-bu son diyet-

ozge84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
60
0
36
İstanbul
Öncelikle herkese iyi günler diliyorum, çokkkk uzun zamandır forumun takipcisiyim (4 yıl kadar) hep yazmak istedim ama diyeti sürdürebilecegimden emin olmadıgım icin yazmadım.Ancak artık bu son diyetim ve hedefine ulasacak diyorum ve bende günlügümü sizinle paylasıyorum.
12 yasımdan sonra kilolarımla yasadım hep, donem donem cok kilo verdim ancak hepsini fazlasıyla geri aldım.en son 128 kiloları bile gordüm.diyete basladıgım gün itibariyle 111.8 kg ve 1.72 cm dim. 15.12.2011 de basladım. suan 107.5 kg' ım.İlk iki ay hızlı kilo verip sonra yavaslıycanı düsünüyorum(deneyimlerim bana bunu cok iyi ögretti)Su an ki hedefim subat 15 de 95 olmak ve sonrasında da her ay 5 kilo sonlara dogru 2-3 kilo verebilmek.

hoşgeldinnnn
benim de şu diyet serüvenimden anladığım şey verilen kiloları geri almamayı başarmak
yoksa gidiyor kilolar bi şekilde ama kiloyu korumak daha önemli
bu yüzden sağlıklı beslenmeyi hayat tarzı haline getirmek gerekiyor..
ben de 12 aralıkta başladım senden 3 gün önce 5 kilo verdim:)
menülerini yaz herkes destek olacaktır burda...

Cok fazla kilonuz olmamasına ragmen oldukca iyi kilo vermissiniz. sizin kilonuzdaki biri icin bu kadar kısa sürede 5 kilo oldukca mutluluk verici olmalı :)
Bugün yediklerimi yazayım.

Sabah 07.30 iki dilim kepekli ekmek, bir domates, bir salatalık, bir kırmızı biber, kibrit kutusundan biraz büyük peynir(Peyniri cok seviyorum ne yazık ki ): )
Saat 10:45 3 ceviz 4 badem
Saat 12:30 Yarım kase havuc corbası, iki kasık pilav, iki kasık kuru fasulye.
Saat 16:00 Bir mandarin

Cok tesekkür ederim esradlr, insallah hepimiz incecik olucaz :)
bu arada dün saat 17,30 da sadece bir kase cornflakes yedim aksamda 20,30 da bir bardak süt ictim aksamda son derece huzurlu uyudum :)))

Bu sabah 8,30 da 3ceviz 3 badem yedim
simdi de yani 10,00 diyelim bir bardak süt ve bir case cornflakes yiyorum..

hosgeldın canım aramıza burası cok etkılı destek yonunden v e kılo verme bakı mından ınsallah sende basaranlardan olursun...

cok tesekkür ederim tugkay2000, ben de burasının etkili olacagı düsüncesindeyim, umarım yılmadan yorulmadan hedefime ulasırım :)

ben 73 den 70 e dustum bı haftada ama spora acayıp yer verdım dıyetımde ve daha cok kılo verme ıstegım arttı valla darısı basına ınsallahhh

Selam Canimm Aramiza hosgeldin :) Istedikden sonra basaramicak hicbisey yokdur :)
bende 3lü rakamlardayim :) Hep birlikte bu yolda yüricez :)
Hergün yaz menülerini buraya. Hem elestiriye hazir ol hemde motivelerimize :)
Okadar ise yariyorki bir günlügün olmasi. tam kacamak yapacagin sira diyosunki ben kizlara rapor vercem diyerek vaz geciyorsun geri :)

Bundan sonra takipdesin canim. menülerini takip etcem :) Benim günlügümede ugra beklerim canim :)

cok tesekkür ederim sevdalı, dediklerine katılıyorum hesap vermek kesinlikle kısıtlayıcı bir etken olacak :)
bu günü kısaca özet geceim size

8,30 3ceviz 3 badem
10,00 bir bardak süt ve bir case cornflakes
12:30 yarım kase corba, 3 kuru kofte, 4 kasık makarna
18:00 bir porsiyon tavuklu nohut ve bir patlıcan bir biberle yapılmıs patlıcan salatası
20.30 da bir saat bisiklet sürdüm

bu günlük bu kadar aksam patlıcan salatasını yemek fazla olmus sanki yazınca fark ettim

ben beğendim menünü canım ..
bence patlıcan salatası iyi olmuş közlenmiş ne güzel işte
ekmek de yok süper bence....

merhaba!
ben de sana geldim :)
günlüğün dikkatimi çekmemişti hiç.
şimdi konu sahibine bakınca fark ettim.
takip edicem seni..

cok tesekkür ederim kızlar ama benim bir sıkıntım var ben su kilolarınız goründügü skalayı nasıl yapıcam hic bilmiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz??

slm özge bu sayfayı nasıl açtın tarif edersen sevinirim

cok tesekkür ederim kızlar ama benim bir sıkıntım var ben su kilolarınız goründügü skalayı nasıl yapıcam hic bilmiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz??

http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/327717-yeni-cizelgeler-nasil-eklenir.html

burada anlatılmış canım.

slm özge bu sayfayı nasıl açtın tarif edersen sevinirim

turnal canım diyet günlükleri ana sayfasına gel. orda sol üstte yeni konu aç var oradan açıyosun.

canım diyet grupları bölümünde kilo çizelgesi nasıl yapılır diye bir başlık var
oraya bakabilirsin...

turnalcım benim cevabımda randamlife dan farklı degil diyet günlüklerime gelip üsteki konu ac kısmını tıkla oraya mesajı yaz ve basla :))

Canim menün gayet güzel :) Devam yap böyle :) bisikletde süper yapmissin :) Ben spor salonunda 20 dk bisiklet sürmeyle 100 kalori veriyorum. 1 saat 300 kalori :) o salatayi fazlasiyla yakmissindir bile :))

evet sıra geldi bu güne...
07.30 40 dakika bisiklet sürdüm
08:30 bir dilim kepek ekmegi ve bir parca peynir
10:30 3 badem 3 fındık 3 ceviz
12:30 bir kase mercimek corbası, bir porsiyon ciger, üc kasık makarna
15:30 5-6 badem
18:00 bir saat bisiklet
19:30 bir dilim kepek ekmegi,bir kabak ve kırmızı biberi tavada soteledim hic yagsız, üzerine yogurt doküp yedim ayrıca bir soganla yapılmıs sogan salatası

Bugün boyle biter gibi geliyor yada bir meyve yiyebilirim.yazdıkca meyve yemedigimi fark etttim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…