-bu son diyet-

tatlim aksam az olmus ama ogle de cok olmus sanki. Simit yerine tam tahilli ekmek yemek gerek istanbulda yasiyorsan halk ekmek bufesndn alinan altin ekmegi tavsiye ede bilirim eger disarida yiyorsan.
Patatesten mumkun oldugunca uzak durmak lazim, bulgur 6 ksk 3 dlm ekmege denk gelir. Aslinda karb olarak o yeterlyms.

Neyse hastaymissin ztn bunu saymayalim gecms olsun :)

Dünkü menümü yazayım kızlar.

08:30 2 dilim kepek ekmegi , 1 kk peynir, yarım demet maydonoz ve 1 biber
10:00 da spora gittim 25 dk hızlı yürüyüs, 15 dk bisiklet, yaklasık 30 dk agırlık(omuz, kol, sırt)
13:00 bir hurma
14:00 1 yumurtayla ve yarım kasık zeytin yag ile yapılmıs omlet, 1 kk peynir, kırmızı biber, domates, 2 dilim k.ekmegi
17:00 1 portakal
19:00 3 ızgara köfte(80 gr kadar yagsız kıyma ile yapıldı) domates, yesil ve kırmızı biber sogan, bir büyük bardak ayran, 2 dilim kepek ekmegi
22:00 30 dk bisiklet sürdüm ve ödül olarak dankek kekin 5 te birini falan yedim :))

Arkadaslar bir kac gündür yazamadım ama diyetimi bozmadım :)) hatta salona yazıldım ve düzenli spora gidiyorum, evdekinden cok daha etkili oluyor müthis terliyorum ve tüm kaslarımı hissediyorum.Ayrıca bugun doktorada gittim kan verdim ultrasona girdim, PKO hastasıyım ama ayrıntıları tam olarak bilmiyorum.Kan tahlil sonuclarımıda almadım pazartesi yada salı tekrar gidicem doktora net olarak herseyi ogrenicem.Ayrıntıları ogrenince yazarım...

supersin tatlim insallah baska bir sey cikmaz. Kolay gelsin :)

supersin tatlim insallah baska bir sey cikmaz. Kolay gelsin :)

tesekkürler canım, ben de baska bbirsey cıkmamasını umut ediyorum.İki haftadır ilk kez olçüldüm. 2,6 kilo daha vermisim. Bu sekilde daha sağlıklı oldugunu bildigim halde üzüldüm.Sanki eskiden daha hızlı kilo verebiliyordum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…