Bu szde bir ee, bir kadna sylenir mi

ben bu konuya yorum yapamıyacagım.cunku canım esınle olan sorunlarını bırbırınızı sız tanıyorsunuz oyuzden sen ne dıyecegını bılırsın zaten. ama sana tek bısey soyleyebılırım.konu acılırsa eger sakınlıgını korumaya calıs,ofkene yenılme.yoksa haklıyken haksız duruma dusersın.bırde esın gıbı sana soyledıgı sozler gıbı sende ona oyle yapma kabalasma sınırını ve saygını koru.gorsun evlılıkte esler bırbırne her ne olursa olsun nasıl davranması gerektıgını.ama esın aradıgındakı tavrın guzel olmus.senı hep boyle kararlı dımdık ayakta gorsun..
senı yaptıgı hatalarla kırdıgı sozlerle kaybetme korkusu dussun ıcıne de sana gerektıgı gıbı davransın..umarım hersey yoluna gırer canım... :teselli: :1hug:

canim bak dün ben ´sana gitme diyenlerdendim ve iyikide gitmemissin... evet cok iyi olmus seni seviyorum dememissin iyikide dememissin canim!evet simdi ise al cocugunu doktora git ve dönüste evinize gidin beraber. ama sakin canim yüz verme, araba dada evdede konusma... ve dekii ben suan cocugum hasta oldugu icin evime geldim budayim;senin icin degil bunu bilesin de ve baska birsey deme!

evet arkadaslar bugun yine anneme geldim gezmek içinn dün eve gittim sabah hiç konusmadan cıktık doktora gittik vs.öğlende eve geldik beraberr eşimle ona ( seninle konusacağım bu aksam cocugu uyuttuktan sonra dedimm) bana ne konuscaksın konusma bosver dedi bende olmaz konusacagız dedim.neyse bi zaman sonra geldi sarılmaya öpmeye çalıştı bende( kalbim sana çok kırık o kırıkları tamir etmeden sarılma her sorundan sonra öpüşüp koklaşınca sorunlar bitmiyo sadece üstü kapanıyo dedim.bu yine üstüme geldi ben izin vermeyin ce kızda kalktı bende gittim yanına ve konusaya başladım.dediğim kelimeler bunlar (beni çok kırdın baNA SÖYLEDıĞıN KELıMELER Bı KOCANIN KARISINA SÖYLEYECEĞı,Bı ıNSANIN ıNSANA SÖYLEYECEĞı KELıMELER DEĞıL,HATALARIN VAR BUNLARIN SENDE FARKINDASIN DEDıM(1gece önce arayıptaa seni seviyorum sensiz yapamıyorum,kıskanıyorum dediği için dedim bunu ama yanılmışım) BÖYLE NEREYE KADAR BıRBıRıMıZı YıYECEĞıZZ HEP KIRILIYORUZ YIPRANIYORUZZ BENı ÇOK ÜZÜYOSUN ARTIK ve ılımlı yaklaştım onun bana dediği ise neydi biliyomusunuz??aynen böyle (KIZIM BEN KENDıMı HAKSIZ BULMUYORUM,BEN BUYUM DEĞıŞMEYECEĞıM BUNU AKLINA SOK,BÖLE YAPMAYA DEVAM ET BAKALIM BANA SURAT YAPMAYA BENDE YAPAYIM BÖLE DEVAM EDELıMM NASIL ıSTERSEN ÖYLE YAP) AYNEN böyle arkadaslarr.yaptığı şeylerin üstüne özür dilemesi hatasını anlaması gerekirken bana söylediği laflar bunlar.benden beklediği o hep kırsın üzsünn sonra gelsin sarılsın öpsün ben heo affedim hepp yelkenleri suya indireyim bi süre sonra gene aynı gene aynı sorunlar öpüp sarılınca bitmiyokii bunlar benden istediği hep bu ama her defasında olmuyo bende yoruldum artık kendimi kukla gibi hissediyorum inanın.ya beni kaybetmekten hiçmi korkmuyo hiçmi içi acımıyo anlamıyorum.neyse sonrada aksam olunca gitti baska odada yattı yinee,sanki ben suçluymuşum gibi.ne çok sinirli ne cok sakin şuanda öle boşboş oturuyoruz işe gidiyo geliyo baska odada yatıyo..bu sonuçlara siz ne diyosunuz arkadaslarr biliyorumm artık ümidim kalmadı ohep kendini haklı görecek ve hiç değişmeyecekk.ve ben ona laf anlatmaktan yoruldum artık lafta anlatmayacagım ne olacak bakalımm böylee

eve git tabi ki bu tür insanların damarına bastıkça azıtırlar bence önce söylediği makul şeylerde huyuna gitmeye çalış eğer iyice üztüne gelirse o zaman tavrını koyarsın ama bu gibi ufak şeylerle yıpratmayın sinirinizi azıcık alttan alın eğer düzelirse siniri geçerse konuşursunuz...

bir süre sessiz kalın konuşmaya çalışmayın. erkekler biz onlara laf anlatmaya çalıştıkça daha da çok şımarıyorlar ciddiye almıyorlar. sanırım eşiniz de bu sorununuzu ciddiye almıyor ve şımarıklık yapıyor. konuşmayın bekleyin sabretmek zordur ama bekleyin bence. çünkü kavga ederek hiç bir şey düzelmiyor daha da berbat oluyor. ondan bir adım gelene kadar hiç bir şey yapmayın. o size yanaştığında da dinleyin ve yine susun. yani yelkenleri suya indirseniz yine yapacak sizi tamir etmeden, surat assanız kızsanız sert bir dille uyarsanız veya anlatmaya çalışsanız yine ben haklıyım diyecek. konuşsun dinleyin söylediklerini kendi duysun önce. madem suçu yokmuş niye size sırnaşıyor niye kaybedemem seni diyor. madem gerçkten kaybetmekten korkuyor neden sizi suçluyor abuk sabuk ithamlar kullanıyor. boşverin ya hayatınızın merkezine oturtmayın nou. anlatsın dursun bence en iyi cevap cevap vermemktir. eşinizin size ithamlarıyla siz değernizden ne kaybettiniz ki o kaybeder. böyle kaba saba heriflerle ancak muhatab olmamak keser. yarın sabrınız taştığında da azıtırsa şayet kendiyle başbaşa bırakırsınız
anlar o zaman kimin haklı olduğunu.....

bence bir süre o evde yokmuş gibi davran konuşma yapman gerekenleri yap ama daha fazlası değil
bu ilişki baştan böyle kurulmuş anladığım kadarıyla o yaptıkca sen affetmişsin ve şu anda ona göre o gayet normal davranıyor ve sen bu meselenin üzerine gittiğin için sen suçlusun, onunla ne kadar zıtlaşırsan o kadar ters tepecektir hatalarını kabul edecek öngörüde değil keşke bunları sana hiç yaşatmasa su akar yolunu bulur derler ya zamanla herşey yoluna giriyor inşallah senin evliliğinde yoluna girer arkadaşım

Eşinizin psikolojik sorunu var gibime geldi bana
Bence doktora gitsin yada bi şekilde ikna etmeye çalışın
Evinize gitmeniz iyi olacaktır

ben olsam gitmem bu yaptığı gerçekten terbiyesizlik canım kusura bakma ama gerçekten abartmış...güvenmediği kadınla evli kalmasın ozaman ne demek bu ya annen yanında babanın evinde kendi gözü önünde ki olaya böle derse gerisini düşünemiyorum allah sabır versin...

evet arkadaslarrr sonuçç bu: eşim yine dayanamadıı geldii güzel sözlerr elinde bi güll bende konusuyorum ogünden sonra ama hala içimde affetmiş değilim çok kırgınımmm diyorumki çok sabırlı bi insanmısım ben gerçektennn bakalımmm sıradaki olayımız ne olacak ve ipler nerde kopacakkk bekliyorumm umarımm yine üzülmemm tüm destekleriniz için teşekkür ederimmm tek paylaşım yaptıgım sizlersinizzzzz

barışmanıza sevindim,inşalllah bir daha böyle şeyler yaşamazsınız..

Son düzenleme:
babanın amcasının oğlu gitmeyiver daha da büyümesin
eşinizin yaptığı aşırı kıskançlık tabi ki gözü tutmadı heralde akrabınızı bakışlarından muhabbetinden belki de rahatsız oldu
belki çok laubali geldi çok rahat geldi bir çok şey olabilir

hahaha ben tarihine bakmadan yazdım ama çoktan olay halolmuş :roflol:

ben diğer yazılarınızıda okudum.evet eşiniz biraz kaba ama dikkatimi çekti .bütün kavgalarınızda annemlerdeydim diye yazıyorsunuz.neden sürekli oradasınız sizin eviniz yokmu.belki eşiniz sürekli orada bulunmaktan rahatsızdır

Çok üzgünüm çoook Eşin kaba bir insan galiba bilirim böyle tipleri Allah sabır versin canım benim üzülme sen

bi tanıdıkta anlatıyodu canım eşi böyleymiş,içinde fesatlık var işte,sen takma onu kendi başını yesin dediği lafa bakklava:

EMCAN annemle evlerimiz cok yakınn sürekli gelip gidiyoruzz zaten evde tıkılıp kaldım artık annemede gitmesemm deliririm heraldee evde tek basına olunca sorunu nerden cıkaracak sencee o biraz anti sosyal bi insann

merhaba eeesss bak bu bana çok yakın bi aile dostumuzun yaşadıklarını anımsattı.ablamız 40 yaşında şu anda aynen senin yaşında evlenmiş ve aynen bi kızı varmış 20 yaşında eşinin bunun gibi kıskançlıkları varmış o sıralar.boşanmak istemiş ama yapma yuvandır kısnır dövmüyor evine gelip gidiyor idare et demişler kadına .şu an 3 çocuğu var kadının çünkü evden dışarı çıkarmadığı için kadın korunma yollarını bile ble çıkamadığı için yada hiç parası olmadığı için uygulayamamış.şuanda dediğim gibi kocaman 3 çocuğu var eşinin kıskançlığı boyut değiştirmiş durumda çünkü kadının yarı yaşındaki akrabalardan bile kıskanıyor kıskanmakla yetmiyor iftiralar atıyor.en kötüsüde boşanırsan herkese beni aldattığını söylerim bin kişi ile adını çıkarırım diyor.şimdi kadının hergünü işkence çünkü giden gençlğimemi yansam yoksa böyle bir adamla hala evli olduğumamı diye dert yanıyor.iyice düşün taşın lütfen.çok gençsin hemde çok çok genç inanamıyorum 20 yaşındaki insanlar şimdi o kadar güzel yaşamlar sürüyorlarki evliliğin sorumluluğunu hele bide böyle sorunlu bir evliliğin sorumluluğunu taşıman beni çok üzdü.duat et iyice düşün Allah hakkında hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…