Bu sicakta olmaz

Ben sizin arkanızdayım hatta dislike bile yedim sıcakta misafir sevmiyorum dediğim için

Valla canım bende 3 çocukla uğraşıyorum evime gelen gidende oluyor,kimseyi geri çevirmiyorun ve telefonu açmamanızda ayıp. Gelende eve geliyor güneşin altında hizmet etmiyoruz
sıcakta misafire yemek hazırlamak pogaca börek hazırlamak ne kadar zor evin derecesi kaç derece artıyor o ayıp bu ayıp diye diye kimleri kimleri ağırlamak zorunda kalıyoruz acaba ağırladığımız her insana da biz gidiyor muyuz emrivaki yapılmamalı bence yine de

Size çözümü söylüyorum. Görümcenize hemen mesaj atacaksınız “abla aramışsın hiç halim yok uyuyordum açamadım. Etlime gelip kalacağını duydum. Pazar sabahı da bana kahvaltıya gelin. Ben de seni kahvaltıda görmüş olurum hem. Köye bizde kahvaltı yaptıktan sonra dönersin. Pazar 10 da görüşürüz

Sizin aileniz hiç gelmiyor mu?kısa süreli ve sık gelmiyorsa arada gelip kalabilir insanlar bu kadar telefon açmayacak kadar tepki göstermek mantıksız geldi.

Şöyle birşey olamaz mı peki, kardeşim seni ve yegenlerimi çok özledim. Gelip sizleri görmek istiyorum. Diyemez mi bir abla? Yedi kat el değildi aynı evde birlikte büyüdüğü ablası, kardeşi her neyiyse... Kardeşlik ilişkilerinde mi sorun var gerçekten çözemiyorum. Neden bazı şeylerin keyfini çıkarmak yerine kendimize dert ediniyoruz?

Keyfini çıkarmak mi yatılı misafiren nefret ederim, keyif almak bu işin hiçbir tarafında değil benim için. Gelip görmek istediğini belirtebilir ama geleceği tarihi ev sahibi söyler, gelip kalcam şu tarihte denmez.

Ben de diyorum ki yapmak isteyen siz ne yaparsanız yapın dedikodusundan geri kalmıyor, görümceniz emrivaki yaparak geliyor diye tepkilisiniz bunu da anlıyorum, ki misafir sevmiyor da olabilirsiniz görümcenizin emrivakilerine kızıyor da olabilirsiniz, hoşlanmadığınız şeyleri dile getirmekten çekinmeyin diyorum zira ağzınızla kuş da tutsanız yine de haksızlığa maruz kalırsınız, dedikodu yapanlar için bahane çok o yüzden sizi rahatsız eden şeyleri söylemekten çekinmeyin, müsait miyim değil miyim diye bana sormadan emrivaki yapmayın hoşlanmıyorum deyin, sınırlarınızı bilsinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…