bir adama çiçek mi gönderseydi?
hayir hicbisi. numarasini sildim storylerini gormeyeyim diye ama engellemedim. o kadar da olmasin dedimBu konusmadan beri peki reaksiyon gosterdi mi ? Arama,mesaj vs ..
Size mesaj atmaktan aciz adam bu haliyle kuzeniyle nasıl buluşuyor peki?
Grip kaynaklı değil de başka bir şey var gibi. Yakında çıkar kokusu. Bana kalırsa sitem falan etmeyin hiç ve sessizliğinizi koruyun.
Böyle bir adama çiçek mi gönderseydi?
ama az evvel story paylamis gayet sokakta takim elbiseli falan.Bence sadece hasta..
Evli olmadığınız veya bir erkekle beraber yaşamadığınız için bilmiyorsunuz ama erkekler bu konuda çok nazlıdır.
Gribin derecesi de önemli ama siz bir iğneden sonra kalkıp mutfak toplayabilirken, onlar ameliyat olmuş gibi yatarlar :))
Bekleyin laf çarpmayın..
belinaycim ilk anlarda tabii gondereyim cicek. bu adam yanimdaydi zaten ilk baslangicinda hastaligin, ben gayet ilgilendim. son uc gun ilgimi kesti, garip sekilde kapatti kendini. bak demin de story paylamis ben mal gibi bi telefon beklerken oradan gordum ki ayaklanmis.E o zaman böyle bir kadınla gelecek mi düşünseydi? Gerçekten merak ediyorum kim kendisi hastayken ilgi bekleyen, trip atan, 4 5 saatte mesaj atan birine bağlanır? Kendi pencerenizden görmeyin olayları sadece. Empati..
Pes diyorum yok artık, yeryüzünde bir erkek daha dengesizliğini göstermiş oldu hiç tenezzül etmeyin bence hatta engel bile koymayın yazarsa da tek kelime cevap yazmayınkizlar whatsappta story paylasmis sanirim final budur. sokakta yururken x kisisini almaya gidiyoruz gibi bir sey yazmis.
bitirme mesajina gerek var mi?
am
ama az evvel story paylamis gayet sokakta takim elbiseli falan.
mesaj attim bu kadar mi medeniyetsiziz diye, aradi hemen. sabah hastsneye gittim de sonra da goreve geldim falan bisiler anlatti. kahvalti bile etmedim daha dedi. ben seni gunde bes kere ariyorum en az neden boyle ilgisizmisim gibi davraniyorusn dedi. seni cok seviyorum bebegim telafi edicem falan dedi. bu kadar yikip telafi edemezsin dedim. kapatiyorum ben dedim. konusalim ama dedi. hii dedim kapattik.Upps.. Tbt değil dimi? Sordun mu?
Kuzeniyle buluştuğu akşam hasta hissetmeye başlamış gibi anladım ben. Ertesi gün de yatak döşek kalmış..
belinaycim ilk anlarda tabii gondereyim cicek. bu adam yanimdaydi zaten ilk baslangicinda hastaligin, ben gayet ilgilendim. son uc gun ilgimi kesti, garip sekilde kapatti kendini. bak demin de story paylamis ben mal gibi bi telefon beklerken oradan gordum ki ayaklanmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?