- 20 Mayıs 2023
- 2.512
- 3.676
- 53
- 29
- Konu Sahibi lavitabella1
-
Aynen ne kadar uzak o kadar iyiFarklı şehir düşünüyorum iş bakacam öyle .üniversiteden geldikten sonra huzurum kalmadı . İyi ki şehir dışında okumuşum
Ne alaka neden ayıpmış konu sahibi gitmiyor diye nişan yapmayacaklar mı2 saate gelemeyecek mesafede olmak için şehirdışında falan olmak gerek. Akraba nişanını da bir anda yapmadı sonuçta di mi önceden belli. Evinizin dibinde akraba nişanı var ve gidilmiyorsa bence cidden ayıp.
Hdhdh bana çokça sabır ciddenDolarda seni okuttuklari için yükseliyor zaten..
Keşke okutmadalarmis.
Anneler annelerimiz hepsinin tek derdi cidden elalem ne der. Oyle yetiştirilmişler. Hepimiz bu yollardan gectik malesef. İşin uzucu yani ben ne zamanki eclendim beni o zaman saldı. Şimdi ne yapsam ses etmiyor ona gore basimda erkek var. Ama dedigim gibi anliyorum onu da. Anneannemi duşunünce annem kendini cok iyi gelistirmis diyebilirim. Annemin cocuklugunu gencligini duşununce ona bu konularda kizamiyirum. Yapicı olun kalp kirmaya gerek yok.Merhaba işe başladığımdan beri ailemle problemliyim .başkalarına özendiğim için dik başlı olmuşum onlara göre . Haftanın 6 günü amele gibi çalıştığım için kalan bir günü de arkadaşlarla buluşalım takılalım dedik .dün de yarın kızlarla çıkacam dedim . Öyle izin alma olayına girmedim haber vermek istedim 23 yaşındayım artık .
Bugün de sevmediğim akrabanın nişanı varmış .
Annem açıyor arkadaşları yanında iki saate burda ol gidecez baskısı kuruyor .ikiniz gidin diyorum biraz tersleştik .
‘Keşke seni okutmadaydık . Babandan izin almadan gidiyorsun .sevgilinle o kadar gezdin tozdun sonra ayrıldınız baban bi şey dedi mi millete özenerek hayatını mahvedeceksin farkında değilsin dedi .’
Kaş yaşında insanlar artık değişmez farkındayım o kadar zoruma gitti ki bu dedikleri .
Tek korkusu elalem ne der .çocuklarım akrabadan kopar yabancı gibi olacak .
Ben mi haksızım nasıl davranmam gerek .
İzin almam gerekiyor mu her seferinde dışarıya çıkarken Liseli değilim artıkBen yerden göğe kadar sizi haklı buldum sonuçta çocuk değilsiniz sizin üzerinizde baskı kurmaya hakları yok . Birde okutmasaydık ne ya bu nasıl bozuk bir zihniyet
Kendi düzenimi kurduğumda mutlu olacam sanırım ..Anneler annelerimiz hepsinin tek derdi cidden elalem ne der. Oyle yetiştirilmişler. Hepimiz bu yollardan gectik malesef. İşin uzucu yani ben ne zamanki eclendim beni o zaman saldı. Şimdi ne yapsam ses etmiyor ona gore basimda erkek var. Ama dedigim gibi anliyorum onu da. Anneannemi duşunünce annem kendini cok iyi gelistirmis diyebilirim. Annemin cocuklugunu gencligini duşununce ona bu konularda kizamiyirum. Yapicı olun kalp kirmaya gerek yok.
Hayır ne münasebet anne babanız diye sizin bekçiniz değil ayrıca 23 yaşında yetişkin bireysiniz size karışmaya hakları yok.İzin almam gerekiyor mu her seferinde dışarıya çıkarken Liseli değilim artık
Haber vermeden çıkmam bile ama izin olayı çok canımı sıkıyor .Hayır ne münasebet anne babanız diye sizin bekçiniz değil ayrıca 23 yaşında yetişkin bireysiniz size karışmaya hakları yok.
aılenız normal degıl malesef.Merhaba işe başladığımdan beri ailemle problemliyim .başkalarına özendiğim için dik başlı olmuşum onlara göre . Haftanın 6 günü amele gibi çalıştığım için kalan bir günü de arkadaşlarla buluşalım takılalım dedik .dün de yarın kızlarla çıkacam dedim . Öyle izin alma olayına girmedim haber vermek istedim 23 yaşındayım artık .
Bugün de sevmediğim akrabanın nişanı varmış .
Annem açıyor arkadaşları yanında iki saate burda ol gidecez baskısı kuruyor .ikiniz gidin diyorum biraz tersleştik .
‘Keşke seni okutmadaydık . Babandan izin almadan gidiyorsun .sevgilinle o kadar gezdin tozdun sonra ayrıldınız baban bi şey dedi mi millete özenerek hayatını mahvedeceksin farkında değilsin dedi .’
Kaş yaşında insanlar artık değişmez farkındayım o kadar zoruma gitti ki bu dedikleri .
Tek korkusu elalem ne der .çocuklarım akrabadan kopar yabancı gibi olacak .
Ben mi haksızım nasıl davranmam gerek .
Bu durumda nasıl yapıcı konuşabilirim .. bu saatte evde olacaksın diyip yüzüme kapatıldı telefon .Anneler annelerimiz hepsinin tek derdi cidden elalem ne der. Oyle yetiştirilmişler. Hepimiz bu yollardan gectik malesef. İşin uzucu yani ben ne zamanki eclendim beni o zaman saldı. Şimdi ne yapsam ses etmiyor ona gore basimda erkek var. Ama dedigim gibi anliyorum onu da. Anneannemi duşunünce annem kendini cok iyi gelistirmis diyebilirim. Annemin cocuklugunu gencligini duşununce ona bu konularda kizamiyirum. Yapicı olun kalp kirmaya gerek yok.
Siz çocuk değilsiniz sonuçta elbette izin almanıza gerek yokHaber vermeden çıkmam bile ama izin olayı çok canımı sıkıyor .
Amaaan ne işin var babanın kuzeninin düğününde.Babamın kuzenin nişanına gitmemek mi ayıp .zaten anne baba gidecek nişana . Fitneci insanların olduğu ortamda olmak istemedim açıkçası .etrafa yapmadıkları kötülük kalmadı .
Ya valla gitmedim zaten 1:30 saat sonra eve döndüm biraz da dinleneyim yarın işe gideceğim.Amaaan ne işin var babanın kuzeninin düğününde.
Benim oğlum kendi kuzeninin düğününe gidemedi çalıştığı için, belki isteseydi ayarlayabilirdi.
Hiçte zorlamadık hayat onun hayatı.
Benide gençliğimde rahmetli anacığım zorlardı, noldu? Kocaman bir nefret ve kırgınlık
Anne babada olsa kimse kimsenin hayatına bu kadar müdahil olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?