Bu sicakta olmaz

Belki o da size ayıp olmasın diye geliyordur karşı etkinize gelip de siz bana kalmaya gelmedi diye üzülmeyin diye kalacaktır sizde

eşim kardeşimin alt tarafı 1 gece misafir olmasına sizin gibi tavırlansa çok ciddi sıkıntılar çıkar o evde
sizi görmeye meraklı olduğunu sanmıyorum, aramız yok demişsiniz
ağabeyi/kardeşi için geliyordur. o ev aynı zamanda eşinizin de evi

Yapıcı yorumlar için çok teşekkür ediyorum. Benim gibi sicaklari sevmeyen arkadaşların varlığını okumak güzeldi. Onlar beni anladı yukarıda biri köpeğin hatırı yoksa sahibinin var demiş. Eh madem başa gelen çekilir diyelim o zaman. 12 gibi eşime mesaj atıp düğün cd lerini sormuş geldiğimde izleyelim demiş. Kim ne takmış unutmuş. Ne yapacaksa? Eşim de düğün cd lerini kaldırdık demiş. Hey allahim

Herkese simdiden mutlu cumalar.

Kardeşinizin eşini 1 gün kabul edemiyor musunuz..bana çok ilginç geldi tavrınız.. eşiniz ne diyor konu hakkında

Sıcak diye 1 günlüğüne istemeyen birisi görümceyi dogum zamanı 1 aylığına ister mi hiç sanmıyorum bahane arıyorsunuz sanki ipleri koparmak icin bencede dedikleri gibi misafir sevmiyorsunuz ama yetişkin insansınız telefonu açıp müsait değilim diyebilirsiniz suç sizimde değil ki sizi adam yerine koyup arayan görümcede

Ne büyük terbiyesizlik ya kardeşim gelip bir gün evimde kalamayacakmi? Yesin içsin gitsinmis bak ya,bende de var hemde 3 tane çocuk ayrıca klimamda yok evime güneş bir goriyor akşama kadar devam ediyor ama bir telefonu açmayacak kadar,gelmek isteyen "eşimin kardeşini"yatiyo istemeyecek kadar beynimiz akmıyor şükür,

Konuyu el nino’ya yikmaniz beni cok guldurdu. Sizinle kanka olmak isterim yazin mesajlasiriz yeter oyle terli terli bulusmayiz. Aman gelmesin sicaktan baska bi yere gittim ne biliyim havuzdaydim denizdeydim onceden ayirdim iptal edemedim vs

Misafir evin bereketidir telefonu acmamakla iyi bişey yaptığını sanma belkide ALLAH o bereketidi evine koymak istemediği ki senin o telefonu actırmadı sana acaba burda kim karlı çıktı bereketi kendi ellerinle teptin bir günden bişey olmazdı sen ve senin gibilerin yüzünden ne komşuluk nede akrabalık kaldı

Sende biliyorsun haksız olduğun için cvp yazmıyorsun eğer haklı olsaydın burada her mesaja cvp yazardın

Çok sıcaksa niye konu açtınız o zamanBu kadar yazmaya vaktiniz olduysa cevap vermeye de olmali sonuçta herkes zamanını ayırıp yazıyor bir tek size sıcak değil.Ve 1gün kalacak zaten 1hafta değil ki istemiyorsanız da gelmeyin deyin.

Ben size katılıyorum yazın değil misafir komşu bile çekilmiyor şortla klima önünde mi oturacaksın çay mı koyacaksın kahve mi koyacaksın görümce de emrivaki yapmış bir güncük idare edilir ama davranışını sevemedim…

Ayy malum el nino, hava çook sıcak bu konuya cevap yazamayacağım.....

Ya herkes size kızmışta ben kızamadım ya. Görümceyi başkası davet etmiş gitsin ona. He sizi de görmek istiyorsa ilk önce bir sorar insan müsait misiniz diye? Dan diye sizde kalıcam denmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…