Bu szde bir ee, bir kadna sylenir mi

eeesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
1.522
9
158
35
Samsun
Arkadaşlar bu konumda bi önceki açtıgım konunun yaşandığı akşam oldu.annemin evinde oturuyoruzz.babam amcasının oğlunun alıp gelmiş.eşimi bekliyoruz yemek için.neyse oda geldi.masaya oturduk yemek yiyoruz.yemek bitti mutfaga gittim eşimde geldi hadi kalkalım dedi bende tamam dedim.kimmiş bu lavuk dedi (aynen böyle)bende babamın amcasının oğlu dedim.sonra ( her zaman masada kısa oturan sen bu akşamda yemek yiyesin geldi bi kalkamadın masada dedi bana) soruyorum bu ne demek nasıl terbiyesizlikk.ortamı germedimm eve gitmemizi bekledimm.yolda giderken ipler koptu zaten.bu adam hastamı anlamadım.yahu sohbet etmiyoruzz.annem var babam var ailecek yemek yiyoruz ne var bunda böyle laf sokacak.duyanda baska bişey yaptım zannedecekk.böyle düşüncesizlik olurmuu yaa. bir önceki konumun ve bunun bugun annemdeyim ve biraz önce bana msj çekti ( ben bugun oraya gelmeyeceğim işten direk eve geleceğim ister gel işter dur kafana göre takıl nasıl istersen öyle yap dedi) hiç bi cvp vermedimm sizce bu akşam eve gideyimmi burdamı kalayımm .aslında içimden hiç gitmek gelmiyorr ne yapsam bilmiyorum

daha da tatlısızlık çıkmasını istemiyorsan evine git bence konuş eşin le:1closedeyes:

anladıgım kadarıyla kıskançlıgın dozunu arttırmıs eşınız ve sacmalamıs kalbınızı kırmıs,bence alın karsınıza konusun bu konuyu gitmemezlik dahada çıkmaza sokar konu dahada büyür ve annenız babanız uzulur gibime gelıyo

arkadaslar inanınn defalarca sayısını hatırlamayacagım kadar cok konustum ama hiçbi faydası olmadıııı o çok sinirli konusturtmuyoo insanııı oderece artık yoruldum çabalamaktan ben istemedimki böyle olsunnn hep o bu hale getirdii biziii evliliğimizziii çok yoruldum çokk

öbür konularında okudum eşin baaya kaba kırıcı bi insan bi uzmandan yardım alsanız daha iyi olur gibi denedinizmi hiç gitmeyibenneyaptımki

eşiniz çok fazla abartmış, kırgın da olsanız konuşmak için eve gitmelisiniz :1closedeyes:

Bu kadınların derdi hiç mi bitmez yaaa senağlama

Aşırı kıskanç ve kıskançlığından gözü bişey görmüo..Gitmemezlik yapma ama konuş derim..

Gerçi konuşmaylada bişey halledilmio kendimden biliorum

eve gitmelisiniz bence...yoksa işler daha da çığrından çıkar
konuşmayı deneyin bir daha

cemre ben psikologa gidelim falan dediğim zaman gülüp dalga geçen bi insan öyle şeylere inanmıyor maalesef düşünmemmiii

yuhh yani hakkaten saçmalamş eşin . . . ne ima etmeye çalışıo .anlatmk istediği şeyi nasıl olurda karısına kondurabiliyor anlıyamadm doğrusu. bırak sana kondurmayı o hala ben kocayım diyebiliyormu merak ediyorummm. . . off Kafayı yicem yemin ederim :1shok:

Son düzenleme:
ooooffff
çok zor durum
gözü kara
paranoya dercesinde kıskanç
sana fiziksel açıdan şiddet uyglamıyor ama uyguladığı psikolojk şiddet daha çok caınnı yakıyordur eminim
ve bu fiziksel şiddete dönüşmeden lafını dinleyeceği reddemeyeceği biri tarafından psikiyatra gitmesini sağlamalısınz

canım bence de evine git konuşma etme ama yine de evine git
herşey daha da büyür
Alttan almayı gerektirecek bir durum değil
böyle bir cümleyi kurması bile hata
nasıl olur da böyle söyler ama
yine de evine git derim
tekrar konuş faydası olur mu bilmem ama
ya da mesaj çek ben de durmayacağım beni kapıdan al beraber gidelim falan de
yolda konuşursunuz ne bilim offfff

kesınlıkle evıne gıt cnm

daha beter uzamasın herseyy

esının ole demesı hoş olmamış ama ..

bence gitme arkadaşım bu erkeklerin ne kadar burnu sürterse o kadar iyi
söyledikleri laf değil bance biraz yalnız bıerak aklı başına gelsin
benim eşimde evliliğimizin ilk yıllarında tartıştığımızda hadi git derdi nereye gideceksin nasıl gideceksin
bi gün yine tartıştık banada tak dedi artık terminali arayıp bilet ayırttım annemleride aradım ben şu otobüsle geliyorum beni karşılayın dedim. ohh canıma değsin sonra abimden bir telefon otobüse binme benn geliyorum seni almaya eşimin etekleri tutuştu annemleri aradı annecim bi sorun yok merak etmeyin biz hallederiz sonra bana dönüp defalarca özür diledi o gün bi yere gitmedim ama eşimin kulağına küpe oldu 5 yıllık evliyiz çok şükür herşey yolunda eşimde çok mülayim bir adam artık yani diyeceğim şuki erkekleri biraz sürtmek gerekiyor inşallah senin evliliğinde yoluna girer

Sorunlu bir kişik yazık boşuna sizide yıpratıyor kendinide.Karşısında taş gibi durun güçlü olduğunuzu görsün pskolojik sıkıntısı varsa bunu aşmak için çeşitli yollar var bunları ona hatırlatın abuk sabu şeylerle sizi sıkmasına izin vermeyin

ay cok abartmıs durumu sankı babanın amca ogluyla bısey yaptın sanacak duyan olsa walla aaa ne kadar kıskanmıs öle eve gıdın de barı amca ogluyla babanızda oturyonzu sanmasın gece gelır dagıtır wala bıle ayyy aman yaw wala kendı kendılerıne kuruyolarkafalarında nck nck nck walla yaa ay allah ne denır kı yaa

Evine git canim, belki esinin cani sikkindi, ondan sana oyle dedi bilmiyorum ama

eve gidip konus, senin hakkinda oyle dusunmemesi gerektigini soyle, ondan baska kimseye bakmayacagina inandir onu, erkekler cok saf'tir aslinda, iki tatli söze kanabilecek aptal varliklardir.

ALLAH yardimcin olsun a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…