bazı arkadaşlar her zaman ki gibi at gözlüğünü tercih ediyor.. bir erkeğin ( kuzen abi ya ada enişte ) siz gelin çıkarken ağlaması ile oturup efkarlanıp içmesi kafayı adınızla sıyırması aynı şey mi?? lütfen ya.
seni çoook iyi anlıyorum ama evlilik 'evet farklı' sevdicekken olmadı bırakırsın ama evli ve 2 çocukluyken adam önemsemezze seni boşanırsın ki bu da bizim için yıkımdır. sence aynı şey mi 2 çocukla dul kalıpta kocanı sevdiği kadına hediye etmek?? niyetim tartışmak değil sadece bekar olmakla evliyken oluşan farklı bakış açıları.
ben de evliyim,benim de amacım tartışmak değil ama gururun evlisi bekarı olmaz.ve gurur, sevgiden de önce gelmelidir eğer aldatma, kandırma varsa, hem kişinin kendisi hem de çocuklarının geleceği için.ancak eğer işiniz yoksa ya da maddi bir güvenceniz yoksa yıkılabilirsiniz, hele ki tutunabilecek çocuklarınız varsa psikolojik olarak daha kolay atlatırsınız.maddi güvenceniz yoksa da boşanmadan önce bir işe girmeyi deneyin.aksi takdirde bu durumda evli kalmaya devam eden kadınlar rahatlarını bozmamak için boşanmıyorlardır benim gözümde (ölüm tehlikesi haricinde).
Uyurken isim sayıklamakta nedir.. Bence bu durumun altından masum bişrey çıkmaz.. Normal bir kuzen ilişkisi böylede olmaz..
Peki kanıtladıktan sonra ne yapmayı düşünüyorsun? İki çocuğum var demişsin? Kaç yaşındalar?
Eğer kanıtladıktan sonra ayrılmama gibi bir ihtimalin varsa deşme bu işi derim çok üzülürsün..
ben de evliyim,benim de amacım tartışmak değil ama gururun evlisi bekarı olmaz.ve gurur, sevgiden de önce gelmelidir eğer aldatma, kandırma varsa, hem kişinin kendisi hem de çocuklarının geleceği için.ancak eğer işiniz yoksa ya da maddi bir güvenceniz yoksa yıkılabilirsiniz, hele ki tutunabilecek çocuklarınız varsa psikolojik olarak daha kolay atlatırsınız.maddi güvenceniz yoksa da boşanmadan önce bir işe girmeyi deneyin.aksi takdirde bu durumda evli kalmaya devam eden kadınlar rahatlarını bozmamak için boşanmıyorlardır benim gözümde (ölüm tehlikesi haricinde).
hep böyle diyosunuz arkadaşlar bende bunu anlamıyorum kadın ayrılmayacak diye eşinden herşeyi sineye çekip otursun mu?
o onun eşi ayrılmasada diğer kadından ayıracak eşini yada beklıcek zamanı gelınce kahrını çektinten sonra adam o kadın
için karısını boşayabılır.
sana gelince konu sahıbı bencede çok teredüt var çözmelısın dıye düşünüyorum,kandırılmak çok çirkin ve yaralayıcı..
hep böyle diyosunuz arkadaşlar bende bunu anlamıyorum kadın ayrılmayacak diye eşinden herşeyi sineye çekip otursun mu?
o onun eşi ayrılmasada diğer kadından ayıracak eşini yada beklıcek zamanı gelınce kahrını çektinten sonra adam o kadın
için karısını boşayabılır.
sana gelince konu sahıbı bencede çok teredüt var çözmelısın dıye düşünüyorum,kandırılmak çok çirkin ve yaralayıcı..
Eşinizle kuzeniniz arasında bir şey olsaydı kuzeniniz nişanlanmazdı diye düşünüyorum.
Eşinizin kuzenine davranışları normal değil, belli ki ona duygusal anlamda bir şeyler hissetmiş.
Yalnız kuzeni çok samimi davranışlar göstermiş eşinize ve bu konuda hatalı.
Kuzenin bir şeyler hissetiğini düşünmüyorum ama eşiniz belki ona kapılmış olabilir.
Ortada aldatma yok gibi ama biraz daha bekleyin ve eşinizin davranışlarını takip edin.
bazı arkadaşlar her zaman ki gibi at gözlüğünü tercih ediyor.. bir erkeğin ( kuzen abi ya ada enişte ) siz gelin çıkarken ağlaması ile oturup efkarlanıp içmesi kafayı adınızla sıyırması aynı şey mi?? lütfen ya.
aldatıldıgınızı kanıtlayınca bosanmıcaksanız bosa ugrasmayın,cok yıpranırsınız
Behlülle Bihter geldi aklıma benim.
Yani ört bas etmek için , ya da birbirlerini unutmak için falan danışıklı dövüş olamaz mı ?
Hani olayın yanlışlığının belki bir nebze farkına varmışlardır.:44:
Bana göre kesinlikle affetmesi yok bu olayın..Ben boşarmıyım bekara karı boşamak kolay diye bir laf vardır ama ben boşarım.. Arkadaşında çalışıp çalışmadığını ailesinin birdaha kabul edip etmeyeceğini bilmediğim için öyle dedim.. Yoksa bu şekilde birşeyin benim gözümde ne affedilebilirliği var nede katlanılabilirliği.. Ama şuda bir gerçek çaresizse gidecek hiç biryeri yoksa bazı şeyleride öğrendiği anda birde o adam hayatı zindan ederse ona.. Bunun hem fiziksel hemde psikolojik şiddeti var.. Adam öğrendiği zaman gitmeyince bunu bilerek dahada ezicek.. Sadece kendi durumumuza göre yorum yapmamak lazım.. Ne hayatlar ne çaresizlikler var ortada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?