kabul edılebılır bır yakınlık degıl.sahsen ben kabul etmez ve engellerdım sen de oyle yap
Görüşmesinler ya,kocasınızın üzerinde hiç mi hatrınız yok..Aşık değilse bile o yolda ilerliyor,önlemini alın..
Mesela nişanlandı diye ağlamış neden sormadınız neden ağlıyorsun derdin ne diye?bir de her gün görüşmelerine nasıl izin veriyorsunuz,biraz geç fark etmişsiniz durumu..
İnternetten ileti geçmişlerine bakamıyormusunuz en azından neler konuştuklarını nelerden sohbet ettiklerini öğrenebilirdiniz.Ayrıca o kişi hakkında eşinizle konuşmayın içinizde kalsın bu düşündükleriniz
Konustuktan sonra hafizayi silip oyle kalkiyor uyanik. Icime atamiyorum sonuclari ne olursa olsun ortaya cikarmak istiyorum. Supheyle yasamak bana gore degil
Konustuktan sonra hafizayi silip oyle kalkiyor uyanik. Icime atamiyorum sonuclari ne olursa olsun ortaya cikarmak istiyorum. Supheyle yasamak bana gore degil
canım ban öyle gliyor ki şüphe değil içindeki.. sadece konduramıyorsun.. neden delilleri imha etsin ki normal bir kuzense..
canım evlimisin bilmiyorum da evlilikte böyle şeyler daha çok iter insanı.. gülsern üstüne gittikçe uzaklaşır adam. o kadına daha da yaklaşır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?