düşünüyorum daTelefonu açıp musait değilim demedim çünkü daha bir hafta önce aradığında çok bunaldığımı şu aralar yalnız kalmak istedigimi söylemiştim. Telefonu acmadim cunku yine anlamayacakti kafaya koymustu gelmeyi. Bir de ben çağırmıyorum ki seni. Sen kafana göre ben de kalma hesabı yapıyorsun. Kim cagiriyorsa orda kal. Gel yemeğini çayını iç ye git. Kalmak nedir
Nasil yani kapiyi acmadin git kime geldiysen ona git dedin sonrasinda nasil geldi de meyve yiyorsunuzGörümce bir saat önce geldi. Eltimler alışverişe gitmiş bana geldi. Kapıyı açmadim. Git kime geldiysen ona git dedim.
Geldi meyve yiyoruz suan.
aynı şeyi eşiniz kardeşiniz için yapsa dese acaba ne hissederdiniz?Bazı arkadaşlar bana sanki husumetlisi gibi yazıyor. Arkadaşlar sakin. Siz öylesiniz ben böyleyim. Burada eleştiri yapmak ayrı senaryo yazmak ayrı. Aranızda kötü senaristler görüyorum ama ugrasamayacagim. Hatta biri bana beddua etmiş. Hayirdir sayın üye güneş mi geçti kafanıza ajsksks
Görümce bir saat önce geldi. Eltimler alışverişe gitmiş bana geldi. Kapıyı açmadim. Git kime geldiysen ona git dedim.
Geldi meyve yiyoruz suan. Tahminimce Eltiler gelince onlara geçecek. Akşam çaya gelirim dedi. Sonraki gün gezecekler akşamına da ben de kalacakmis. Zaten sık sık burasi abimin evi yegenlerimi görmeye geliyorum der. Burada aksi yorum yapanların hepsi böyle bir görumceye sahip olsalar girtlagina sarilirlar ki daha benim gibi güzel güzel yazan hakaret etmeyen birine neler yazılıyor. o yüzden çokta şey etmeyin hayat kısa, hava sıcak ve kuşlar uçumuyor akskksjdjdjd
Evet yanlışmı anladıkNasil yani kapiyi acmadin git kime geldiysen ona git dedin sonrasinda nasil geldi de meyve yiyorsunuz
Kardesim için yapmaz eşim çünkü çok seviyor çok iyi anlasiyorlar kardes gibiler. Kardeşim erkek. Görümcem beni seven sayan bir insan değil. Bunu özellikle anlamadiniz siz ve diğerleri. Yani bu alelade bir görümce değil. Zamanında beni kayinpederin evinden kovmaya çalışmış bir kız. Ama sizde haklısınız eskileri bilmiyorsunuz.aynı şeyi eşiniz kardeşiniz için yapsa dese acaba ne hissederdiniz?
gerçekten kime geldiysen ona git mi dediniz
sonra nasıl meyve yediniz anlamadım
mesajları da aklınızca şirin şirin bitirmeye çalışıyorsunuz ama cıks olmuyor :)
Bunlari bastan belirtseydin bu kadar linc yemezdin benceKardesim için yapmaz eşim çünkü çok seviyor çok iyi anlasiyorlar kardes gibiler. Kardeşim erkek. Görümcem beni seven sayan bir insan değil. Bunu özellikle anlamadiniz siz ve diğerleri. Yani bu alelade bir görümce değil. Zamanında beni kayinpederin evinden kovmaya çalışmış bir kız. Ama sizde haklısınız eskileri bilmiyorsunuz.
Yani özetle beni sevmeyen bunu yüzüme söyleyen. Abisinin evi olarak gören ve o yüzden gelen ama hizmeti benden bekleyen bir ikinci kaynana mevzusu.
Eşimin kardeşi gelsin kalsindan öte mevzular oldu ve geçmişte çok üzduler beni. Sevdeydik birbirimizi bugün bu konu olmazdı.
Yok ya yine olabilirdi bu sıcakta yine cekmemem diyebilirdim aksksskks
Kime geldiysen ona git demem ironiydi. Nasıl anlamadiniz?
Baştan belirtemezdim çünkü gerçekten bunalmış bir haldeydim ve aklıma da gelmedi acikcasi. Aslında belirtmeden bile şunu anlamak zor olmamali, bir insanın gelmesi sizi bunaltiyorsa istemiyorsanız bu zaten bir sorundur. Yani o insanı sevmediğiniz ya da istemediğiniz anlamına gelir. Sıcaklari küçümsemis çoğu kişi. Bir bebekle ve bir cocukla ugrasmak zor bu sicaklarda. Bakin ben haftasonu pazar günü bir yere gidecektim ama güneş öyle yakıcı ki dışarıda kalamam diye vazgeçtim. Sıcak benim için önemli.Bunlari bastan belirtseydin bu kadar linc yemezdin bence
Ayrica kpnin evinden beni kovan biriyle neden hala gorusuyorum diye sordun mu kendine? Esinin zoruyla mi gorusuyorsun? Yani yuzume yuzume seni sevmiyorum diyen gorumceye sahsen ben "o zaman abin evdeyken gel, zira beni sevmeyenlere kapimi acmiyorum" derim hic cekinmeden
Evet bende ordayim kavruluyor ruzgar bile sicak esiyorBaştan belirtemezdim çünkü gerçekten bunalmış bir haldeydim ve aklıma da gelmedi acikcasi. Aslında belirtmeden bile şunu anlamak zor olmamali, bir insanın gelmesi sizi bunaltiyorsa istemiyorsanız bu zaten bir sorundur. Yani o insanı sevmediğiniz ya da istemediğiniz anlamına gelir. Sıcaklari küçümsemis çoğu kişi. Bir bebekle ve bir cocukla ugrasmak zor bu sicaklarda. Bakin ben haftasonu pazar günü bir yere gidecektim ama güneş öyle yakıcı ki dışarıda kalamam diye vazgeçtim. Sıcak benim için önemli.
Burası izmir.
Ayrıca bu bana ait bir tespit; ilk cevap negatif oluyorsa genelde devamı da öyle oluyor. Sürü psikolojisi diyoruz biz buna jajsjsjdhdh öyle olmayan arkadaşlarım da var tabii ki. Ama ben ilk mesajdan sonra eyvah linc geliyor dedim
bu genç yaşta sıcaaak sıcaaaaak diyorsanız menapoz vs de ne yapacaksınızBaştan belirtemezdim çünkü gerçekten bunalmış bir haldeydim ve aklıma da gelmedi acikcasi. Aslında belirtmeden bile şunu anlamak zor olmamali, bir insanın gelmesi sizi bunaltiyorsa istemiyorsanız bu zaten bir sorundur. Yani o insanı sevmediğiniz ya da istemediğiniz anlamına gelir. Sıcaklari küçümsemis çoğu kişi. Bir bebekle ve bir cocukla ugrasmak zor bu sicaklarda. Bakin ben haftasonu pazar günü bir yere gidecektim ama güneş öyle yakıcı ki dışarıda kalamam diye vazgeçtim. Sıcak benim için önemli.
Burası izmir.
Ayrıca bu bana ait bir tespit; ilk cevap negatif oluyorsa genelde devamı da öyle oluyor. Sürü psikolojisi diyoruz biz buna jajsjsjdhdh öyle olmayan arkadaşlarım da var tabii ki. Ama ben ilk mesajdan sonra eyvah linc geliyor dedim
Bir gün için mi tüm bu tantana? Böyle yapa yapa ölürken yanınızda bir yudum su veren bulamayacaksınız.Iyi akşamlar. El Nino sicaklariyla kavruldugumuz şu günlerde iki hiperaktif çocukla kan ter içinde günleri geçirirken bir haber geldi. Kötü bir haber bence bu çünkü çok sıcak ve yarim saatlik yoldan yatılı misafir istemiyorum aslında ben genel olarak bu sıcakta iki çocukla bogusurken ve evime cekiduzen veremezken misafir istemiyorum. Elti görumceyi haftasonu gezmesine çağırmış o ne demekse, görünce de birgün onlarda birgün ben de kalacakmis. Kalacağını bilmiyordum ama buralara geleceğini söylemişti eşim. Dün aradı açmadim. Telefonunu bile açmiyorum senin ya, bu sıcakta işin gücün yok mu yatiya kalacaksın çok muhabbetimız varmış gibi.
Böyle iste hanimlar. Telefonunuzu bile açmayan insanlara yatili gitmeyin kurban olim. Zaten hava sıcak. El Nino zaten.
Cevap yazamayacagim fazla, yazdi kaçtı demeyin lütfen. Inanin çok sıcak
Çağrılmamakla alakası yok ki insan kardeşinin evine ziyarete de gidebilmeli ele zaten gidemezsin yeğenlerini özlemiştir kadınSıcakta olmaz diye konuya girince sevişme sandım konuyu
Neyse, cagirilmadigi yere gidenleri hiç anlamam. Yüzsüzler ya.
Kardeşi bekar olsaydı giderdi de o evde birden fazla kişi yaşıyor ve sormadan gidilmez. Ben geliyorum denmez,davet edilmesi beklenir. Hadi gorumceyle samimisin diyelim onda bile ben geliyorum değil de, gelmek istiyorum ne zaman müsaitsin dese o bile olabilir. Böyle davetsiz giden varsa işte arkasından böyle laf edilmesini göze almalı, vay bana neden görgüsüz diyorlar diye üzülmesin.Çağrılmamakla alakası yok ki insan kardeşinin evine ziyarete de gidebilmeli ele zaten gidemezsin yeğenlerini özlemiştir kadın
İşte kadın da arıyor ya müsait misiniz diyecek ama açan yok ki telefonuKardeşi bekar olsaydı giderdi de o evde birden fazla kişi yaşıyor ve sormadan gidilmez. Ben geliyorum denmez,davet edilmesi beklenir. Hadi gorumceyle samimisin diyelim onda bile ben geliyorum değil de, gelmek istiyorum ne zaman müsaitsin dese o bile olabilir. Böyle davetsiz giden varsa işte arkasından böyle laf edilmesini göze almalı, vay bana neden görgüsüz diyorlar diye üzülmesin.
Valla canım bende 3 çocukla uğraşıyorum evime gelen gidende oluyor,kimseyi geri çevirmiyorun ve telefonu açmamanızda ayıp. Gelende eve geliyor güneşin altında hizmet etmiyoruzIyi akşamlar. El Nino sicaklariyla kavruldugumuz şu günlerde iki hiperaktif çocukla kan ter içinde günleri geçirirken bir haber geldi. Kötü bir haber bence bu çünkü çok sıcak ve yarim saatlik yoldan yatılı misafir istemiyorum aslında ben genel olarak bu sıcakta iki çocukla bogusurken ve evime cekiduzen veremezken misafir istemiyorum. Elti görumceyi haftasonu gezmesine çağırmış o ne demekse, görünce de birgün onlarda birgün ben de kalacakmis. Kalacağını bilmiyordum ama buralara geleceğini söylemişti eşim. Dün aradı açmadim. Telefonunu bile açmiyorum senin ya, bu sıcakta işin gücün yok mu yatiya kalacaksın çok muhabbetimız varmış gibi.
Böyle iste hanimlar. Telefonunuzu bile açmayan insanlara yatili gitmeyin kurban olim. Zaten hava sıcak. El Nino zaten.
Cevap yazamayacagim fazla, yazdi kaçtı demeyin lütfen. Inanin çok sıcak
1 gece yatılı kalacağı haberi gelmiş yani sonuçta kendi kendine karar almış, telefon sonra edilmişİşte kadın da arıyor ya müsait misiniz diyecek ama açan yok ki telefonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?