- 15 Şubat 2013
- 25.746
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.993
- 798
Gariplik gelirken pelitten bi kutu cikolata beklenirken, köyden gelen sarma yapragi ile giris yapilmasi. Kimileri etiket bekler, bunu görgü ve kültür zanneder.Konu sahibi evlilikte asil önemli olanin karsilikli iyi niyet oldugunu anlayana kadar kimseyle mutlu olamaz gibi geliyo bana.Valla kadının verdiği cevaplarda, getirdiği hediyelerde ne gariplik var diye düşünüp duruyorum birşey bulamıyorum benim kv de köyden çuval çuval sebze getiriyor o kadar mutlu oluyorum ki.
sorun ünide olması degil aieller denk dehil kimi ilk okul olur ama aktif bi kadındır annesi icin diyorum daha modern olur gezmeyi eglenmeyi sever suan sevgilin iki tarafta uyarsa vs demis te ilerde ne dicek napıyım annem babam degistiremem ya eee onlarda senin yanınd abildigine devam edicek bence yol yakınken ayrıll aynı camdan bakmak cok önemli aileler hele dahada önemli yani mesela sizinkiler bayramda bi otelde giderler sizle kaynanalar aaaa olmaz arifeden gelcen gelen giden olcak hizmet etcen der meselaa tipik o tarz cünkü kaynanan belli bence ayrıl gitsin
Hah şunu anlamanız çok önemli. Yanlış anlaşılan şeyler. İki aile eğitim olarak benzer bile olsa yanlış anlamaya müsait bir şey varsa iyisini anlamaya çalışmak, iyiye yormaktır esas olan. İnanın bu şekilde düşünürseniz kiminle olursa olsun sorun yaşarsınız.
Benim için üzücü olan ne biliyor musunuz: Atıyorum mimar, şık giyimli bir anne "ay biz yemeğe kalmayalım" deseydi anneniz bunu nezaketen söyledi şeklinde yoracaktı.
Uzakta olması çok bişey değiştirmez. Onun ailesi sonuçta ve nasıl insanlar olduğunu ve nasıl yaşantıları olduğunu az çok anladın. Ayrı şehirde de olsalar Siz evlendiğinizde mutlaka evinize gelip kalmak isteyeceklerdir bütün bunları düşünüp ona göre karar vermen gerekir.bu konular ilk gündeme geldiğinde böyle bir tartışmaya giriştik zaten. ve hatta ben kendi ailemin bazı yanlışlarını görebildiğim halde, o annesinin yanlışlarını göremedi. sonra ben biraz kendimi geri çekip, ayrılık lafları vs edince birbirimizi anlarız ilerde, işte ayrılmayalım gibi laflar etti. o şekilde devam ediyoruz. ancak şu da var evlendiğimizde zaten onun ailesi uzakta olacak, ben aileme yakın olacağım. ama mesela bayramda seyranda ailesiyle görüştüğümüzde o bizim evliliğimize nasıl yansıyacak orası muamma işte...
Diploma okudugun alanda bilgili oldugunu gosterir . ( sosyal zeka )Kultur ise cok farkli bir sey yani istediginiz kadar asagilamiyorum deyin bas baya asagiliyorsunuz.benim erkek arkadaşım da üniversite mezunu. fakat onun ailesi ilk okul mezunu. soruyu daha ayrıntılı okuyun lütfen.
Benim annem de köyden ekmek getirtir bi sene dondurucuda kalır kokmaz hiçbir şey de olmaz. Böyle kaldırmasın kendini.
İlişkiniz olur mu olmaz mı bilmem ama anneniz ve sizler biraz kendiniz için bir şeyler öğrenin.
"Çünkü ben hem tek çocuğum"
Piremses Sendromu vol.8
Yahu insanlar özenmiş bi ton kışlık yiyecek bilmemne getirmiş. kendi imkanları doğrultusunda yapmış yapacağını, ne bu aristokrat tavırlar? bir de bunları yazıp çizip sonra "kimsiyi işiğilimik hiddim diğil" demiyor musunuz!
Yeni moda evliliklere bir önceki jenerasyonun eğitim durumu kıstası da eklenmiş bu arada, hayırlı olsun.
Sesini duymayan esin ama, eşin hayır gelemeyiz dediği için gitmişsiniz, bunun karşı tarafın eğitimi ile alakası yok, öğretmen kv si olan arkadaşım var sürekli çağırıyor mesela ota çöpe ordalar, gitmesen ayılıp bayılıyo ben üniversite mezunuyum demiyo
ben de aynısını yapmak istiyorum. gerçekten içimden geçen şey bu ilişkiyi devam ettirmek. umarım başarabiliriz.
ben zaten annemin her dediği laf, her yaptığı şey doğru demiyorum. annemin bazı söyledikleri bana da çok ters geldi. ama erkek arkadaşımın annesinin de daha özenli davranmasını beklerdim açıkçası. bence her 2 tarafta da az buçuk suç var bu durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?