gideceğim ama bi faydası olmayacak biliyorum benimki 2 tatlı söze kanan cinsten değill gideceğim ama hiç konusmayacagımmm[/QUOTE çok ıyı anlıyorum senı,böyle anlamsız kıskançlıklar (eger adı kıskanclıksa)kadının ruhunu zedeler gururunu kırar,ben eşimle sevgılıyken böyle kıskanclıklar yapması hoşuma gıderdı ama evlenınce farklı oluyo güvenilmez kadın muamelesı görmek cok yıpratıyo ınsanı..kendımden bılıyorum bu renk gıyme makyaj yapma o koca küpelerı takma,dısarda elim yanlıslıkla sacıma gıtsın sacınla oynama hatta bı ara abarttı kız arkadaslarımdan bıle kıskandı benı,bende ıkna etmeye calısıyorum destek alsın dıye.ALLAH KOLAYLIK VERSIN BIZIM GIBILERE..:1no2:
erkeklerin hepsi böyle salak inan
en iyisi evlenmemek aslinda
bekarlar doğru yolu bulun ve evlenmeyin sakinzemuszemus
sen nie evlendin...:icecream:
umarım kötü bi durum olmamıştır...
Burnundan kıl aldırmayan erkek tipi resmen
Allah yrdımcın olsun canım:teselli:
arkadaslar evet dün aksam veime gittim eşim geldiğinde uyuyordum kapıyı caldı gittim açtık tekrar yattım.oda hiç konusmadı zaten direk gitti oturma odasına yattı zaten kavga aksamıda beraber yatmamıstık dün aksamda gitti baska yerde yattı.(önceden kavga etsekte ayrı yatmazdık) sabah kalktı yine üstünü giydi ve cekti, gitti hiç konusmadı bende konusmadım..sonuc buu neden karsına alıp konusmadın diyeceksiniz biliyorum ama bunu yaptık defalarca anlamıyooooo daha kötü oluyoo.bu kez ikimizde sustuk bakalım ne olacak.offofff
Arkadaşlar bu konumda bi önceki açtıgım konunun yaşandığı akşam oldu.annemin evinde oturuyoruzz.babam amcasının oğlunun alıp gelmiş.eşimi bekliyoruz yemek için.neyse oda geldi.masaya oturduk yemek yiyoruz.yemek bitti mutfaga gittim eşimde geldi hadi kalkalım dedi bende tamam dedim.kimmiş bu lavuk dedi (aynen böyle)bende babamın amcasının oğlu dedim.sonra ( her zaman masada kısa oturan sen bu akşamda yemek yiyesin geldi bi kalkamadın masada dedi bana) soruyorum bu ne demek nasıl terbiyesizlikk.ortamı germedimm eve gitmemizi bekledimm.yolda giderken ipler koptu zaten.bu adam hastamı anlamadım.yahu sohbet etmiyoruzz.annem var babam var ailecek yemek yiyoruz ne var bunda böyle laf sokacak.duyanda baska bişey yaptım zannedecekk.böyle düşüncesizlik olurmuu yaa. bir önceki konumun ve bunun bugun annemdeyim ve biraz önce bana msj çekti ( ben bugun oraya gelmeyeceğim işten direk eve geleceğim ister gel işter dur kafana göre takıl nasıl istersen öyle yap dedi) hiç bi cvp vermedimm sizce bu akşam eve gideyimmi burdamı kalayımm .aslında içimden hiç gitmek gelmiyorr ne yapsam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?