Öncelikle herkese iyi günler diliyorum, çokkkk uzun zamandır forumun takipcisiyim (4 yıl kadar) hep yazmak istedim ama diyeti sürdürebilecegimden emin olmadıgım icin yazmadım.Ancak artık bu son diyetim ve hedefine ulasacak diyorum ve bende günlügümü sizinle paylasıyorum.
12 yasımdan sonra kilolarımla yasadım hep, donem donem cok kilo verdim ancak hepsini fazlasıyla geri aldım.en son 128 kiloları bile gordüm.diyete basladıgım gün itibariyle 111.8 kg ve 1.72 cm dim. 15.12.2011 de basladım. suan 107.5 kg' ım.İlk iki ay hızlı kilo verip sonra yavaslıycanı düsünüyorum(deneyimlerim bana bunu cok iyi ögretti)Su an ki hedefim subat 15 de 95 olmak ve sonrasında da her ay 5 kilo sonlara dogru 2-3 kilo verebilmek.
cok tesekkür ederim sevdalı, dediklerine katılıyorum hesap vermek kesinlikle kısıtlayıcı bir etken olacak :)
bu günü kısaca özet geceim size
8,30 3ceviz 3 badem
10,00 bir bardak süt ve bir case cornflakes
12:30 yarım kase corba, 3 kuru kofte, 4 kasık makarna
18:00 bir porsiyon tavuklu nohut ve bir patlıcan bir biberle yapılmıs patlıcan salatası
20.30 da bir saat bisiklet sürdüm
bu günlük bu kadar aksam patlıcan salatasını yemek fazla olmus sanki yazınca fark ettim
cok tesekkür ederim kızlar ama benim bir sıkıntım var ben su kilolarınız goründügü skalayı nasıl yapıcam hic bilmiyorumbana yardımcı olabilirmisiniz??
slm özge bu sayfayı nasıl açtın tarif edersen sevinirim
cok tesekkür ederim kızlar ama benim bir sıkıntım var ben su kilolarınız goründügü skalayı nasıl yapıcam hic bilmiyorumbana yardımcı olabilirmisiniz??
cok tesekkür ederim sevdalı, dediklerine katılıyorum hesap vermek kesinlikle kısıtlayıcı bir etken olacak :)
bu günü kısaca özet geceim size
8,30 3ceviz 3 badem
10,00 bir bardak süt ve bir case cornflakes
12:30 yarım kase corba, 3 kuru kofte, 4 kasık makarna
18:00 bir porsiyon tavuklu nohut ve bir patlıcan bir biberle yapılmıs patlıcan salatası
20.30 da bir saat bisiklet sürdüm
bu günlük bu kadar aksam patlıcan salatasını yemek fazla olmus sanki yazınca fark ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?