sevgili özge,
günlüğün hayırlı olsun
kusura bakma direkt dalıp yorum yaptım
burası gerçekten cok süper bir ortamı olan bir site
cok güzel arkadaşlıklar edindim, kilo da veriyorum
gerçi mehter gibiyim 2 ileri 1 geri ama olsun, az olsun kalıcı olsun:)))
arada gelir menülerine yorum yaparım
dikkatimi çeken bişey var ki o da kilona göre az beslendiğin, buna dikkat et bence, öğünlerdeki porsiyon miktarlarını çoğaltmanı öneririm, sporuna bayıldım
bol şans...
özgecim lillyin dediklerine katılıyorum bende bana da biraz listen az gibi geldi.Diyetisyene gitmişmiydin gerekli kalori miktarını belirlemende yardımcı olabilir.benim korkum az yiyerek bıkkınlık oluşması azmin kaybolması ve vüccudunun açlığa direnç kazanması.bunlar da istenen şeyler değil.sporda bisiklek süper bir tercih.
bugünlerd benim kilo durdu.yılbaşı gecesi sapıttım biraz ondan olabilir.birkaç günde toparlanırım.ben artık maalesef haftada 0,5 kg falan verebiliyorum.diyetisyen ziyaretimi geciktirdim.birde sanırım kaçaklarım arttı
ben de yemeklere hic tuz atmiyorum baska yiyen de olmadigi icin sorun olmuyor. Kendim de alistim zaten az koyardim simdi hic koymuyorum hala lezzzetlive tuzlu gibi geliyor bana yemekler.
Sebzeler neyse de beni ozellikle etler sasirtiyor sanirim kendinden de tuz var iclerinde.
Bunun mukafatini suradan aliyorum sanirim onca kiloma ragmen tansiyonum yuksek degil.
Ozgecim yava s yavas azaltip kendini alistirabilirsin.
Özge öncelikle kolaylıklar dilerim, tuzu azaltığına iyi etmişsin. Kortizon tedavisi gördüğüm için ben de iyice azalttım. Eskiden tuzlu çorbanın bile üstüne tuz atardım. Şimdi evde bir çimdik derler ya o kadar atıyorum yemeklere. Tadına da alışılıyor.
Hangi tip diyet uygularsan uygula 1000 kalorinin altına düşmemek gerek. Sen zaten dikkat ediyorsundur ama hatırlatayım dedim.
Ç:herşeyden az ve öz yemek kilo vermek için ideall bir örnek ben pis bogazım ama ben artık kararlıyım
Ç:
evet ya annem hep derdi az ye öz ye diye işte zamanında bilemedik anlamını
dimi ya bu şekilde sağlıklı beslenerek de gayet güzel yaşanıyormuş
hatta çok daha rahat...
zamanında böyle bilinçli olsaydık şimdi kilo derdiyle uğraşmazdık((
Simdiler de saglıklı beslenmeye o kadar alıstım ki yedigim kızartmaları mayonezleri düsününce midem bulanıyo, nasıl yedim o kadar seyi diyorum. Az yedigim zaman migdem daha secici oluyo eskiden hosuma giden kızartma ya da agır yemek kokuları migdemi bulandırıo.Artık portakal, kereviz gibi kokuları duydugumda karnım acıkıo :))
sen de burda sanslisin benim butun yemek kokularina zaafim var. Ispanaga off yemek diye yanasiyorum ama patates kizartmasina yaklasimim da ayni oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?