Bu sesten kafayı yiyeceğim

ankarali_94

Anı yaşa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2017
1.283
643
53
31
Kızlar merhaba bu saatte korktum uyuyamıyorum da duvardan kazıma sesleri geliyor sanki böyle bişey kazıyomuş duvardan çıkacakmış gibi genelde geceleri duyuyorum 1 haftadır böyle önceden yoktu böyle bir durum başına gelen var mı videosunu da çektimı çıkan sesi ama buraya atılmıyo alt veya üst kat değil bunu yapan başınıza böyle bişey geldi mi ne olabilir bakar mısınız kızlar

Son düzenleme:
Canım yan komsun bebeklimi? Benimde öyle bir ses geliyordu hemde gece gece.surekli olmaya başladı sonra anladimki bebeğini salliyormus.besik park yatak olduğu için zor sallanıyor ondan o ses geliyormus.belki seninde öyle bir durumdur.aklina kötü şeyler getirme.

Canım yan komsun bebeklimi? Benimde öyle bir ses geliyordu hemde gece gece.surekli olmaya başladı sonra anladimki bebeğini salliyormus.besik park yatak olduğu için zor sallanıyor ondan o ses geliyormus.belki seninde öyle bir durumdur.aklina kötü şeyler getirme.
Yok cnm böyle duvardan geliyor .ses gelen duvarın arkasında bizim evin bölümü var yani

Alt ve üst kattakiler değil demişsiniz başka ne olabilir ki yani garipten sesler mi duyuyorsunuz.

Alt ve üst kattakiler değil demişsiniz başka ne olabilir ki yani garipten sesler mi duyuyorsunuz.
Yok hayır böyle duvar kazınıyomuş gibi yani birisinin evinde olmuş mu hiç bir hayvan olma ihtimali falan var mı duvar arasından geliyor ses

Aklima eski yasadigimiz ev geldi. :KK70:
Tipatip ayni seslerle cocuklugum gecti. Fare mi veya ona benzer bir hayvandi..hayvanlar diyelim. Cunki birtaneden fazlaydi. Arada patirdi da geliyordu. Bi cizirtilar bir yuvarlanmalar :KK70:
Hatta ben korkuyordum duvari delip gececekler diye..o derece yani :KK70:ama siz korkmayin birsey olmuyor

Baca kolonu varsa kuş falan düşmüş olmasın ilk aklıma gelen fare oldu ama ordan boru falan geçiyorsa fare de olabilir

Evin bi bölümü demişsin duvarın diğer tarafı. Oraya bakamıyor musun? Evde senden başka kimse yokmu?

Yok hayır böyle duvar kazınıyomuş gibi yani birisinin evinde olmuş mu hiç bir hayvan olma ihtimali falan var mı duvar arasından geliyor ses
Var tabi. Çok öyle... Ama her durumda rahatsız edici. Çözüm bulmak gerek

Back
X