Bu tembellik nasil geçer

Üzüldüm hayatınızı renklendirerek döngüyü kırmalı ve amaç bulmalı ve sevdiğiniz şeyleri yapmalısınız. Sizi de motive eden şeyleri ya da keyif aldığınız şeyleri yapmayacaksanız tabi yapmak istemezsiniz.
Bende cok üzülüyorum kendi adıma:(
Ankarada gelinim gurbetteyim hiçbi yer bilmiyorum kizm küçük anca onla ilgileniyorum

Ne yazık ki bu tembellik ben de de var sürekli uyumak istiyorum uyuşukluk halsizlik vardı.hamileyim zannettiydim doktora gittim hamilelik yok.kolesterolum yüksek çıktı D vitamini eksikliği varmış ben de. doktor güneşe çık dedi.
Hastaneye gidin bence böyle durumlar normal değil.

Ne yazık ki bu tembellik ben de de var sürekli uyumak istiyorum uyuşukluk halsizlik vardı.hamileyim zannettiydim doktora gittim hamilelik yok.kolesterolum yüksek çıktı D vitamini eksikliği varmış ben de. doktor güneşe çık dedi.
Hastaneye gidin bence böyle durumlar normal değil.
Evet çoğu kişi yazmış vitamnlere baktrcam insaAllah

Bazen susuyorum suyu yutmaya üşendiğim için su içmiyorum sistit olmuşluğum var bu sebeple... Var mı daha ötesi diyordum ki... Eşim yere birşey düşünce ayak parmaklarının arasına sıkıştırıp alıyor eğilmemek için daha üşengeçlik sıralayabilirim
Benden daha vahimlerde varmış:D

:KK70::KK70: nasil geçecek bu temebllik
Alışmışz anne evinde ye ic yat 😅
Bide ben beş yıllık evliyim gezip yiyip içip yatıyordum . valla zor sorumluluğu temizlik hastalarına ve çevik olanlara verseler . 😁😁😁 Aslında canım istedimi 1 saatimi almıyor evi temizlemek ama canım istemeyince Allah'tan başka kimse kaldiramiyor beni 😁 bazen diyorum bu hergun evi silip süpürüp toz alan insanlar yemeği bulaşığı nasıl yetiştiriyor gününü tamamen evine adiyorlar . Tabiki düzen olmalı her zaman duzenliyim ama hergun ev süpürmek nedir 😋😃😃😃

Bide ben beş yıllık evliyim gezip yiyip içip yatıyordum . valla zor sorumluluğu temizlik hastalarına ve çevik olanlara verseler . 😁😁😁 Aslında canım istedimi 1 saatimi almıyor evi temizlemek ama canım istemeyince Allah'tan başka kimse kaldiramiyor beni 😁 bazen diyorum bu hergun evi silip süpürüp toz alan insanlar yemeği bulaşığı nasıl yetiştiriyor gününü tamamen evine adiyorlar . Tabiki düzen olmalı her zaman duzenliyim ama hergun ev süpürmek nedir 😋😃😃😃
Valla bnde düzen 0 1.5 yaşında bi tazmanya canavarm olunca 😂
Günlük değilde 2 gunde bi MECBUREN sürüne sürüne süpürüyorum kizm sağolsun heryer de bise oluyo
Çok özeniyorum hem temiz hem düzenli olan insanlara

Yahu su içicem diye mutfağın kapısına gidip üşendiğimden geri dönüyorum... Kelin ilacı mevzusu...

Düzenli bir işiniz,okulunuz yada ne bileyim bişey için emek,çaba verdiğiniz şeyler yoksa normal geliyor bu durum bana.

Ev hanımı olmak mesela.
Tüm gün evde insan ister istemez uyuşuk oluyor :)

Benim 2 bebeğim var.
Sabah 6-7 gibi kalkıyoruz kahvaltı ev süpürme çocuklarla biraz ilgilenme derken 12 gibi çocuklar yatıyor.

Hemen çocuklara yemek yapıyorum.
Çamaşır yıka diğerlerini katla yerleştir. (Hergün çamaşır yıkıyorum :( )
Çocuklar uyanır yemek yedir biraz dışarı çıkar evde biraz oyunlar derken akşam 9 gibi yatağa giriyorlar.

Gece duş al bayılmazsam saçımı tararım. Yoksa 2 gün fırsat bulup tarayamıyorum.
Keşke benim de kendime biraz vaktim olsa.
Evin içinde planlı bir robot gibiyim heleki 2 yıldır ..

Nasıl özeniyorum şu koltuktan kalkmayıp dert yananlara :D

Bıraksanız 7/24 uyurum
Üzerimde hep bi uyuşukluk tembellik var hiçbişey yapasım gelmiyo içimden
Böyle olan varmi aranızda nasil geçer bu uyuşukluk
Ben ben ben ben 😁😁😁 uyumak ve yemek benim için vazgeçilmez. Kendimi bildim bileli böyleyim:) ilk başta kansızlık falan diyorduk çünkü kan değerim 6.5 ti losemiyim diye onkolojiye acil sevk edilmiştim. Degerlerin En az 12 olması gerekiyormuş..Günlerce kan verdim. O derece halsiz ve enerjisizdim. Doktor bana "bu kan değeri ile ayakta bile durman mucize" demişti..yillardir ilaç kullanıyorum..Şu an 11 ama onunla alakası yokmuş:) şu an neredeyse normal seviyede ve ben hala ayniyim..yine uykuyu seviyorum yine yatmaya aşığım.hep halsizim:))bunu niye anlattım bilmiyorum ama bu konudan çok çektiğim için anlatasim geldi.. hayatını etkilemiyorsa bırak dağınık kalsın :) ama etkiliyorsa kendine rutin oluşturmaya calis. Ben son zamanlarda öyle ilerliyorum. İşimi görüyor... Ama tabi bende böyle oldu diye sende de böyle olacak diye birşey yok. Sen bir tahlil yaptir belki takviye verirler... Ve burcun ne😁😁 benim yükselenim boğa ve boğadan aldığım bir etkiymis uyku, zevk sefa ve yemek sevgim😁

Son düzenleme:
Ben ben ben ben 😁😁😁 uyumak ve yemek benim için vazgeçilmez. Kendimi bildim bileli böyleyim:) ilk başta kansızlık falan diyorduk çünkü kan değerim 6.5 ti losemiyim diye onkolojiye acil sevk edilmiştim. Degerlerin En az 12 olması gerekiyormuş..Günlerce kan verdim. O derece halsiz ve enerjisizdim. Doktor bana "bu kan değeri ile ayakta bile durman mucize" demişti..yillardir ilaç kullanıyorum..Şu an 11 ama onunla alakası yokmuş:) şu an neredeyse normal seviyede ve ben hala ayniyim..yine uykuyu seviyorum yine yatmaya aşığım.hep halsizim:))bunu niye anlattım bilmiyorum ama bu konudan çok çektiğim için anlatasim geldi.. hayatını etkilemiyorsa bırak dağınık kalsın :) ama etkiliyorsa kendine rutin oluşturmaya calis. Ben son zamanlarda öyle ilerliyorum. İşimi görüyor... Ama tabi bende böyle oldu diye sende de böyle olacak diye birşey yok. Sen bir tahlil yaptir belki takviye verirler... Ve burcun ne😁😁 benim yükselenim boğa ve boğadan aldığım bir etkiymis uyku, zevk sefa ve yemek sevgim😁
Yani hayatımı etkiliyo aslında psikolojik olarak
Bende istiyorum su hep temiz düzenli kadınlar gibi olmak ama olamıyorum 🙄
Ben su vitaminlere bi baktrm ondansa bi bahanem olur en azından:D

Back
X