Bu süreci nasıl aşabilirim lütfen bir fikir verir misiniz?

İstemeden kahve ikramı olur elbet yaşadığınız şehirde uygunsa tutabileceğiniz kafe, dernek illa vardır organizasyon tuttunuz sanırım ona ayırdığınız bütçeden daha azına bir mekan ayarlanabilir

Ben de bunun için şartları zorlayacaktım aslında ama isteme de aynı gün olacaktı. Bir yer tutarsam orda isteme olmaz ki.
tanismada isteme olsun. biz oyle yapmistik. hatta esimin ailesi yuzuk de getirmisti tektas gibi. bizimkiler olmaz daha kararimiz belli degil ilk kez geldiniz dediler. usulen tabi( gerci gercekten istemiyorlardi ben vazgecerim diye de biraz beklediler. ben ikna olmayınca) sonra tamam dediler ve nisani iki hafta sonra yaptik yuzukler takildi.

Evet 24 Ağustos’ta dönüyorlar.
Valla çıkmazda kaldım. Erteleseniz abiniz gidecekmiş. Yengenin ev olmuyor nişana. Ev deseniz kötü halde. Şimdiki eski evinizde salon ve mutfağını temizleseniz güzelce kolileri diğer odalara taşısanız. Önemli olan 2 yer sadece badana boya da o kadar da önemli değil. Aklıma bu geldi benim

Böyle şeyler bir kere olur. Bu şekilde sıkış tepiş başkalarının evlerinde olmasındansa taşınınca kendi evinizde adabıyla yapmanızı önerebilirim. Abiniz ve yeğenleriniz kendilerini size göre ayarlamaya çalışsınlar sonuçta bu sizin özel gününüz.
Haber verilen akrabalara da ev sebebiyle ertelendiğini söyleyebilirsiniz, fazlasıyla geçerli bir sebep.

+1
Bence bos ev nisan icin daha uygun olur. Yemek dagitilacaksa hazir alinir. Ya da artik pasta icecek v.s mutfakta ayarlanir dagitilir. Kahve vs de halledilir. Bence bos ev daha ise yarar su durumda. Koltuk tv falan kaldirin bi odaya kapatin. Sandalye kiralayin. Koyun bombos odaya bitti gitti. Neye takildiniz bu kadar anlayamadim?

Hiçbir şey planladığım gibi olmayınca bocaladım. Çünkü ailem komşu gibi davranıyor. Yani komşuya derdimi anlatsam komşunun daha çok ilgisini çekerdi herhalde. Öyle kalakaldım o yüzden de fikrinizi sordum zaten.

Allah yardımcın olsun.Bende nişanlılık döneminde çook sıkıntılar yaşamıştım.Bahçemiz vardı küçük 2-3 komşu ve kardeşlerimle dayımları çağırmıştım o kadar.Allah tan eşimin tarafından sadece anne baba kardeş ve nenesi gelmişti,öyle atlatmıştık.

Tanışılsın abinde olsun o zaman
Yeni ev ne zaman biter
O zaman nişan yapın derim

Organizasyonu iptal edip ödediğiniz parayı alabilirseniz o para ile Cafe tutabilirsiniz?

Konu sahibi ben değilim. Belki o şekilde boş bir evde yapmak istememiş olabilir konu sahibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…