bu suphe beni yer bitirir!

Konustuktan sonra hafizayi silip oyle kalkiyor uyanik. Icime atamiyorum sonuclari ne olursa olsun ortaya cikarmak istiyorum. Supheyle yasamak bana gore degil

Msn si açikken eşiniz görmeden gecmisi sakla olan kutucuğu işaretleyin,
Buraya bakmak aklına gelmez,
Ertesi günü yada öbür gun muakkak konusacaktir,
Bu konuşmalar alınan dosyalarıma kaydedilir,
Oradan okuyabilirsin...

Son düzenleme:
Konustuktan sonra hafizayi silip oyle kalkiyor uyanik. Icime atamiyorum sonuclari ne olursa olsun ortaya cikarmak istiyorum. Supheyle yasamak bana gore degil

Kendine güvenmeyen neden silsinki geçmişi ? bak bunun için bir program var k harfiyle başlıyordu tam hatırlayamıyorum bilgisayara kuruyorsun bu programı eşinin silmiş olduğu şeyleri görebiliyorsun elbet burada vardır bilenler ayrıca sende araştır.Birde Bir erkek neden ağlarki kuzeni nişanlandı diye bu bile çok düşündürücü bir sebep hiç mi sormadın neden ağlıyorsun diye.Ayrıca bu şüphelerin doğruysa boşanmıyacaksan kurcalamakta senin açından iyi değil kendini biraz dinle ne yapmak istediğine karar ver öfkeyle kalkıp zararla oturma

seni çoook iyi anlıyorum ama evlilik 'evet farklı' sevdicekken olmadı bırakırsın ama evli ve 2 çocukluyken adam önemsemezze seni boşanırsın ki bu da bizim için yıkımdır. sence aynı şey mi 2 çocukla dul kalıpta kocanı sevdiği kadına hediye etmek?? niyetim tartışmak değil sadece bekar olmakla evliyken oluşan farklı bakış açıları.

bence kocanızı o kişiden uzak tutmalısınız o kişiyle konuşmanı istemiyorum içimde o kıza karşı tuhaf bi his var ve seninle konuşmasını istemiyorum deyin ama o ve kocanızla ilgili gerçek düşüncelerinizi sakın belli etmeyin eşinize o kızıda çok kötülemeyin bu seferde kocanız kıza laf söletmemek için sahiplenmeye kalkışabilir ama herşeye hazırlıklı olun derim ben.. :/ pek normal bi kuzen abi ilişkisi değil çünkü

Haklıyken haksız konuma düşebileceğiniz bir noktadasınız...

İnce bir çizgi üzeri, bıçak sırtında bir hayat şimdi sizinkisi..

Tedirgin, endişeli ve şüphelenen..

Ne eşinize ne başkasına açmayın bu konuyu, dillendirmeyin, dilinizi şimdilik sıkı tutun..

İspat istiyorsunuz, aramayın ispat, araştırmayın, her zaman ki halinizle yaşamınıza devam edin, ispat edebilecekleriniz ancak herşey normalken gelir ayağınıza..

Ürkütürseniz kaçırırsınız..

İçiniz içinizi yiyor biliyorum, sakin karşılamak zor biliyorum ama sabretmelisiniz ve kendinizi olası sonuçlarda alacağınız önlemlere ve kararlara hazırlamalısınız..

Ortada bir kara kedi var ve iki yanında siz ve eşiniz.. Ortaya giren kara kedinin üzerine mi oynarsınız, kara kediyi problem olarak görüp onu mu ortadan kaldırırsınız yoksa kara kediyi bırakıp eşinizin yönünü sizden tarafa çevirmesini mi sağlarsınız ya da kara kedinin etrafından dolanıp eşinizin arkasına mı geçersiniz (ki böylece eşinizde sırtını kara kediye dönmüş olur)

Kara kediler hiç bitmez, sayısı fazladır ama eşiniz bir tane, onun üzerine oynayın, kara kedi sadece sembol..

Yapılan hatayı ortaya çıkarmak da haklı sebepleriniz olabilir ama ortada iki çocuk ve evlilik varken yani sizin zararınıza gelişebilecek bir durum varken ortaya çıkaracağınız hatanın panzehirini de bulmalısınız..

Kadınlar sadece ev temizliği yapmıyorlar aslında, eşlerinin kirlilerini de evliliği kurtarmak adına temizlemek mecburiyetinde bırakılıyorlar..
İki çocuk babası ve kendisini seven bir eşi olan erkek daha ne isteyebilir ki????
Ama toplumsal infaz her halükarda gerçekleşir ve ne olursa olsun yıpranan evliliklerde yıpranma payı oranı en yüksek kadınlarda olur..

Atacağınız adımlarda fevri olmamaya çalışın, naçizane tavsiyem..

Allah korusun yaa,siz de haklısınız..bu konuda vereceğim cevap büyük konuşmaya girer,o nedenle konuşmasam daha iyi..Allah kimseye öyle bir durum yaşatmasın..

casus programi kafama yatti. sonuclari ne olursa olsun benim bu kuskulardan kurtulmam lazim. yuzune yalanlarini bir sekilde carpmam lazim

casus programi kafama yatti. sonuclari ne olursa olsun benim bu kuskulardan kurtulmam lazim. yuzune yalanlarini bir sekilde carpmam lazim

peki sonra??? herşey doğru yazışıyorlar hatta sevişiyorlar diyelim.. hepsini vurdun yüzüne.. bu a planın.
peki sonra??

açıkçası üzüldüm..

şöyle söyleyeyim..

ben evli ve ya nişanlı değilim bende ne olur bilemem ama geçen yaz ablam evlenmişti..
ve erkek kuzenlerim, koca koca abilerimin ağladığını hatırlıyorum... (evli ve çocuklu kuzenlerim)

hatta hepsinin köşe bucak kaçtıklarını.. birisi görmesin diye çabaladıklarını biliyorum...

yani bilmiyorum ben mi çok safım ama burada bir şey yok bana kalırsa...

hemen aldatılıyorum teşhisi koymak da doğru değil... evet fazla samimi olmuşlar bunun da sizi rahatsız etmesi çok normal ama uygun dille anlatmaya çalışabilirsiniz...
o da artık evli bir kadın olacak, belki eşi rahatsız olur sen kendine çeki düzen ver falan diyebilirsiniz...

yani haklıyken haksız olabileceğiniz bir yerdesiniz tam da...
benim kardeşim dediği an gerçekten konu kapanmıştır...

hoş olmaz, ve yani sizde yakıştıramazsınız eşinize böylesi bir durum yaşamasını diye düşünüyorum..

yıllarca aynı evde yaşamışlarsa, bir kardeş belki bir kızı gibi görebilir.. şimdi onun koca kız olup evleniyor olması içten içe kıskanır.. ama bu kötü bir durum değil..

sanırım her abi kardeşinin evlendiğinde oturup bir hüzünlenir...

ne biliyim yaa ben sizin aldatılıyor olmanızı istemedim.. kimsenin istemem tabi ki ama bilmiyorum bunun altından bir aldatma hikayesi çıkmasın

Sistem geri yükleme diye bir şey var.

Senin herif kalktıktan sonra onu yap,eğer msnde konuşuyorsa ileti geçmişleri gelir belki.

Tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin su an tek eksigim sabir. Direniyorum zaman herseyin ilaci biliyorum ama aldatilma duygusu cok agir geliyor kaldiramiyorum. Acele etmem bu yuzden bu yukten kurtulup derin bir nefes almak istiyorum.

hazırlan. cesur ve yürekli ol. yaşadığın şeyi kadınların % 70 i yaşıyor. sabret seyret ne gerekiyorsa da yap

Zaman zaman bende boyle dusunuyorum mantikli geliyor ama diger yandan da kiskanclik duygularim beni obur turlu dusunmeye itiyor..

Bunlar hiç normal şeyler değil bence,eşiniz o kızla yazışırken sizde yanına otursaydınız keske.
eşnizin ağlaması,uyurken ismini sayıklaması..çok kötü çok üzücü bi durum ama birşeyler var gibi..
arkadaşların bahsettiği programı kullanarak bir an önce çıkarın ortaya bence,sonra gerekeni yaparsınız.
ama kızın amacı ne onu anlayamadım onunda ilgisi var madem o zaman neden nişanlandı.Bu kızın nişanlısı nerde peki yanında değil mi bu davranışlarından hiç rahatsız olmuyor mu hiç uyarmıyor mu kızı.

Zaman zaman bende boyle dusunuyorum mantikli geliyor ama diger yandan da kiskanclik duygularim beni obur turlu dusunmeye itiyor..

ne bileyim karşı taraf olarak bakarsak sizin kuzeniniz siz evlenirken ağlasaydı ve kocanız da aranızda bir şey mi var bu adam niye ağladı dese... ne kadar zorunuza giderdi değil mi? hatta siz kalkar bu saygısızlığı affedemem der boşanmaya kadar bile gidebilirdiniz....

hemen böyle yıkıcı olmayın derim... kıskanmayı anlarım tabi ki insan kıskanır sevdiğini ama bunu o zaman uygun şekilde belli edin...
casusluk yaparak falan değil ....

aksi bir durum çıkarsa, çok üzülürsünüz... kocanızda çok kırılır...

bilmiyorum ama böyle sağda solda neler okuyoruz vallahi olur mu olur diyerek kendi ilişkilerimizi boşuna çıkmazlara sürüklemek her şeyden bir başka anlam çıkartmak bana mantıklı gelmiyor...

umarım yanılırsınız ve yuvanızın huzuru kaçmaz....

Son düzenleme:
Uyurken isim sayıklamakta nedir.. Bence bu durumun altından masum bişrey çıkmaz.. Normal bir kuzen ilişkisi böylede olmaz..

Peki kanıtladıktan sonra ne yapmayı düşünüyorsun? İki çocuğum var demişsin? Kaç yaşındalar?

Eğer kanıtladıktan sonra ayrılmama gibi bir ihtimalin varsa deşme bu işi derim çok üzülürsün..

tabiki konu sahibinin aldatılmış olmasını burdaki hiç bir kadın istemez ama bu kadar hayalci yaklaşamıyorum ben maalesef .ismini sayıklaması konuşştuklarını gizlemesi ağlaması bence çok saçma .tamam insan kardeşi evlenirken hüzünlenir ama onun adına sevinir yani neden oturup ağlasın yada içsin bilmiyorum bana mantıklı gelmiyor hiç

bazı arkadaşlar her zaman ki gibi at gözlüğünü tercih ediyor.. bir erkeğin ( kuzen abi ya ada enişte ) siz gelin çıkarken ağlaması ile oturup efkarlanıp içmesi kafayı adınızla sıyırması aynı şey mi?? lütfen ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…